• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık tahammülüm kalmadı kafayı yiyeceğim

Cafe mı orası ,yazık değil mi sana da ? Kendileri hazirlasin canım sen hiç uğraşma. Sınava onlar girmeyecek , başını vurma sonra duvarlara. Sen odandan bile çıkma , onlar yiyip içip toplasinlar. Abine de şöyle bence; ders calisman gerektiğini, yedikleri,içtiklerini toplamaları gerektiğini ki yedikten sonra bulaşık birakmasinlar

Ya valla canım cafe oldu bende garson .
Biliyo o zaten nasıl calistigimi da işte toyluk oldu heralde bi saçma hareketler yapıyo yani tanıdığım Maço adam gitmiş yerine kilibik gelmiş.
Değişti bi ya çok Seviyo çok kaptırdı
Olan bana oldu.
Abim bana kızın yanında çay koy diye emir veriyor .
Deli oldum ya deli.
Yani ne yazsam boş kafa göz dalasim geliyo

Sen mudahil olma ,hosgeldin de git ,abinle baban annen konussun ,
Sen hizmet ediyorsun ,annene yuk kalsa emin ol konusur oglusuyla ,
Evladi ,evlada ezdiren insanlar ,denge kuramiyor ,
Yengecin sen hizmet etmeyince hizmet etmek zorunda kalir ,devamli gelmez emin ol ,
Olay sende bosuna ustune vazife edinme

Abim beni deli ediyor.
Bır yandan kendimi kontrol etmeye çalışıyorum bır yandan edemiyorum patliyorum.olan da bana oluyo herkes mutlu Ohhh
Bence siz kızla konuşun, abim şöyle abim böyle veya annem ameliyatlı gibi konuşmalar değil de, ben yoğun tempo da ders çalışıyorum, annemde ameliyatlı biliyorsun, geldiğinde ev dağınık olursa veya yemek olmazsa seni güzel ağırlayamıyorsak diye düşünüp utanıyorum, kusurumuza bakmıyorsun değil mi? gibi bir konuşma yapabilirsiniz.

Bence siz kızla konuşun, abim şöyle abim böyle veya annem ameliyatlı gibi konuşmalar değil de, ben yoğun tempo da ders çalışıyorum, annemde ameliyatlı biliyorsun, geldiğinde ev dağınık olursa veya yemek olmazsa seni güzel ağırlayamıyorsak diye düşünüp utanıyorum, kusurumuza bakmıyorsun değil mi? gibi bir konuşma yapabilirsiniz.

Aynen bide böyle laflar edeyim admincim.
Ama bugün mesela şey dedim yeni kitsplarimi alcam ya öf çok stresliyim derslerden dedim. Diyo ki dejavu yaşadım ya hep aynı şeyi diyosun diyo gülerek yani dersimi kaale almadı güldü geçti bende güldüm öyle yapmacık.
Herkes kendini dusunuyor.
Bende odaya gitmezsem gorur onlar .Sağol sevgili admin :)

Aynen bide böyle laflar edeyim admincim.
Ama bugün mesela şey dedim yeni kitsplarimi alcam ya öf çok stresliyim derslerden dedim. Diyo ki dejavu yaşadım ya hep aynı şeyi diyosun diyo gülerek yani dersimi kaale almadı güldü geçti bende güldüm öyle yapmacık.
Herkes kendini dusunuyor.
Bende odaya gitmezsem gorur onlar .Sağol sevgili admin :)
Sizde gülerek e ama eğitimim benim için önemli, derslerime odaklanmam lazım deyin odanıza gidin.
Madem ağabeyinizde maçoluktan nişanlısına tatlı görünmeye çalışan şirin moduna geçmiş, kızı elleriyle beslesin, çayını kahvesini pişiriversin:)))

Sizde gülerek e ama eğitimim benim için önemli, derslerime odaklanmam lazım deyin odanıza gidin.
Madem ağabeyinizde maçoluktan nişanlısına tatlı görünmeye çalışan şirin moduna geçmiş, kızı elleriyle beslesin, çayını kahvesini pişiriversin:)))

Aynen çok haklisiniz
Sorun benim fazla iyi niyetli oluşum ve insanları kiramayisim sanırım.
Aynen öyle yapacağım çok teşekkürler :)

Haklısınız ben okadar iyi niyetli biriyim ki öyle hissediyorum valla . Bide çok yeni diye alissin diye çok iyi davransyim diye oluyo bunlar.
İşin garıbı kıza hizmet etmek değil. Oda oturmuyor yani günahı ni almayimm.
Ben abime kizginim laftan anladığı yok.
Kıza ayıp olur diye mi ne iyice kilibikk oldu

Bazen olabilir böyle patlayabiliriz, bunalabiliriz
Sıkmayın canınızı
Eminim size anlayış gösterirler
Yeter ki derdinizi güzel dille söylemeyi bilin :KK50:

Back
X