artık sinir geldi bu durumdan çözümü için bir bakın ltfn

rosa_lina

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
356
379
18
38
kızlar benim bir sorunum var 1.68 boyum kilom 78 kiloluyum yani pantolon bedenimde 44 utanarak söylüyorum iradesizinde önde gideniyim ayrıca yürürken sallandığını hissettiğim yan yağlarım var göbek ve kalın bacaklarım var allaha şükür iyi ki varlar ama mutsuz olmaya başladım son bir kaç ayda çözümü içinde kılımı kıpırdatmıyorum cünkü yemeği çok sevıyorum . vücüt tipim armut tipi belim ve üst kısmım ince basen ve bacak kısmım kalın sorum şu nasıl pantolon alırsam alayım pantolonumun cepleri kalçamın altında oluyor allah askına yardım edin bu neden kaynaklanır pantolon modelinden mi? resmen arka bacaklarımda pantolon cepleri ya çok sinir olmaya başladım takıntı yapmaya başladım elim sürekli arkamda hayır belide düşmüyor pantolonun bir yardım edin ya neolue tüm pantolonlarımı atıcam:110:

Başka kesim al dicem ama bence sen yedigine dikkat et.

Son aylarda bende şimşdim duba gibi (haplardan dolayi)
Simdi yine yavaş yavaş veriyom.

Kizma ama insana belirli bir kilodan sonra giydigi zaten yakimişyor

Cepleri kilodan mı öyle duruyordur bilmem,de özellikle altta yapılan cepli olanlar da var.
Eğer tek derdin kilo vermek değil de bu ceplerse ,ya arka cepsiz alırsın ,ya da terziye söktürürsün cepleri.

Ben şuanda şekeri kestim ve genel olarak low carb besleniyorum. Yaglar kendiliginden eriyor.
Bide haftada 3 kere spor yapinca ayda 4 kilo ucup gidiyo.
Zor degil yani

Şimdi vermekte zorlandıgın kilolar ilerde saglıgında daha büyük sorunlar açacak.
Iradene sahip çıkamasanda yeme alışkanlıklarını değiştirerek belki kilo vermeyi kolaylaştırabilirsin.
Pantolonlarına degil kendi sagligini düşün canım.

Bence pantolonlarına çözüm bulmak yerine zayıflamaya çalışmalısın.biraz zayıflarsan aynaya baktığında kendini daha mutlu hissedeceksin inan.

Ben 36 bedenim ama ben de pantolon ceplerinden hoşlanmıyorum. Hepsini alır almaz dikerim. Kötü görünüyor açılıp. Bence sen kilo ver. O pantolonları at, 38 beden olanlardan alacak duruma gel ;-)

Alakasız olacak ama spor yapıp kilo verme niyetindeysen diyet arkadaşı olabiliriz birbirine kalk spor yap diyecek falan

image.webp

Demekki arka kısmınız hem böyle yağlanmış hemde poponuz bedeninize göre büyükki arka kısım aşağıya çekiyo .

Yüksek bel ve push up özellikle pantalon alın.

Boğazınızı tutamıyosanız bedeninizide tutamayın spora gidin yrüyüş yapın

Kilo verme sorununuz varsa,sadece iradenize sahip cikmaniz yetmeyebilir. Metabolizmanizin normal calismasi, d vitamini eksikliği olmamasi, tiroid hormonunun normal seviyede olması da gerekir.. Bence tahlillerinizi yaptırın

+1

44 beden pantolon... ayrıca alt 44 ise üst taraf sizin sandığınız kadar ince değildir.

bence kilo vermeye çalışmalısın.

Yok ya benim de alt leğen gibi üstü zorlasam 36 olur. Basen kalça bacak liseden beri benim derdim. 42 pantolon alıp belini daraltıyordum Yeni 40 a indi. Orantısız vücutta oluyor öyle. Spor yapmamız lazım da işte kim yapacak :işsiz: 57 kilo iken bile kocaman bir popom vardı. Şimdi 63 üm.

Düşük bel kullanıyorsunuz muhtemelen Bana kalırsa normal ve yuksek bel olanları tercih edin hem düşük bel yan yağlarınız daha cok cıkarır ayrıca toparlanmay yardımıc olarak korse giyin daha iyi hissedecekseniz biraz da diyet tabi

Düşük bel kullanıyorsunuz muhtemelen Bana kalırsa normal ve yuksek bel olanları tercih edin hem düşük bel yan yağlarınız daha cok cıkarır ayrıca toparlanmay yardımıc olarak korse giyin daha iyi hissedecekseniz biraz da diyet tabi
evet pantolonlarım düşük bel yan yağlar fazla oldugu için durmuyor düşüğyor sanıyorum
korse giyince cok daha şiş hissedıyorum kendımı sıktıgı için...

Back
X