• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Artık seni sevmiyorum" sözüyle nasıl baş edilir?

L Ladyhappy burçdaşım seni böyle üzenler ölsün be, böyle nükteli hatun sevilmez mi hiç :KK200:
Konuyu baştan sona okudum kendini çok güzel ifade ediyorsun maşallah.

Ben ruh eşinden çok uyum seviyesinin yüksek olduğu insan kavramını benimserim. Yani mutlu bir birlikteliğinin olabileceği birden fazla insan var, birden çok ruh eşi diyelim onlara :deli: kimi insan uyumlu olduğu kişiyi erkenden bulur, kimi de önce saçma sapan insanlarla tanışır hayal kırıklıkları yaşar öyle bulur. Aradaki saçma insanlar kendini sana bu kadar kötü hissettirmesin hani sevilmeye layık değilim gibi, doğru değil bu. Seni mutlu eden insanla birbirinizi bulacaksınız siz de ama önce bu depresyondan çıkman lazım, kendimle mutluyum demişsin ama şu aralar pek öyle değil gibisin. Geçer bu da. Sevmek sevilmek de ihtiyaç, bu isteğinde yanlış olan tek bir şey bile yok. Allah gönlüne göre versin.
Amiiin.. Ben de senin yorumlarını okurum hep. Az çok bilirim halini. Hep mutlu olmanı isterim. Burç çektiyse demek :KK200: Silkelenmeye başlıyorum yavaştan. 'Salaklaşma 28 oldun her terk edilişe 1 yıl verme şansın yok artık' deyip kendimi atıyorum sokaklara, kitaplara, ortamlara..
Umarım dediğin gibi asıl filmim başlamadan önceki reklamları izliyorumdur şu an.

Degerinizi bilin ve sizin degerinizi bilen biriyle birlikte olun inşallah. Cevreniz tarafindan cok elestirilen birisiniz anladigim kadariyla kucuklukten beri hatayi kendinizde aramaya kalkmayin bu sebeple. Annenize uzulecek bir durum yok o da tüm bunlari bilse bu kadar hevesle bu ilişki icin ceyiz hazirlamaya yeltenmez o da sizin daha iyi bir es adayi bulmanizi ister. Hatayi sizde aramasi demek hatali oldugunuz anlamina gelmez ki hatalı da olabilirsiniz. Birseyler oluyor hayatimizda onlarda bizi baska seylere hazirliyor guclendiriyor tecrube sahibi yapiyor ve aslinda iyi ki de yapiyor :) Bizi acita acita yavaş yavaş dogru tercihlere götürüyor. Hayat geciyor silkelenin bir dus alin ve sukrederek hayatinizi guzelce yasamaya calisin nacizane tavsiyem :)

Degerinizi bilin ve sizin degerinizi bilen biriyle birlikte olun inşallah. Cevreniz tarafindan cok elestirilen birisiniz anladigim kadariyla kucuklukten beri hatayi kendinizde aramaya kalkmayin bu sebeple. Annenize uzulecek bir durum yok o da tüm bunlari bilse bu kadar hevesle bu ilişki icin ceyiz hazirlamaya yeltenmez o da sizin daha iyi bir es adayi bulmanizi ister. Hatayi sizde aramasi demek hatali oldugunuz anlamina gelmez ki hatalı da olabilirsiniz. Birseyler oluyor hayatimizda onlarda bizi baska seylere hazirliyor guclendiriyor tecrube sahibi yapiyor ve aslinda iyi ki de yapiyor :) Bizi acita acita yavaş yavaş dogru tercihlere götürüyor. Hayat geciyor silkelenin bir dus alin ve sukrederek hayatinizi guzelce yasamaya calisin nacizane tavsiyem :)
İnşallah, çok teşekkür ederim. Siz de çok mutlu olun inşallah :)

Atlattıkça şoku anneme de aslında neler olduğunu, evlensem daha büyük bir travma yaşayacağımızı belirtiyorum. Böyle daha rahatım deyip onu da rahatlatmaya çalışıyorum. Ki hakikaten de üzerimdeki ağırlıktan, omzuma basan yükten kurtulmuş gibiyim. İlle evlenelim, hemen evlenelim, tıkla evlenelim, hd evlenelim baskısı iliklerime işlemiş. 28 yıl boyunca bir kere bile dudağı uçuklamayan insanım 6 aydır uçuktan kurtulamamıştım.

Bir cesetle sevgiliydim zaten. Sohbet etmeyi, gülmeyi eğlenmeyi bilmeyen, ben zamanı güzel hale getirmeye çalıştıkça 'kaç yaşındasın sen ya beş yaşında mısın insanlar bize bakıyo' diye beni baskılayan bir cesetti.. (Toplum içinde saçmalayacak biri de değilim, çekinirim tanımadığım insanlardan) Avmye gidip dümdüz yürümek ve yemek yiyip onun istediği vurdulu kırdılı filme girmekti eğlence anlayışı. Onunlayken iki kişilik konuşup, gülmekten eve geldiğimde kendimi yatağa zor atardım. Tüm enerjim, ruhum çekilirdi.

Atlattıkça şoku anneme de aslında neler olduğunu, evlensem daha büyük bir travma yaşayacağımızı belirtiyorum. Böyle daha rahatım deyip onu da rahatlatmaya çalışıyorum. Ki hakikaten de üzerimdeki ağırlıktan, omzuma basan yükten kurtulmuş gibiyim. İlle evlenelim, hemen evlenelim, tıkla evlenelim, hd evlenelim baskısı iliklerime işlemiş. 28 yıl boyunca bir kere bile dudağı uçuklamayan insanım 6 aydır uçuktan kurtulamamıştım.

Bir cesetle sevgiliydim zaten. Sohbet etmeyi, gülmeyi eğlenmeyi bilmeyen, ben zamanı güzel hale getirmeye çalıştıkça 'kaç yaşındasın sen ya beş yaşında mısın insanlar bize bakıyo' diye beni baskılayan bir cesetti.. (Toplum içinde saçmalayacak biri de değilim, çekinirim tanımadığım insanlardan) Avmye gidip dümdüz yürümek ve yemek yiyip onun istediği vurdulu kırdılı filme girmekti eğlence anlayışı. Onunlayken iki kişilik konuşup, gülmekten eve geldiğimde kendimi yatağa zor atardım. Tüm enerjim, ruhum çekilirdi.

Hahah tıkla evlen hd evlen ya sen komik hatunsun. Ben de seni mıymıntı bişey zannettim iyi mi. Ya sen bunları mı hakediyorsun allah için. Bahsettiğin tip içi geçmiş bencil erkek tipi herkesn hayatından en az bir kere geçer. Ben de yeni buldum ruh eşimi. Sen atlatmışsın bile çoktan be güzelim :KK50: yazdıklarından aldım o enerjiyi. Her şey güzel olacak.

O zaman ruhunuza uygun birini buluncaya kadar hayatı kendinizle ailenizle dostlarinizla yasama vakti :) en kisa zamanda gonlunuzdeki ise de kavusursunuz dilerim.. sevgiler..

Hahah tıkla evlen hd evlen ya sen komik hatunsun. Ben de seni mıymıntı bişey zannettim iyi mi. Ya sen bunları mı hakediyorsun allah için. Bahsettiğin tip içi geçmiş bencil erkek tipi herkesn hayatından en az bir kere geçer. Ben de yeni buldum ruh eşimi. Sen atlatmışsın bile çoktan be güzelim :KK50: yazdıklarından aldım o enerjiyi. Her şey güzel olacak.
Son zamanlarda sevmiyo beni, yine sevilemedim, nerde yanlış yaptım, kesin suç bende diye diye kendimi mıymıntı etmiştim doğru. Duvar diplerinden yürüyüp, varoluş sancıları çekmeye başlamıştım. Psikolojim çökmek üzereydi. Bu konuda çok fazla tokat yemekten erken toparlamış olabilirim bu kez. Mutluluğun daim olsun inşallah, darısı başıma :)

L Ladyhappy farkında mısın hayatının dönüm noltasındasın şu anda?
Sorun nedir çok güzel ifade ediyorsun.
Herşeyin farkındasın yani.
E psikoloğa da gitmeye başlamışsın.
Aferin sana
Silkelen de hayatının kontrolünü eline al.
Kendinin bu kadar farkında olduğun için de şükret.
Herkes zeki olabilir ama sen ortalamanın üzerinde AKILLI sın.

Sevgilin veya esin olunca hayatinin merkezinden kendini cikarmamaya ozen goster.

L Ladyhappy farkında mısın hayatının dönüm noltasındasın şu anda?
Sorun nedir çok güzel ifade ediyorsun.
Herşeyin farkındasın yani.
E psikoloğa da gitmeye başlamışsın.
Aferin sana
Silkelen de hayatının kontrolünü eline al.
Kendinin bu kadar farkında olduğun için de şükret.
Herkes zeki olabilir ama sen ortalamanın üzerinde AKILLI sın.
Haklısınız önemli bir aşamadayım. Doğru kararlar vermeye çalışarak hasarı azaltmaya, bundan sonra daha mutlu bir ilişki yaşamaya çalışıyorum. Farkındalığım yüksektir; icraatte sıkıntı yaşıyorum çoğu zaman.
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.

Sevgilin veya esin olunca hayatinin merkezinden kendini cikarmamaya ozen goster.
Çıkarmadığımı sanıyorum aslında ama üçüncü bir göz olarak değerlendirmenizi dikkate alacağım. Sevgi eksikliği hissettikçe, onun üzerine düşüp kendimi merkezden kaydırmış olabilirim.

Back
X