- Konu Sahibi sonbaharaski
-
valla aynı benim bir arkadaşımın yaşadığı sorun. hadi onlar sık görüşemedikleri için öyle ama.. sizinkiler görüşüyormuş. bence bir süre arkadaşın kendini uzaklaştırsın, aralarını soğutsun ki "kaçan kovalansın" :))
Bence çocuk ilişkie başladıkları için rahat davranıo artık. Sonuçta bu bi erkek mantığı ne olabilir kie en fazla
-Olum kız senin artık sal gitsin..
Bence biras kendini geri çekmelisin ama abartmadan
niye onun evinde gorusuyorlar ki!
hem "fazla muhabbet tez ayrilik getirirmis"...
onu denedim bn geç yazınca hemn başlıo trip atmaya kaç defada soledm soğuksun die sacmalama aramızı bozmaya çalışıosun resmen dio çözemedim bu işi :)
ev dışı görüşmek istemiyorsa geçirdiğin saatleri sınırla 3 saat kalıyorsan 1,5 saat olsun,yatıya kalma..
bende fazla ilgi gostern biri deilim ama yinede değişimi gözle görülür bi seviyede bnde kndimi cekersem soğuk oluoruz iyce
Bu her ilişkide olan bişey benımde 2 yıla yakın bi ilişkim var 1 yıl önce her aksam sabahlara kadar msnde konuşurduk bana daha çok özlediğini falan söylerdigerçi şimdi iş hayatına falanda atıldı onunda etkisi olabilir hayatındaki tek şey ben değilim yani ailesi var işi var kendine zaman ayırmalı aynı zamanda kız arkadasının sevgilisi nasıldır bilemem ama anlattıgın kadarıyla bi rahatlık olmuş çocukta heyecan bitmiş ilişkilerinde daha doğru yorum yapabilmem için biraz daha bilgi yazmanız gerekiyo
dediğim gıbı aynı okulda olmamıza rağmen hafta da bir gn görüşüorz ztn ya okadr standarta bağladık kı gorsme gunu hangı saate kdr kalcam hep aynı oluo
sen de tıpkı bir erkeğin bir kadına, kadının trip atma anında yaptıklarını yap..."sen de amma büyütüyorsun...çok yorgunum sonra konuşalım, şimdi hakikaten çekemiycem...üff yine mi aynı şey" gibi cümleler kur:)))
sen adam tip atıcnca soğuksun filan dersen adam da sana aramızı mı bozmaya çalışıyorsun der tabii... çünkü sen sırf gıcıklığına yaptığını ortaya koymuş oluyorsun..
senin burada vermen gereken his: aranızı bozmaya çalışma, kapris yapma olmamalı... benim kendi hayatım var, meşgulüm, özgürüm, bireyim..vs.. olmalı
yanı ne bilim dediğin gibi msn konuşmaları hıç kalmadı msjlar sadece napıosun ıı bende yemek yiyoruma fln dondu hiç seni seviorum fln yazmıo ii geceler msjı dışında eskiden film izlioduk fln şimdi bn varken sadece kendi sevdiği kanalı izlio tv izlerken fln sarılmıo yanı
ilgi göstermiyorum diyorsun ama bazı şeyleri eline sunuyorsun..çek kendini biraz..
sen de tıpkı bir erkeğin bir kadına, kadının trip atma anında yaptıklarını yap..."sen de amma büyütüyorsun...çok yorgunum sonra konuşalım, şimdi hakikaten çekemiycem...üff yine mi aynı şey" gibi cümleler kur:)))
bu da bir başka hata...
standardı boz o zaman
ben ailmle kalıorum bnm evmde görüşmek imkansız :)) dışarda da işte rahat olamıoruz sarılıp oturamıoruz fln dio
yani fiziksel olarak mı diosun ??
ya çocuk sevmese ayrılır bence kim sevmediği birine katlanır ki dediğim gibi heyecan kalmamışyanı ne bilim dediğin gibi msn konuşmaları hıç kalmadı msjlar sadece napıosun ıı bende yemek yiyoruma fln dondu hiç seni seviorum fln yazmıo ii geceler msjı dışında eskiden film izlioduk fln şimdi bn varken sadece kendi sevdiği kanalı izlio tv izlerken fln sarılmıo yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?