- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi oyaboyabadana
-
KBB doktoru halt etmis. Sag olun, yarin ilk is yumurta aramak..
Yemek borusu ,soluk borusu,dolayısıyla ses tellerinin olduğu yerler komşu yerler. Bu sebeple etkileyebiliyorlar birbirlerini..Evet mide hastaliklarindan muzdaripim. O neden oluyor olabilir. Tesekkur ederim.
Anneanneniz icin gecmis olsun. Tazesi daha makbukdur saniyorum. Gondermis kadar oldunuz sag olun :) ictenliginiz icin tesekkurler.Mutlaka deneyin. Benim anneannemin astımı var ve çok faydasını gördü. Hatta en son dayım bıldırcın aldı beslemeye başlamışlardı. Ama ev değişikliği yüzünden artık olmuyor. Yoksa en tazesini seve seve yollardım :) ama bulmak çok zor değil çoğu markette var artık zaten. Ama tazesi daha mı iyi olur bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun.
Pastil gibi bir seyden mi soz ediyorsunuz?
Neden böyle söyledinNe kadar saçma şeyler söylenmiş.
Bir doktora git ve TSH değerine baktı bence.
Merhaba
Kisaca ozetliyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. (Ozellikle konuyla ilintiniz varsa)
23 yasindayim. Muzik kulubundeki birkac arkadastan olusan bir muzik grubum var. Grubun solistiyim.
Bir ayi gecmis olmasina karsin ses kisikligim gecmiyor. Doktora gittim allerjik dedi bir hap verdi kullandim. Ama ise yaramadi. Surekli bogazimi temizlemek zorunda kaliyorum ve cok kolay detone oluyorum. Reflum de var. Ne yapsam bilmiyorum. Bir bilginiz ya da oneriniz varsa lutfen yardimci olun.
*Sigara ve alkol kullanmiyorum.
Meyan kökü sanırım bahsettiği.Pastil gibi bir seyden mi soz ediyorsunuz?
Polikistik over sendromu olabilir sen de adet düzensizliği ve tüylenme varsa. Kadın hastalıkları bölümüne git öncelikle.Ayy simdi korktum ben
Hormonlarimla ilgili bir sorun mu var acaba. Bogaz kurumasi falan da oluyor. Hatta ilgisi var mi bilmiyorum ama adet duzensizligi ve tuylenme de var bende. Hormon testi icin hangi alana randavu almam gerekiyor bilginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?