Artık sıkmaya başladı

Evlendim diyelim ve sevemedim hiç mutlu değilim, evlendikten sonra degisti o zaman sizi suçlarım sizin yüzünüz den bu haldeyim derim. Ne cevap verebileceksiniz? Nasıl zamanı geri alıp yüzüme bakabileceksiniz? diye sor. Buna rahat rahat kefil olabiliyorsa herşeye rağmen, anlaşıldı benden kumar istememi istiyorsunuz diceksin. Ama üzgünüm ben bir kumar oynayacaksam kendi istediğim masaya oturur, olumlu olumsuz sonucuna da kendim katlanirim diceksin. O baskı yaptı o gönül koydu bu trip attı diye istenilmeyen bir evlilik yapılmaz.

İstemiyorum de nwt bir sekilde kirlirsalar kirilsin kendine denk biriyle evlen evi arabasi olmasada olur ama ayni dili konusursunuz. Benimde kriterimdi kitap okumayan biriyle evlenmem diyordum herkese cok sacma geliyordu yani bu dusuncemi bilen kisilere ama simdi esimle gorucu usulu evlenmeme ragmen tam istedigim gibi kitap okuyan herseyi konusup tartisabilecegim birisi. Oyle olmasaydi evlenmezdim mutluda olamazdim yasinda kucuk zaten bosver hayatini yasa kendi oarani kazanip harca bir sure hemen evlenme

Bence ablani karsina alip ciddi ciddi konusmalisiniz. Ve izah et daha toparlnamadim ben son iliskimden diye. Anlar ablalar.

Merhabalar yine bir şey danışmam gerekiyor...
Ben üniversite son sınıfta okuyan bi öğrenciyim 22 yaşındayım, geçenlerde eniştemin iş yeri arkadaşı ben ablamlardayken misafirliğe gelmişti, kendisi evli karısı da ablamla tanışıyor vs.
Adamın da 25 yaşında kardeşi var, onu evlendirmek istiyorlar ve beni beğenmişler
Küçümsemek değil asla derdim, işi evi arabası bilmem nesi var ama liseyi bile bitirmeden bırakmış bense üniversiteden mezun olucam ve bir sürü hayallerim var daha
Üstelik daha eski sevgilimi unutamamışken yarası hala içime dertken..
Ablam ve eniştem çok ısrarcı. Olmaz diyorum evlenmeyi düşünmüyorum diyorum gizlice görüştürücez diyolar
Annem bile böyle şeylerde asla konuşmaz, izin vermeyen biri hatta, o bile olur dedi
Ben napacağımı şaşırdım gerçekten artık YANLIŞLIKLA evlenicem diye filan korkuyorum artık :KK70:
Görüşüp olmaz falan diyim dedim ama hani kendimi aşırı suçlu hissedicem çünkü kalbimde başka biri var
Eniştemle ablam sürekli herkes böyle evleniyor bak işinde gücünde daha ne istiyosun modundalar
Ben onlara daha ne söyleyebilirim de bu işten vazgeçirebilirim? Artık cidden sıkmaya başladı kalplerini kırmaktan korkuyorum ters bir şey söyleyerek

Ev araba bunlar boş tabi... O liseyi bile bitirmemiş ve sen üniversite mezunu olacaksın. Aranızda bir uyum olacağını hiç sanmıyorum. Hayır de kestir at..

Back
X