Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında gitmek çok ister sadece ben tatsızlık cikarirmisim da falan ben delimiyim ya okadar insan içinde bu yüzden diyo bana cidden napcagimi bilmiorum2 senede askinda birbirinize alismis olmalisiniz..
Siz boyle bir yere gitmeyi istemedgini bilmelisiniz oda sizi uzmemek icin daha kibar davrabilir.,
Gitmemis olmaniz bu kadar huzursuzluga degmezdi bence .. cokta saapmamak lazim
Aslında gitmek çok ister sadece ben tatsızlık cikarirmisim da falan ben delimiyim ya okadar insan içinde bu yüzden diyo bana cidden napcagimi bilmiorum
Eşin napıyorsa aynısını yap ağladıgını onun görmesine izin verme..İstemiyor mu gitmek zorlama tartışmaya fırsat verme,seni rencide mi ediyor milletin yanında sende onu rencide et aynı üslupla o zaman çekinir o da..Erkekler böyle gamsız olur..Bu konunun benzerlerini çok yaşadık eşimle ama hiç önemsemedim.Çünkü o ne yapıyorsa bana ben de hep aynısını ona uyguladım..Hatta daha bile baskın çıktım..Ama ağladıgını görmesine izin verme ..Aslında gitmek çok ister sadece ben tatsızlık cikarirmisim da falan ben delimiyim ya okadar insan içinde bu yüzden diyo bana cidden napcagimi bilmiorum
Ya herzaman böyle çok sıkıldım artık kendini ne görüyorsa ben yapamam çünkü vicdansız merhamet denen birşey yok nasıl yetiştirilmiş büyümüş hiç böyle değildi hatasını anlamaz kendini hep haklı görür hepppEşin napıyorsa aynısını yap ağladıgını onun görmesine izin verme..İstemiyor mu gitmek zorlama tartışmaya fırsat verme,seni rencide mi ediyor milletin yanında sende onu rencide et aynı üslupla o zaman çekinir o da..Erkekler böyle gamsız olur..Bu konunun benzerlerini çok yaşadık eşimle ama hiç önemsemedim.Çünkü o ne yapıyorsa bana ben de hep aynısını ona uyguladım..Hatta daha bile baskın çıktım..Ama ağladıgını görmesine izin verme ..
2mizde dik basliyiz öyle yapsak mutlaka birmizden biri zarar görür evi terk ederdik yada o uyurdu. Babam bugün babasını cagiricakti arrtik su oğlunu adam et diye artık babamda bunaldı sıkıldı tavırlarından evliliğimi tabiki bitirmek istemiyorum bir yol arıyorum bulamiyorumdaBence kenara çekilip ağlayacağınıza kıran kırana tartışacaktınız. Ki ben olsam o gitmeyelim dedi diye de eve dönmem böyle bi günde olmam gereken yerde olurum. Ben gelmiyorum sen gitmek istiyorsan git eve der geçerdim. Eşinizin yaptığı büyük ayıp hiç mi saygısı yok size
O tip erkekler çok var merak etme acırsan acınacak hale gelirsin sözünü hiç unutma...Ben bunu geç anladım ve artık beni hiç kimse üzemiyor.O da bir kul ve seni üzmeye hakkı yok eş demek milletin içinde rencide etmek degildir,eşini düşüncesizce üzüp ağlatmak değildir,beraber karar vermemek değildir...Eşin bunları yapıyorsa o da aynılarını görmeli ki senden,silkelensin...Hangi padişahın oğluymuş o merak ettim..Ya herzaman böyle çok sıkıldım artık kendini ne görüyorsa ben yapamam çünkü vicdansız merhamet denen birşey yok nasıl yetiştirilmiş büyümüş hiç böyle değildi hatasını anlamaz kendini hep haklı görür heppp
Sorma o kadar çileden çıkarttı ki beni bende ağır şeyler söyledim dedim ki cok mu zenginsin cokmu Y akisiklisin kendini kaf dağında görme dedim çok sinirlendim ya sabah gelir hiç bisey olmamış gibi sirnasir 2 trip atarim döner uyur tribede izin vermez bir yol bulmaliyim artık yoksa ben cekemem bunu çocuk düşünüyorduk halbuki hergün aglatiyo beni benim cocugu da olmazO tip erkekler çok var merak etme acırsan acınacak hale gelirsin sözünü hiç unutma...Ben bunu geç anladım ve artık beni hiç kimse üzemiyor.O da bir kul ve seni üzmeye hakkı yok eş demek milletin içinde rencide etmek degildir,eşini düşüncesizce üzüp ağlatmak değildir,beraber karar vermemek değildir...Eşin bunları yapıyorsa o da aynılarını görmeli ki senden,silkelensin...Hangi padişahın oğluymuş o merak ettim..
En iyisini yapmışsın benim eşimde tartışırken delirir..Sonra bişey olmamış gibi davranır daha geçen gün aynısını yaşadık..Kavga esnasında herşeyi söylüyor..Ben ona daha fazla bağırınca susuyor.Güzellikle söyledim hatalarını biraz yüksek sesle yaniSorma o kadar çileden çıkarttı ki beni bende ağır şeyler söyledim dedim ki cok mu zenginsin cokmu Y akisiklisin kendini kaf dağında görme dedim çok sinirlendim ya sabah gelir hiç bisey olmamış gibi sirnasir 2 trip atarim döner uyur tribede izin vermez bir yol bulmaliyim artık yoksa ben cekemem bunu çocuk düşünüyorduk halbuki hergün aglatiyo beni benim cocugu da olmaz
Çocuk konusundan da bahsetme artık önemsemiyormuş gibi davran..Olur çocuk merak etme..Onlardan Çocuk isteyince de havaya giriyorlarSorma o kadar çileden çıkarttı ki beni bende ağır şeyler söyledim dedim ki cok mu zenginsin cokmu Y akisiklisin kendini kaf dağında görme dedim çok sinirlendim ya sabah gelir hiç bisey olmamış gibi sirnasir 2 trip atarim döner uyur tribede izin vermez bir yol bulmaliyim artık yoksa ben cekemem bunu çocuk düşünüyorduk halbuki hergün aglatiyo beni benim cocugu da olmaz
Benim ki edepnedir bilmez ki ozurunu kabul etmicem bu sefer daha ağır beni tatile goturursen seni afederim dicem çünkü çok istedigimi biliyoçok yüz verdim balayına bile gorumcemlerle gittik be evet nedir bu erkeklerden çektiğimizEn iyisini yapmışsın benim eşimde tartışırken delirir..Sonra bişey olmamış gibi davranır daha geçen gün aynısını yaşadık..Kavga esnasında herşeyi söylüyor..Ben ona daha fazla bağırınca susuyor.Güzellikle söyledim hatalarını biraz yüksek sesle yaniBir daha bu hareketlerini görmicem çekemem senii sen ne sanıyorsun kendini dedim..Ertesi gün düşündü özür dilerim ben eşeğim dedi..Ezdikçe şeklini buluyor işte..Azıcık eziceksin öyle milletin içinde artistlenmesinler..
Bence kendime yediremediklerimi yüzüme birbir carptin haklısın peki bunun için napmam gerekiyor.????? Artık bisey yapmak istiyorum ama ne beynim duruyor artık.Sen onu kaybetmekten korkuyorsun ve kolay kolay rest cekebilecek biri degilsin, aslinda aranizin sogumasindan en cok sen korkuyorsun, boşanmaktan en cok sen korkuyorsun. Adam bunu hissetmiş ve at koşturuyor istediği gibi davranıyor netice bu. Ayrica babanin, babasini cagirip oglunu adam et demeside bence cok yersiz benim kp babama boyle bisey dese inadina daha beter azıtırdım.
Evet dedikçe üzülürsün canım..Evlilik bence oyun gibi birşey..Nerde neyi oynaman gerektiğini bileceksin..Her zaman eşimle zıtlaşmam mesela bazen erkek oldugunu sorumluluğu oldugunu bilsin diye pohpolarım..Bazen de havaya girmesin beni oynatabildigini düşünmesin diye yapacagım bişeyi yapmam yaptırtmam ona da ..Tartışmak yerine konuşma muhatap olma Hayır demesini bil..Rest çekmesini bil bak gör o zaman degerin nasıl artacak...Benim ki edepnedir bilmez ki ozurunu kabul etmicem bu sefer daha ağır beni tatile goturursen seni afederim dicem çünkü çok istedigimi biliyoçok yüz verdim balayına bile gorumcemlerle gittik be evet nedir bu erkeklerden çektiğimiz
Onun ısrarı çocuk benden çok istedi ama nasıl duseniyim ki artık.Çocuk konusundan da bahsetme artık önemsemiyormuş gibi davran..Olur çocuk merak etme..Onlardan Çocuk isteyince de havaya giriyorlar
Maşallah sana ışte benim davranis problemim var yapamıyorum tikaniyorum hemen herşeyin en kötüsünü dusunuyorumEvet dedikçe üzülürsün canım..Evlilik bence oyun gibi birşey..Nerde neyi oynaman gerektiğini bileceksin..Her zaman eşimle zıtlaşmam mesela bazen erkek oldugunu sorumluluğu oldugunu bilsin diye pohpolarım..Bazen de havaya girmesin beni oynatabildigini düşünmesin diye yapacagım bişeyi yapmam yaptırtmam ona da ..Tartışmak yerine konuşma muhatap olma Hayır demesini bil..Rest çekmesini bil bak gör o zaman degerin nasıl artacak...
Bence kendime yediremediklerimi yüzüme birbir carptin haklısın peki bunun için napmam gerekiyor.????? Artık bisey yapmak istiyorum ama ne beynim duruyor artık.
Anlıyor ki en ufak çanta toplayisimda biliyorum geri geleceksin hiç toplama diye tepki veriyor haklısın ya..Gerek evlilikte, gerek sevgililikte en çok korkan herzaman ezilir. Tabiki demiyorum hemen en ufak tartismada ev terk edilsin, boşanma girişimlerine başlansın filan değil. En azından karşılık vermeyi bil. Sureklı cır cır bir kenarda aglayip, trip atarak kendini iyice kücük düşürüyorsun sadece.
Arkadaslarin tavsiyelerini biraz dinle onun önünde ağlama ve eşin haksız olduğunda haddini bildirmekten çekinme. Hayatın onun etrafında dönmesin "aldığın kadar verici ol." Başka türlü olmaz. Bu korkan haliniz bütün cümlelerinizden fazlasıyla belli oluyor. Esinde pek tabi anlamistir.