artık şaşırdım klomen çatlama ama gene negatif

zehra1715

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
355
4
96
Kocaeli
ben 1 yıl önce hiç istmeden hamile kalmışım 5 haftalıkken öğrendim çok ilaç kulanmıştım düşük yaptım sonra istedim ama ancak 7 ay sonra hamile kalmışım lekelnme nedeniyle doktora gittim kan testinde 10 gtünlük görünüyor dedi ama düşük oldu şimdi 8 yadır hamile kalamadım çok üzülüyorum geçen ay dr gittim bütün testlerim normal eşim yaptırmadı 2 kere hamilelik old için gerkeirmi onuda bilmiyorum geçen ay yumurta takibi ve klomen kulandım yumurtam 17. gün 27mm kendiliğinden çatladı gördük ilişki oldu ama gene hamile değilim çok ümitlenmiştim artık her ay miğde bulantısı hamileiyim acaba demek ten yoruldum çatladığı günü bilmeme rağmen neden olmuyor allahım ne olur sana sığınırım bana ve isteyen herkese nasip et yarabbim sizin bi fikriniz varmı acaba direk aşılamamı yaptırmalıyım böyle tedavi görüp 2.yada 3 ayda hamile kaln var mı lütfen birşeyler yazın buna ihtiyacım var çevremdekilerin hep çocuğu var sadece benim yok

canım vaktini bekliyor bebişin.benimki 7 yıl sonra onca tedaviye rağmen kendiliğinden geldi.işallah en kısa zamanda bebişin sanada süpriz yapar.

canım ben geçen sene klomenle ikinci ayımda hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlanmıştı şimdi yine klomene başladım cnm hayırlısı olsun stres yapma elbet vakti saati vardır bigün bizlerde hamiş kalıcaz peki klomen kullandın ya sonucun negatifmiş peki regl gördünmü?

evet canım oldum buğün 3. günü doktora gittim gene klomen dozunu artırdı brnim bi tane yumurtam oluyor bakalım bun ay nasıl olscak hayırlısı tek sorun stres ama işte oda elimde değil pazartesi idecem gene takip bakalım hayırlısı artık olmadı biraz daha deneyip tüp bebek yaptırıcam her ay bu aymı demekten yoruldum

bebeşin zamanını bekliyo canım ben iki ay sadece klomen ve üçüncü ay klomen çatlatma iğnesi oldum çok şükür hamileyim ama beşinci yılıma girerken geldi meleğim sabret canım sitresten uzak olman gerek.senin yasadığın seyleri bende heray yasadım boşuna kendimi yıpratmısım.en kısa zamanda meleğine kavusursun inşallah

bende bıktım arık beklemekten 4 yıllık evliyim gecen hafta aşılama yaptırdık tuttumu tuttmadımı çok merak ediyorum inş. olmustur ama bugun belim ve kasıklarım ağrımaya başladı adet olcam galiba off offf allahım daha ne kadar bekliyecem bazen canıma tak ediyo yabenneyaptımki

stresten olabildince uzak durmak gerekiyor ama elde değil işte regl oldunmu diye sormamın nedeni ben geçen ay klomen kullanmıştım bu ay reglimden 3 gün geçince kan tahlili yaptırdım sonuç negatifti ama reglde olmadım 2 hafta oldu yarın doktoruma gidecem geçen sene kullandımda hamile kalmadığım için regl oluyodum şimdi yok yok kafayı yicem bende çok bıktım aşıla yaptırmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum daha genciz olur diyor off

sevgikelebeği geç bile kalmışsın doktora gitmekte keşke gelmediğinde bikaç gün sonra gitseydin..
kist olmuş olabilir..
klomen bende kist yapmıştı hep..
inş yoktur da hamilesindir geç döllenme olmuştur..

zehra sorun yoksa bu kadar sıkma kendini..
ilişkiyi dahi bebek için düşünüyoruz artık..
bununda etkisi çok..
eşinde sperm tahlili yaptırsa iyi olur aslında..
çünkü erkeklerde spermler 72 günde bir yenileniyor..
ve her seferinde iyi olacak ya da kötü olacak diye birşey yok..
eğer sorun yoksa hemen aşılama ya da tüp bebek düşünmeyin..
zamanı gelince olucaktır..
eşin içinde sadece bilginiz olsun diye dedim yanlış anlama..
benim eşimde aynı şeyi diyordu ama sorunumuz varmış..
hepimiz için hayırlısı..

hepinize çok tşk ediyorum yanlız değilmişim beni de dinleyen birileri varmış işimiz dolayısıyla gebzedeyiz kimsemiz yok işte apartmadakiler onlarında hep çocuğu var beni ne kadar anlayabilirlerki bugün hepsi çocuklarını alıp dışarda yürüyüşe çıktılar ben üzülürüm diye çagarmadılar belki ama arkalarından baka kaldım ve gene aglamk aglamk eşim sperm tahlili yaptırmak istemiyo bilmiyorum bu ay ona keçiboynuzu ve polen yediriyorum bakalım hayırlısı olsun bu ayda olmazsa oda yaptıracak çünkü ben sürekli tedavi oluyorum ya işallah biran önce gelir biran önce hepimizinki

erkeklerin hepsi aynı ya.sonuçta sorun varsa sen ne kadar tedavi görürsen gör.

bugün doktora gittim kist olmuş oyüzden regl görmemişim glucophage diye bi ilaç verdi maşallah kutuda tam 100 tane hap var bunun hepsini kullanacakmıyım acaba yaa hap yutmayı hiç sevmiyorum offf

canım benim ya olsun ben kist i olan hemen hamile kalır diye duymuştum işallah seninde öyle olur bende bıktım ilaç kullanmaktan kaç senedir kilo alamama sorunum vardı çok şükür aldığım ilaçlar sayesinde yakında verreme sorunum olacak:) işallah bi işe yararda kurtuluruz yeni bi ay yeni ümitler umarım bu ümitler bu ay gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…