artık sevmiyor mu ? :(

off ya cok acımasız konuştun cok secici biri aslında uzun zmn snra sadece bni istedi başka aşklar fln ne bn isterim ne de o

:)) inş bende de işe yarar

ya işte bnm içiten içe sorun yaptıklarımın dışında nerdeyse ciddi olarak hiç tartışmadık bile oyle gidecek bi durum yok aslında

bnde eskisi gibi görşmuorum pek ztn haklısın

:)) eet ama işte insan karsısından grmek istio onun misafiri bn oluorum sonuçta o bna gelse bn daa farklı olurdum

:)) eet ama işte insan karsısından grmek istio onun misafiri bn oluorum sonuçta o bna gelse bn daa farklı olurdum
bu olayı misafir olarak düşünme sevgili olarak düşün bilmiyorum bazı arkadaslarımızın dedikleride doğru trip atmak erkeğin kadına davrandığı gibi davranmak ama bu her erkekte işe yaramaz ters teperse pişman olursun mesela benım sevgilimde işe yaramaz biliyorum yani.. biz her tartıştığımızda bana der tatlı sözle söyle benden ne istiyosan böyle yaparak bi yere varamazsın der haklı yani

Buluşmaya çağırdığında arada mazeretler sun. Her zaman olur deme. Bir arkadaşın dediği gibi ama mazeret sunarken bişi olmamış, gerçekten meşgulmuşsun gibi sun.

En samimi arkadaşımda bir manita yapmıştı üniversite zamanında. Nerdeyse erkek arkadaşı ıslık çalsa yanında bitecek gibi her çağırdığında bir dakika bile beklemeden giderdi. Çocuk çağırsın; ikimiz gezmeye gitmiş olsak bile beni bırakır hemen koşardı yanına. Aramız bile bozulmuştu bu yüzden. Eee kızlar sonucu tahmin etmek zor değil; çocuk bıraktı ortada. Bu da aşk dolu kalbiyle kala kaldı.

Fazla naz aşık usandırdığı gibi; fazla yüz vermekte sıkar insanı. Ortasını bulunuz, dengeyi ayarlayınız :)

Son düzenleme:

cok haklısın ztn bi konuyu cok uzatamıorum ytr artık fln dio defalarca o daha baskın sanırım dediğin gibi kendimden soğutmak istemiorm

cok haklısın ztn bi konuyu cok uzatamıorum ytr artık fln dio defalarca o daha baskın sanırım dediğin gibi kendimden soğutmak istemiorm
benimkide uzatma diyo bana bişeye kızınca bence önce bi ilk adımları bi süre sen at bakalım özledim demiyosa sen de seviyorum demiyosa sen de sarılmıyosa sen sarıl falan bi süre deneme amaçlı en azından işe yaramazsa uzaklaşma tekniğini dene derim ben çünkü bu tehlikeli bişey soğuma ve devamlı tartışma ihtimaliniz yüksek üzülebilirsin erkekler küçük çocuk gibidir elinde tutmak istiyosan minik çocuğu sevgi şevkat göstereceksinn anladıgım kadarıyla o yapmadıkça sende yapmıyosun bişey

ilgi göstermiyorum diyorsun ama bazı şeyleri eline sunuyorsun..çek kendini biraz..
Aklın yolu bir bende aynı şei söyledim aramız zaten souk iyice açılır dio. O soğumasından korkmuoda sen açılmasından mı korkuosun Tabi kie benle ilgilenmıosun dediğinde inkar edecek hangi erkek kabul edıo kie ihmal ettiğini Bilemedim siz bilirsiniz

yatıya falanda kalınıyo karı koca gıbı olmusler resmen sasırmaması lazım arkadasının erkek evlenınce ıstedıgını alınca bu hale gelıyo ıste bende evlı bır bayan olarak yazıyorum
evlılıkte bıle kacmak kovalanmak lazım arkadasına sole cok ustune dusup benı sevıyonmu benı sevıyonmu dıye sormasın kendını agırdan satsın bıraz

Valla erkek mılletı ıstedıgını aldıktan sonra cooooooooooooooook degısıyo hersey kopruden gecene kadar Erkegın her ıstedıgını verırsen hıcbısey goremezsın tabı tabı bır erkege baglandıgını onsuz yapamıcagını hıssettırdınmı artık o erkekten hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bısey bekleme neyazıkkı bunların genelı bole benı sevıyonmu benı sevıyonmu dıye sormayın elının altında gormesın onunla gorusecegınız gun baska seyler yapın cok ustune dusmeyın ona gbe oldugunuzu hıssttırmeyın gebeden kastım baglı hayatınızın merkezınde o olmasın sureklı ılgı bekledıgınızı belırtmeyın bakın ozaman hersey nasıl degısıyo bakın ozaman o sıze neler soluyo bır sorun mu var canım benı sevmıyomusun artık dıyen o olsun o sızın ustunuze dussun bune ya hadı bız evlendıkte bole degıstı nıkahının altına alınca e sızın sevgılıne noluyo bole haftada bır gorusuluyomus evlenınce yuzunuze bakmaz heralde tobe tobe kızdım valla su erkek mılletı cok polıtık ya o koltuga oturana kadar yapmadıkları kalmıyo ama sonra bı bakıyoz vadettıgı hersey hıkayeymıs polıtık davranıyolar uckagıtcılar

canım arkadasınız bıraz kendını agırdan satsın .
her gel dedıgı yere gıdılmez bıraz nazlı olsun .
kısacası sahıbesı gıbı muameleyı kessın .
ayrıca ne bu hep evde bulusuyorlar ?
tabı kı kımsenın ozel hayatı benı ılgılendırmez ama ,
erkek arkadasının rahatlıgı da bıraz bundan kaynaklanıyor .
adam her ıstedıgın de sevgılısını eve cagrıyor .
sevgılısı de gıdıyor .ee ne olacaktı kı tabı kı ılıskı sıradanlasacaktı .
bıraz sosyal olsunlar ,eve tıkanıp kalmasınlar .
daha sevgılıyken eve tıkanmak da nedır yaa.

sanırım alışkanlık başlamış arkadaşınızın sevgilisinde.. bu kötü bişey değil ama dozu önemli tabi..

benim ilişkim de iki sene oldu ama evde hiç buluşmadık.. heyecan bitiyor sanırım bu durumlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…