artık sevmiyor mu ? :(

sonbaharaski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
509
1
0
Ankara
merhaba kızlar öncelikle şunu belirteyim bi arkadaşım adına anlatıyorum kendisi yanımda şuan;

sevgili olmaya başladığımız ilk zamanlar benı hep evine davet ediyordu benım için hazırlanıp yemekler
hazırlıodu 2 yıl gecti artık eser yok pijemalarıyla karşılıo bn varken spor haberi izliyo yatıya kaldığımda erken yatıo
pek sık mesajda yazmıo benı sevmıomusun die soruncada cok kızıo saçmalama ya nerden cıkarıosun fln dio sizce beni seviyormu (

yanındaki arkdşın erkekmi ama spor haberleri iziyormuş kzı sanırım :)))

ya önemli yok pijamalı yok kıyaetli olması yaşınız kaç

Son düzenleme:
yanındaki arkdşın erkekmi

erkek arkadaşını pijamalarıyla karşılayıp spor haberi izleyen bir kız ve az mesaj attığı için beni sevmiyor musun triplerine giren bir erkek olamayacağına göre bence konu sahibinin arkadaşı kesinlikle bir kız

bazı erkekler öyle maalesef.. 2 yıl olunca artık daha özensiz olmaya başlamış sanırım..

azıcık kaybetme korkusu salsan adamın yüreğine:)))

bence faydası olur

evet bencede kesinlikle konu anlaşıldığına göre senn yorumun ne

bazı erkekler öyle maalesef.. 2 yıl olunca artık daha özensiz olmaya başlamış sanırım..

azıcık kaybetme korkusu salsan adamın yüreğine:)))

bence faydası olur

yani sadece alışmışlığın getirdiği bişey mi diyosun sev gi eksikliği de varmıdır. bide o korkuyu nasıl salcam

yanlış okudum düzelttim sonra ne kadar meraklısınız eksik aramaya !!!!!!!

Bence çocuk ilişkie başladıkları için rahat davranıo artık. Sonuçta bu bi erkek mantığı ne olabilir kie en fazla
-Olum kız senin artık sal gitsin..
Bence biras kendini geri çekmelisin ama abartmadan

yani sadece alışmışlığın getirdiği bişey mi diyosun sev gi eksikliği de varmıdır. bide o korkuyu nasıl salcam

kaybetme korkusu yeterli...:)))

sen de eskisi kadar gitme ona.. arkadaşlarınla gez toz.. arada sırada mesajına cevap verme... erkeklerin taktiklerini uygulasana:) kendi silahları ile vurulduklarında yola geliyorlar:)))))

valla aynı benim bir arkadaşımın yaşadığı sorun. hadi onlar sık görüşemedikleri için öyle ama.. sizinkiler görüşüyormuş. bence bir süre arkadaşın kendini uzaklaştırsın, aralarını soğutsun ki "kaçan kovalansın" :))

kaybetme korkusu yeterli...:)))

sen de eskisi kadar gitme ona.. arkadaşlarınla gez toz.. arada sırada mesajına cevap verme... erkeklerin taktiklerini uygulasana:) kendi silahları ile vurulduklarında yola geliyorlar:)))))

onu denedim bn geç yazınca hemn başlıo trip atmaya kaç defada soledm soğuksun die sacmalama aramızı bozmaya çalışıosun resmen dio çözemedim bu işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…