Artık sütüm olmuyo neler yapmalıyım bilgisi olanlar yardım :(

çapadan bir prof. kitabını okumuştum emzirirken. süt yaptığı bilimsel olarak kanıtlanmış tek şey rezene yazıyordu orada. ben çayını içmiştim hamileliğimden itibaren. ilk ay azdı benim sütümde. bana iyi gelen şey bol sıvı tüketmek, bol dinlenmek ve kafaya birşeyi takmamak oldu. süt yapıcam diye gereksiz kalori almanıza gerek yok aslında sütün üretimi hormonal sonuçta. birde süt hormonu en çok gece 3-5 arası çalışır o saatte muhakkak emzir demişti hemişre bir tanıdığım. emzirmeden sıcak duş iyi geliyordu bana kanallar açılıyor. ve emzirme pozisyonlarını zenginleştirin hep aynı şekilde emzirmeyin. bütün kanallardan gelen sütten faydalansın çocuğunuz.

Negatif düşüncelerden arının öncelikle.

Kusursuz yaratılmışız. Süt üretilsin diye beyniniz komut veriyor, siz de ısrarla yetmediğini, az olduğunu düşünürseniz öyle olur tabi.

Sütünüzün yetmediğine inanmadığınız sürece bebeğinizi doyasıya emzireceğinizi düşünüyorum.

Stresten uzak kalmaya çalışın, pozitif olun.

elma kaynak iç otu çöpü neyı varsa ayıklamadan ıyıce yıka olabildiği kadar organık elma bulmaya calıs ve mumkunse yeşil elma olsun ve uyuyabıldıgın kadar uyu
cok fark edecek göreceksin

Et ye et bol bol et. Benim bu sayede artiyor cok sukur

Back
X