Artık tamamen bitti

Belki de bu boşanma güzel günlere açılan kapıdır.
Hemen umutsuzluğa kapılmayın yahu, gençsiniz eminim çok güzelsinizdir illaki hayatınıza sizi mutlu edecek biri girecektir.
Dediğiniz gibi vardır bir nasip ama galiba yüreğim çok yorgun o nedenle göremiyorum o hayrı bir türlü

Dediğiniz gibi vardır bir nasip ama galiba yüreğim çok yorgun o nedenle göremiyorum o hayrı bir türlü
Henüz daha olay çok yeni, olayın sıcaklığında böyle hissetmeniz normal. Zaman geçtikçe sizin yüreğiniz hafifleyecek, yorgunluğunuz gidecek. Bitmesi gerekiyordu ve bitti. Siz çabaladınız sonuçta kimse mutlu yuvasını bozmak istemezdi. Aslında siz kendinize büyük bir iyilik yaptınız, boşanmak isteyip boşanamayan o kadar insan var ki. Böyle düşünün, rahatlatın kendinizi. ❤️

Tamda olmak istedigim konumdasın çok boşlukta hissediyorsan çevrende ki insanlara yararlı ol kan bagı olan insanlardan daha iyi hissettirecekler seni. İyilikler yap mesela insanlığa hizmet et bir fakiri doyur bir çocugu sevindir. Huzur evlerinde senin gibi evlatlarını bekleyen yaşlılar var birgününü onlarla geçir. Hayatını dolu dolu yaşa Allah en kısa zamanda boşluğunu dolduracak merak etme. Boşluga düşecek kadar zamanımız yok topla kendini.
Evet aklımdan geçeni okudunuz sanki ben de böyle düşünmüştüm davam yeni bittigimden bir türlü kalkamıyorum ayağa ama sözleri izle güç buluyorum 10 yıl önce tam da böyle biriydim tekrar döneceğim o günlere Allah razı olsun

Evet aklımdan geçeni okudunuz sanki ben de böyle düşünmüştüm davam yeni bittigimden bir türlü kalkamıyorum ayağa ama sözleri izle güç buluyorum 10 yıl önce tam da böyle biriydim tekrar döneceğim o günlere Allah razı olsun
Sizdende Allah razı olsun hayatın avuçlarının içinde ister savurup atarsın ister şekil verirsin.
Güzel birgün seni bekliyor.

Erkrkler evlenince kendi yuvalarına sahip çıkamıyor geneli boyle maalesef
Annebabayla esi arasında mesafeyi koruyamiyor.ozellikle erkek ailesi hemen bir degisik saplantili sahiplenmeye giriyorlar.iki ayri birey mantigi yok.normalde ailesiyle bekarken bukadar zaman geçirmeyen adam evlenince ailesi asiri hassas oluyor.bukadar duskunsen evlenme .omurboyu annenle yasa
Bu yaptirimlar inanin çok yorucu
Sizde artik onunuze bakacaksiniz
Çocuğu sizmi istemediniz yoksa olmadimi

Herkese iyi geceler
Eşimle 2 sene kadar ayrı yaşamış ancak bir türlü bitirememistik artık tamamen bitti.Esim ailesiyle aynı sokakta oturmayı ,babasi ve kendisinin biriktirdiği parasıyla babasına 4.evi alacağını,bizim evimiz yok bu arada,yaşlanınca 3 ay köyde yaşayacağını,yazın 20 gün köye gideceğini ve ailesine yakın yaşarken her istediklerinde geleceklerini(6 ay köyde kalıyorlar) ve asla hayır demeyecegimi,erkek tarafının kız tarafından daha önde olması gerektiğini şart koşmuştu. tam bir ana kuzusu ve ailesine aşırı bağımlı.Sartlarinin çoğunu kabul ettim ancak geçmişte konuştuğum sözlere sürekli takıldı ve 3 yıl evlilikle birlikte 10 yılım bitti.Yas 35 memurum ve çocuğum yok.Bosluga düştüm bundan sonra evlilik de çocuk da olmaz sanırım.Evim de maaşım da var ama hayattan bir beklentim yok.Evlenirken göz göre göre evlendim ve ne kadar cabalasam da bitti.Ben bu açıdan boşluktan nasıl kurtulup tekrar ayağa kalkacagim???

taşın bacim.yeni bir şehirde tekrar bir hayat kur. tayin iste. yenı mahalle, yeni arkadaslar, yeni düzen, yeni hayat. en basta zor ama 2 yilda herşey ooturuyor.

simdi yalnizsin ama zamanin ne gosterecegi hic belli olmaz. bir sure.sonra tekrar hayatina biri girebilir. acik.fikirli ol. degisikliklere acik ol. cesur ol.

Kara gün kararıp kalmaz.Hem ne var yaşınızda evlenirsenizde bebişiniz de olur.Hiç üzülmeyin

allah atmış sen tutmuşsun ,

kız sen delimisin bu sümsüğün kahrını ömür boyu çekeceksin ,
çocugunda yokmuş boşandııgın an birdaha ömür boyu yüzlerini görmeyeceksin ,
o anasından çıktıgı yerde yasamaya devam etsin allah aşkına
birde bunamı üzülüyorsun ,

senın şartlarına sahip olsa cevremde enaz 10 kişinin boşanacagına garinti veriririm ,

Herkese iyi geceler
Eşimle 2 sene kadar ayrı yaşamış ancak bir türlü bitirememistik artık tamamen bitti.Esim ailesiyle aynı sokakta oturmayı ,babasi ve kendisinin biriktirdiği parasıyla babasına 4.evi alacağını,bizim evimiz yok bu arada,yaşlanınca 3 ay köyde yaşayacağını,yazın 20 gün köye gideceğini ve ailesine yakın yaşarken her istediklerinde geleceklerini(6 ay köyde kalıyorlar) ve asla hayır demeyecegimi,erkek tarafının kız tarafından daha önde olması gerektiğini şart koşmuştu. tam bir ana kuzusu ve ailesine aşırı bağımlı.Sartlarinin çoğunu kabul ettim ancak geçmişte konuştuğum sözlere sürekli takıldı ve 3 yıl evlilikle birlikte 10 yılım bitti.Yas 35 memurum ve çocuğum yok.Bosluga düştüm bundan sonra evlilik de çocuk da olmaz sanırım.Evim de maaşım da var ama hayattan bir beklentim yok.Evlenirken göz göre göre evlendim ve ne kadar cabalasam da bitti.Ben bu açıdan boşluktan nasıl kurtulup tekrar ayağa kalkacagim???
Yeni olduğu için böyle hissediyorsunuz, hepsi geçip gittiğinde kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Günümüzde 35 yaş artık çok geç sayılmıyor. Hatta çoğu kişi evliliğini 30-35 yaş arasında yapıyor artık. Eskidenmiş o erkenden evlenip hayatı kurmak.Biraz yasınızı tutun, üzülün, ağlayın, hesaplaşın. Sonra bahar gelecek zaten. Umut olmalı hep...

Herkese iyi geceler
Bendensin. Takil bana:KK45:ben hic evlenmedim. Onun travmasi nasil gecer bilemiyorum ama bugnlerde eski erkek arkadasimi unutmaya calisiyorum. Hayatima yenilikler katarak kendimi oyalama cabasindayim.
Daha duzenli spor yapiyorum
Diyete de basladim. Havalar isinmadan biraz zayiflayip guzel kiyafetlerin icine girme fikri cazip geliyor.
Burada takiliyorum:KK53:
Aksamlari biraz kitap okuyor, dizi haber izliyor, kusum ile oynuyorum.
Arada puzzle yapmayi severim.
Is cikisi bazen dolasip hava aliyorum, kendime getiriyor beni. Bazen de isten cikip bir kafede takiliyorum. O da olmadi magazalara marketlere girip cikiyorum.

Hayatima baska yenilikler de katacagim. Haftasonlari yakin sehirlere gunu birlik veya bir gece kalmali geziler duzenlemeyi dusunuyorum.
Herkes bir kursa git falan dedi ama kendime uygun ilgimi ceken bir kurs bulamadim. Toplu yapilan aktiviteler istiyorum ama neler olabilir bilmiyorum. Arayislardayim

Erkrkler evlenince kendi yuvalarına sahip çıkamıyor geneli boyle maalesef
Annebabayla esi arasında mesafeyi koruyamiyor.ozellikle erkek ailesi hemen bir degisik saplantili sahiplenmeye giriyorlar.iki ayri birey mantigi yok.normalde ailesiyle bekarken bukadar zaman geçirmeyen adam evlenince ailesi asiri hassas oluyor.bukadar duskunsen evlenme .omurboyu annenle yasa
Bu yaptirimlar inanin çok yorucu
Sizde artik onunuze bakacaksiniz
Çocuğu sizmi istemediniz yoksa olmadimi
Kendisi her zaman çok düşkündü ama beni de el üstünde tutacağına inanmak istedim hep.Bu yaptırımlar özgürlüğümü elimden aldı sanki.Ben vajinismus tüm.1 sene aynı evde kaldık ama birlikteliğimiz sayılidır hep bir gürle geçti o da benden hep ayrı yattı zaten dolayısıyla çözmek için ugrasmadi veya istemedi bile...

Bendensin. Takil bana:KK45:ben hic evlenmedim. Onun travmasi nasil gecer bilemiyorum ama bugnlerde eski erkek arkadasimi unutmaya calisiyorum. Hayatima yenilikler katarak kendimi oyalama cabasindayim.
Diyete de basladim. Havalar isinmadan biraz zayiflayip guzel kiyafetlerin icine girme fikri cazip geliyor.
Is cikisi bazen dolasip hava aliyorum, kendime getiriyor beni. Bazen de isten cikip bir kafede takiliyorum. O da olmadi magazalara marketlere girip cikiyorum.

Hayatima baska yenilikler de katacagim. Haftasonlari yakin sehirlere gunu birlik veya bir gece kalmali geziler duzenlemeyi dusunuyorum.
Herkes bir kursa git falan dedi ama kendime uygun ilgimi ceken bir kurs bulamadim. Toplu yapilan aktiviteler istiyorum ama neler olabilir bilmiyorum. Arayislardayim
Evet ben de bir an önce yoluma bakmaliyim ama geçen güzel günlerimizi çok özlüyorum bir türlü kötü anlatımı düşünüp iyi ki bitti diyemiyorum

Evet ben de bir an önce yoluma bakmaliyim ama geçen güzel günlerimizi çok özlüyorum bir türlü kötü anlatımı düşünüp iyi ki bitti diyemiyorum
Cunku onunla yasayacaklariniz daha yasamadiginiz dusunuyorsunuz. SOyle olsaydi daha iyi olurdu gibi dusunceler var. Ancak biz erkeklere farkli anlam yukluyoruz. Herkes bizim istedigimiz gibi olmuyor ne yazik ki. Ben de 2.5 yil hep bir beklenti ile ite ite devam ettirdim iliskiyi. Sunu ogrendim karsindaki neyse o. 10 yil da devam etseniz yine ayni davranacak. Su anki durumunuza razi olsaniz zaten bitirme karari almazdiniz diye dusunuyorum. Onun hicbir seyi degistirme veya iyi yapma derdi yok benim anladigim. Oylese ne yapiyoruz? Hayatlarimiza devam ediyoruz. Kaderimizde biri varsa zaten olur diyerek onumuze bakmamiz gerekyor.

Ay böyle eşim olacağına olmasın.
Sürekli kaynana kayınbaba çekip, köylerinde sürüneceğime, ayrı evimi bilip tek başıma da yaşarım fıstık gibi.
Nerden geliyor bu ruhunuzdaki ezilme sevdası?
Nerden geliyor bu ruhunuzdaki ezilme sevdası?

Tek kelime ile muhteşem...

Güzel geziler programlar görürseniz bana da atın :eğlence:

Herkese iyi geceler

Zamanla alışırsınız. İnsanlar nelere alışıyor. Ölümle sağlıkla sınanmayın yeterki.

Back
X