- 24 Eylül 2016
- 31
- 2
- 6
- 31
- Konu Sahibi pembekulaklik
Merhabalar herkese. Benim sorunum şu biz eşimle birlikte başka bir yerde yaşıyorduk sonra şu an bulunduğumuz yere taşındık. Her neyse ben çalışmaya alışkın değilim ve bir kaç iş değiştirdim. Şu an çalışmıyorum ama arayış içindeyim. Çünkü kendimize göre daha doğrusu sonradan oluşan bir takım sebepten dolayı bir takım borçlarımız var. Bulunduğumuz ilde eşimin bir takım akrabası var. Görümcem de burada. O bir arkadaşıyla kalıyordu ama sorun yaşadı şu an akrabaları arasında bir gün orada bir gün burada yaşıyor. Bizim evimizde bir oda kullanılmıyor ve o da taşınırken yani arkadaşıyla tuttuğu evden ayrılırken eşyaları getirdi bizim boş odaya. Hatta bu sebepten dolayı eşimle aramda sorun çıktı. Geçen gün görümcemle aramda bir konuşma geçti. Ben bir an önce kendime göre iyi bir iş bulmak istiyorum. Ona da söyledim dertleşmek amacıyla ben kaldığım süre boyunca size yardım ederim gibisinden birşeyler söyledi. Güldüm ve o an bir tepki veremedim sadece borçlarımız biraz fazla kendimize göre bir takım borçlar var ve şu an aslında farklı bir ile gitme taşınma durumumuz var dedim eşim işinden memnun değil ve bunu farkedebiliyorum dedim borçların da o şekilde ödenemeyecegini benim de iş bulmam gerektiğini söyledim. Ama sanırım bize yerleşme peşinde zaten o eşyaları ilk getirdiği zaman biraz olsa içime kuşku düştü. Şimdi ben ne yapayım?? Evet durumumuz iyi değil ama o da öyle çok fazla destek olamaz onun da borcu var kendine göre. Bir de kiminle konuştu gelip kesin bir şekilde yerleşecek ya da lafını edecek kadar?? Ailecek emrivaki olayını severler ama ben nefret ediyorum nefret. Herhalde zaten buraya çağrılmamizdaki amaç kendimizi kullandırmakmis. Eşim zaten bunlara sebep olan erkek olarak başkalarının sözüne bakan bir insan. Düzenimizi rahatimizi başka yerde bırakan bir insan. Ama şunu biliyorum ki o buraya geldiği için fazlasıyla pişman. Bende öyle ama ne yapabilirim?? Resmen kullanılıyorum yaa. Akıl verin bana şimdiden teşekkür ederim hepinize umarım açıklayıcı anlatmışımdır