Artık sağlıklı düşünemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadi kaynana oglunu kiskanir gelinden ayirmak ister
Hadi görümce kardesini kiskanir gelinden ayirmak ister

Ama elti ne diye kaynini kiskanip ayirmak istesin?? Buna hicibir anlam veremiyorum.benneyaptımki..

Sadece su ihtimal geliyor aklima eltin seni kiskandirdiginin gicik ettiginin gayet iyi farkinda ve bir güzelde hosuna gidiyor bu durum, sende böyle esinle kavga etmekle huzursuzluk cikarmakla onun gönlünü yapiyorsun...

Eltide kimmis arkadasim, dis kapinin dis mandali, iyi olsan ne olur kötü olsan ne olur!!
Görüsme mesafeli ol, gelse gitse bile yüz verme....geldigi zaman esine saril cok iyi ol hatta canim cicimli muhabbetler yap, inanki bu sefer o gicik olucak...:1closedeyes:

Sizi böyle mutsuz yaptikca hosuna gidiyor, bu firsati vermemen lazim...akili ol güzelim, prim verme ona....gelmek istedigi zaman bahaneler uydur, esimle yemege gidicez yada davetliyiz gibi seyler uydur, catlasin...:dilcikar:

hepinize teşekkür edrim kızlar,eşim çok öncesinden farkında onun kalitesizliğinin.ama bu kızın sınırı yok al işte şimdi aramış eşimi onun sevdiği bir yemek var bu akşam diğer görümcelerim falanda ona gidecekmiş sizde gelin bu yemeği yaptım diye yüzsüz ya yüzsüz eşimde gelemeyiz dışarı çıkıcaz demiş
çok sinirimi bozuyo ya:mymeka:

canim ya oncelikle allah yardimcin olsun.
merak ettigim biseyler var .Esin ve eltinin yaslari kac acaba ?
ve esinin ona tutumu ne ?
cunku cok yakinimda cok kotu bir olay yasadikda elti ve kayin iliskisi

ilk aklima bunu sormak geldi uzgunum

canim ya oncelikle allah yardimcin olsun.
merak ettigim biseyler var .Esin ve eltinin yaslari kac acaba ?
ve esinin ona tutumu ne ?
cunku cok yakinimda cok kotu bir olay yasadikda elti ve kayin iliskisi

ilk aklima bunu sormak geldi uzgunum

yaşları aynı ama bu düşüdüğünüz şey çok yanlış yani bööle bir şey asla aklıma bile gelmez,deminde bir arakadaş demiş siz kıskanmışsınız eşinizden eltinizi diye ama bööle şeyler değildi benim sıkıntım,bu kalitesizlik seviyesizlik ve benim üzrime oynaması sürekli canımı sıkan yoksa kıskançlık yada böyle ilişki falan asla değil yanlış anlaşılmasın.

himm yaslari ayni

sanki bana eltiniz kendini bir begendirmislik kendisini ispat cabasinda gibi geldi ama neyse
hem yanlis dusundugumu zannetmiyorum , böyle bir olay yasadik biz dedim ,illaki sizdede ayni durum demiyorum . . .
hayat bu neyi gostercegi hic belli olmuyor. allah yardimcin olsun insallah kisa surede cozersin sana karsi tutumunu saglicakla kal arkadasim. . .

Görüşme arkadaşım eniyisi bu.Bende vardı bir elti beni sinir hastası etti.Üst katımda oturuyordu.bütün gün tepemde yapmadığı gürültü kalmıyordu.Aileye attığıda yalanlar cabası.Ben uyardıkça dahada azıtıyordu.Kaynanam hep ondan yanaydı.Eşim bile abarttığımı düşünüyordu.En son eşime iftira attı.Beni aldattığını kocasıyla eşimi gördüklerini söyledi.Ben sıkıştırıca yalan olduğunu eşine bunu söylemememi istedi.Kaynımın böyle bişeyden haberi yokmuş tabi.Kaynımada yapmadığı kalmadı.En sonunda boşandılar.Kaynanama sorarsan ben rahat vermemişim.Kocasıya geçinmeye niyeti olsaydı boşanmazdı.Ben ilk gelinim kaynanama göre kıskaçlık yapmışım ama ondan 3 ay önce küçük kaynım evlenmişti bu güne kadar onla hiçbir sorunumuz olmadı.Abla kardeş gibiyiz 5 senedir.Sakin bir hayat istiyorsan uzak dur derim.Ve kaynanana kesinlikle dert yanma.Sonuçta kıskanç çekemeyen sorun çıkaran olarak görecektir seni.Bende ne dert etmişim amma uzun oldu.Boşveeeeeer kocanla iyi olmaya bak gerisi vız gelir tırıs gider

ben de hiç hoşlanmadım bu tavırlardan.eltim olsaydı eşime karşı bu şekilde davransaydı,eşimle konuşurdum tavrını koyup,fazla muhattap olmamasını söylerdim.eğer eltim hala devam ediyorsa,onu sıkıştırır haddini bildirirdim .kafamçokkarıştı . çok fenayım ben :mymeka:

cnm ona verebileceğin en iyi cevap yokmus gibi davranmak bence allah yardımcın olsun

hayret doğrusu
elti konusunu okadar kafana takmısınkı sağlıklı düşünemiyorum diyorsun
nekadar büyütmüsün
madem görüşüyorsunuz sık sık görüşme bari
o gelse bile siz gitmeyinki anlasın
laf sokuyorsa sende sok
kavga arıyorsa kavga et
ondan hoşlanmadığını hissetir olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…