Artık söylemeli miyim

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.508
53
28
Merhaba hanımlar. Birinden uzun süredir hoşlanıyorum burda da konularım var.

Her neyse artık son zamanlarımız memleketine dönüyor.

Her neyse ben hoşlandığım kişiye bu hafta içerisinde içimden gelerek bir iyilik yaptım ama herkesin yapacağı bir şey değildi bu zahmetliydi vs. Buraya kadar sorun yok.

Onun okulu uzayacak ve ben de 2 ders yüzünden uzasın istemedim. Telefonda bayağı yardımcı oldum. Şöyle yap böyle yap bir daha rapor yazmayla vs uğraşma olsun bitsin dedim. Düşündü düşündü dedi ki buluşup birlikte yapalım mı. Onun çok işi var ama ben boşum. O an tamam dedim. Cidden yarın yardım etmek de istiyorum onu sevdiğim için ama aklıma takılan şeyler var.

Arkadaşım diyor ki bu çocuk memleketine gidince seni unutur. Senin ilginin farkında ve seni kullanıyor. İşini gücünü yaptırıyor sayende derslerden geçecek. Düşünüyorum onun da bana iyiliği oldu en azından yalnızlığıma derman oldu ama bu ihtimal de aklımdan çıkmıyor. Konu yapmak veya yapmamak da değil ilgimi fark edip kullanıyor olabilir mi gerçekten. Ben yapı olarak saf bir insanım anlayamıyorum.

Bir başka arkadaşım ee bu böyle sürecek mi madem öyle adım at artık diyor. Bir şeyler yap bu çocuk gidince ve seni unutunca çok üzülürsün diyor. Ödev yaparken alttan alta söyle artık diyor.

Hanımlar benim işe girince evlenmek gibi planım da var. Yaşım küçük olsa da evlenmeyi istiyorum düşünüyorum. Tabiki de hemen evlenecek değiliz ama bu niyetle yaklaşıyorum. O kendi ağzıyla bana söylemişti evlenmek istiyorum diye ama gözünün önündeki beni görmüyor ya da görmek istemiyor.

Kısaca artık yavaştan söylemeli miyim ima etmeli miyim harekete geçmeli miyim. Kafam çok karışık yardımınızı istiyorum :(

Yapmayıp pişman olacağıma deneyip pişman olurum daha iyi.

Gerçi yine pişman olmam en azından denedim derim aklımda kalacağına.
Reddedilme korkum da var. Arkadaşım şuna iyilik yapma memlekete dönünce unutulursun sen üzülürsün yapma diyor. Bir başkası da yap gitsin diyor. Ya zor duruma düşersem yanımda olan bir tek o var diğer arkadaşlarımla da iyiyim ama o başka. İtiraf edince arkadaşlığını kaybetmekten de korkuyorum

Dene gitsin ya ne olacak...
Red edersede etsin yani bunun gururunu yapmaya gerek yok.
Erkekler hayatları boyunca milyon defa red ediliyor ama bişey olmuyor ama kız bir defa olumsuz cevap alsın ahhh söylemeseydim rezil oldumlara başlıyor hemen.
Yapıştır gitsin, aklında kalacağına en azından denedim dersin.

Dene gitsin ya ne olacak...
Red edersede etsin yani bunun gururunu yapmaya gerek yok.
Erkekler hayatları boyunca milyon defa red ediliyor ama bişey olmuyor ama kız bir defa olumsuz cevap alsın ahhh söylemeseydim rezil oldumlara başlıyor hemen.
Yapıştır gitsin, aklında kalacağına en azından denedim dersin.
Direk yapıştırayım mı yoksa ima mı edeyim

Direk yapıştırayım mı yoksa ima mı edeyim
Yapıştır gitsin. Baktın olumsuz cevap aldın dünyanın sonu değil ya. En azından aklında kalmaz.
İma edersende olur aslında, neden olmasın... fakat bilmece gibi yapma bunu. Yani çocuk "yahu kız iki yakınlık gösterdi hemen başka türlü anladım, ya sadece arkadaşca bir sevgisi varsa vs" gibi düşünmesin. Direk bu kız bana boş değil, bende buna göre davranmalıyım desin.

Arkadaş olmanın sana ne yararı var ki
Memlekeye gidince arkadaşlık olayı biter zaten
İşte arkadaşım da onu söylüyor. Gidince seni unutacak üzüleceksin diyor. Öteki de bir şeyler yap diyor.
Her ne kadar artık yanımda olamayacak olsa da varlığı yeterdi cidden iyi bi dost

Yapıştır gitsin. Baktın olumsuz cevap aldın dünyanın sonu değil ya. En azından aklında kalmaz.
İma edersende olur aslında, neden olmasın... fakat bilmece gibi yapma bunu. Yani çocuk "yahu kız iki yakınlık gösterdi hemen başka türlü anladım, ya sadece arkadaşca bir sevgisi varsa vs" gibi düşünmesin. Direk bu kız bana boş değil, bende buna göre davranmalıyım desin.
Mesela ödevi yaparken ne demeliyim "bak ben bunu herkese yapmam sen başkasın vs" gibi mi. Cidden bu konularda safım ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsanız ne derdiniz

İşte arkadaşım da onu söylüyor. Gidince seni unutacak üzüleceksin diyor. Öteki de bir şeyler yap diyor.
Her ne kadar artık yanımda olamayacak olsa da varlığı yeterdi cidden iyi bi dost

Yetmeeez. Öyle askıda kalırsa karşınıza çıkacak başka insanları da bu “arkadaşınız” için heba edersiniz.
Hayat basittir lonely. Bir şeyi istiyorsan çaba gösterir, elinden geleni yaparsın. Elinden geleni yaptıktan sonra olur mu olmaz mı orası senden çıkar.
Bu durumda olursa ne güzel hoşlandığın insanla bir şey başlar, olmazsa da saçma sapan kafanda romantikleştirmeyeceğin bir acaba asılı kalmaz şu gençlik yıllarında.

Ya hep ya hiç durumu hayatın bir gerçeği, ve sağlıklı kalabilmemiz için bir gerekliliktir. Yarın yapacağınız işleri bitirin sonra da “x seninle bir şey konuşmak istiyorum” deyin. Hiç öyle laf arasında falan sıkıştırmaya çalışmayın. “Ben senden hoşlanıyorum, ama senin nasıl hissettiğini anlayamıyorum. Memleketine de dönüyorsun, ben kendime eziyet çektirmeden bunu paylaşmak istedim” diye pat pat söyleyin.

Mesela ödevi yaparken ne demeliyim "bak ben bunu herkese yapmam sen başkasın vs" gibi mi. Cidden bu konularda safım ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsanız ne derdiniz
Yok herkese yapmam falan deme olmaz öyle.
Direk söyleyeceksen ben seni sadece arkadaş olarak göremiyorum, olmuyor. benim sana olan hislerim bunların ötesinde gibi bir cümle kur mesela.
İma edeceksen mesela ben senin yanında çok farklı hissediyorum, seninle huzurlu oluyorum gibi bişey söyleyebilirsin.
Fakat hangi yolu seçersen seç sakın "istemiyorsan" ile başlayan bir cümle ekleme.
Yani cevap vermesi için seçenek sunma. Bırak o ne derse desin.
Ya arkadaş kalalım diyecek. Bunu kabul etme zaten. Kabul etme derken ya benimsin ya toprağın ulenn de demiyorum :) muhabbeti kes gitsin. Yeterince arkadaşın var zaten. Olmasa bile sevdiğinden arkadaş olmaz.
Ya çok ani oldu, şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim diyecek.
Yada bende seni tanımak istiyorum diyecek.
Bu kadar.
Ucunda ölüm yok anlayacağın.

Ama yardım teklif eden sizsiniz zaten. O sadece birlikte yapalım demiş. En azından sevdiğiniz biriyle birkaç saat geçirirsiniz. Beklentiye girmeden arkadaşınıza yardımcı olun. Ne olacağı belli olmaz.

Back
X