• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık sıkıldım

pembekulaklik

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
31
2
6
31
Merhabalar herkese. Benim sorunum şu biz eşimle birlikte başka bir yerde yaşıyorduk sonra şu an bulunduğumuz yere taşındık. Her neyse ben çalışmaya alışkın değilim ve bir kaç iş değiştirdim. Şu an çalışmıyorum ama arayış içindeyim. Çünkü kendimize göre daha doğrusu sonradan oluşan bir takım sebepten dolayı bir takım borçlarımız var. Bulunduğumuz ilde eşimin bir takım akrabası var. Görümcem de burada. O bir arkadaşıyla kalıyordu ama sorun yaşadı şu an akrabaları arasında bir gün orada bir gün burada yaşıyor. Bizim evimizde bir oda kullanılmıyor ve o da taşınırken yani arkadaşıyla tuttuğu evden ayrılırken eşyaları getirdi bizim boş odaya. Hatta bu sebepten dolayı eşimle aramda sorun çıktı. Geçen gün görümcemle aramda bir konuşma geçti. Ben bir an önce kendime göre iyi bir iş bulmak istiyorum. Ona da söyledim dertleşmek amacıyla ben kaldığım süre boyunca size yardım ederim gibisinden birşeyler söyledi. Güldüm ve o an bir tepki veremedim sadece borçlarımız biraz fazla kendimize göre bir takım borçlar var ve şu an aslında farklı bir ile gitme taşınma durumumuz var dedim eşim işinden memnun değil ve bunu farkedebiliyorum dedim borçların da o şekilde ödenemeyecegini benim de iş bulmam gerektiğini söyledim. Ama sanırım bize yerleşme peşinde zaten o eşyaları ilk getirdiği zaman biraz olsa içime kuşku düştü. Şimdi ben ne yapayım?? Evet durumumuz iyi değil ama o da öyle çok fazla destek olamaz onun da borcu var kendine göre. Bir de kiminle konuştu gelip kesin bir şekilde yerleşecek ya da lafını edecek kadar?? Ailecek emrivaki olayını severler ama ben nefret ediyorum nefret. Herhalde zaten buraya çağrılmamizdaki amaç kendimizi kullandırmakmis. Eşim zaten bunlara sebep olan erkek olarak başkalarının sözüne bakan bir insan. Düzenimizi rahatimizi başka yerde bırakan bir insan. Ama şunu biliyorum ki o buraya geldiği için fazlasıyla pişman. Bende öyle ama ne yapabilirim?? Resmen kullanılıyorum yaa. Akıl verin bana şimdiden teşekkür ederim hepinize umarım açıklayıcı anlatmışımdır

Görümcenizin illaki bir yerleşmesi gerekiyorsa anne ve babasının evine yerleşsin.
Size teklif yada yaptırım gelirse tabii gençlere destek olmak lazım deyin varsa kardeşiniz yoksa kuzenlerden birini bir süre evinize getirin şartlar eşit olsun.
İş bulursanızda odayı giyinme odası yaptırın.

ben bu suresi belli olmayan kalma islerinde eslerin birlikte karar vermesinden yanayım emrivaki olabilcek birsey degil orası sizinde eviniz ve ozeliniz hayatınız herseyiniz evin icinde gorumcede olsa baska birinin olmasını istemeyebilirsiniz

Annesi köyde yaşıyor kendisi oraya gitmez zaten şu sıralar kayinvalidemde burada şu an o gidecek gerçi gezmek amacıyla geldi ama şu an ikisi odayı topluyorlar ama ağlamak istiyorum amaç ne??

Bunu eşinle konuşmalısın.
Aranız görümcenle iyiyken sonrası kötü sonuçlanabilir.
Aile huzurunuz bozulur.
Odanız nasil olsa boşmuş eşyaların kalmasında bir sakınca yok.

Bunu eşinle konuşmalısın.
Aranız görümcenle iyiyken sonrası kötü sonuçlanabilir.
Aile huzurunuz bozulur.
Odanız nasil olsa boşmuş eşyaların kalmasında bir sakınca yok.
Biz bir çok kez ayrılma aşamasına geldik ve bu durumların birinde görümcem eşime benim hakkımda olumsuz şeyler söylemiş sonradan eşim söyledi. O zamanları konuşmuyoruz aramız iyi gibi ama yine olsa yine sorun çıksa yine ayrıl der

Siz de bakın ona ev internetten,seçenekler sunun eğer sizinle sohbeti varsa.
Misafir bile sevmeyen biri olarak,hele ki eş akrabalarından birini evde görmeye tahammülüm bile olmuyor.
Keşke böyle laf sokabilen imada bulunabilen bir insan olsaydım ama karar verdim yavaş yavaş kendimi göstereceğim sanırım bir çok kez ayrılma aşamasına geldik diye pek bir ağırlığım kalmadı artık ben böyle düşünüyorum

Keşke böyle laf sokabilen imada bulunabilen bir insan olsaydım ama karar verdim yavaş yavaş kendimi göstereceğim sanırım bir çok kez ayrılma aşamasına geldik diye pek bir ağırlığım kalmadı artık ben böyle düşünüyorum
Eşimin ablası daha evlenmeden bana saçma sapan sözler söylediği için hiç görüşmedim kendisiyle.
Hanımefendinin çocuğu ergen ve ergen triplerinden çok sıkılmış da dayısına yollama kararı almış ilk yılımızda.
Eşim bana bunu söyleyince pansiyon fiyatlarına baksın ve erken rezervasyon yapsın yoksa yer bulamaz ortada kalır deyince,biraz bozuldu homurdadı ama sonuçta gelemedi bana.
Gelemez de.
Tepki koymak ,diş göstermek iyidir.

Biz bir çok kez ayrılma aşamasına geldik ve bu durumların birinde görümcem eşime benim hakkımda olumsuz şeyler söylemiş sonradan eşim söyledi. O zamanları konuşmuyoruz aramız iyi gibi ama yine olsa yine sorun çıksa yine ayrıl der

Yuh bir de arkandan konuşmuş birini mi evinde kaldırtacaksın? Ya arkandan konuşan birine rahatça laf sokabilmelisin. Kimse de ağzını açıp bişey diyemez

Bence de bi arkadasin dedigi gibi ev bak yardımcı olmak ister gibi. Madem acikca söyleyemiyorsan. Sahibinden sitesini ac kiralık ev göster ona varsa. Anlasin niyetini.

Ama eşine açıkça söylemek zorundasin tabi yoksa işin yaş. Kiz eve yerleşmeden hallet şu işi ama

Eşinizin ailesi köyde yaşıyormuş muhtemelen muhafazakar bir hayat görüşleri vardır diye düşünüyorum. Görümceniz kafa dengi bir insansa (anladığım kadarıylada bekar) abisi dururken sağda solda akrabada kalması bence hiç hoş durmuyor burdan bakılınca. Ama tabi annesinin hazır köyde bir düzeni varken yanınıza yerlesmesine sakın müsade etmeyin. Yasca büyük oldugu için ben gördüm gecirdim tecrubelıyım bunlar cahildir gozuyle bakacak herseye maydanoz olmalıyım kafasını yasıyacaktır kesınlıkle.

Birde BDV'de bakınca şu dikkatimi çekti insanlar sürekli evden işe işten eve gelip gidim kimse bana gelip gitmesin cekemem kafasındalar. İnsan ilişkileri git gide kopuyor farkında mısınız kızlar?

Eşinizin ailesi köyde yaşıyormuş muhtemelen muhafazakar bir hayat görüşleri vardır diye düşünüyorum. Görümceniz kafa dengi bir insansa (anladığım kadarıylada bekar) abisi dururken sağda solda akrabada kalması bence hiç hoş durmuyor burdan bakılınca. Ama tabi annesinin hazır köyde bir düzeni varken yanınıza yerlesmesine sakın müsade etmeyin. Yasca büyük oldugu için ben gördüm gecirdim tecrubelıyım bunlar cahildir gozuyle bakacak herseye maydanoz olmalıyım kafasını yasıyacaktır kesınlıkle.

Birde BDV'de bakınca şu dikkatimi çekti insanlar sürekli evden işe işten eve gelip gidim kimse bana gelip gitmesin cekemem kafasındalar. İnsan ilişkileri git gide kopuyor farkında mısınız kızlar?

İnsanlar sevmediği işlerde çalışıyor, git gel 5 6 saat trafik çekiyor. Mutsuzluk her yerde. O şartlar altında insan evine gidip kocasıyla yayılmak istiyor haklı olarak. İlişkiler kopuyor haklısınız.

Evet haklısın bu konuda ama eğer hak etse gerçekten zor durumda olsa idare ederim ama şu var eşimle vaktinde tartışma yaşadığım zaman rahatça akıl verebilecek bir insan bir evin içindeyiz yine hayat şartlarından dolayı eşimle tartışabilirim yine araya girerse eşimi kıyıya köşeye çekip akıl vermeye çalışırsa?? Kendimi şu an gerçekten kullanılmış hissediyorum

Back
X