- Konu Sahibi zorhayat76
-
iyi geceler arkadaslar,
artik tükendim bittim, bana bir moralmen destek veren olursa cok sevinirim.
Kimsem yok sanki, kendimi o kadar yanliz hissediyorumki, iyiki burasi varmis.
Ben 13 yildir evliyim ve iki kizim var.
Fakat benim en büyük sorunum esim. Onunla bir türlü mutlu olamiyorum.
Cok sabrediyorum ama artik gercekten tükendim, benden ne varsa aldi sanki.
Asil mesele onun yillardir issiz olmasi, aslinda onunda elinde degil, ama bana
bir cift güzel laf destek veren lazim su an icin, yoksa cildira bilirim.
Esimin malesef gözlerinde sorunlari var, yani bir gözü nerdeyse hic görmüyor,
ve bel fitigi var, yani pek ise gelemiyor ..
bu nedenle devamli sabir göstermeye calisiyorum, yillardir ben calistim ve bir
yasinda bebegim var tekrar ise basladim ....
Esim aslinda iyi biri yani onunla cok büyük sorunlarim yok aslinda, fakat beni
bunaltan onun devamli issiz olmasi ve bu nedenle de cok da gergin oluyor,
sinirlenince ne dedigini bilmiyor, bense ona destek olmaya calisirken o öyle
yapinca cok üzülüyorum ...
peki özürlü raporu alamazmı??
bu raporla iş kurumu uygun işlere yolluyor..
kendi sağlık durumuna göre çalışmış olur böylece
iyi geceler arkadaslar,
artik tükendim bittim, bana bir moralmen destek veren olursa cok sevinirim.
Kimsem yok sanki, kendimi o kadar yanliz hissediyorumki, iyiki burasi varmis.
Ben 13 yildir evliyim ve iki kizim var.
Fakat benim en büyük sorunum esim. Onunla bir türlü mutlu olamiyorum.
Cok sabrediyorum ama artik gercekten tükendim, benden ne varsa aldi sanki.
Asil mesele onun yillardir issiz olmasi, aslinda onunda elinde degil, ama bana
bir cift güzel laf destek veren lazim su an icin, yoksa cildira bilirim.
Esimin malesef gözlerinde sorunlari var, yani bir gözü nerdeyse hic görmüyor,
ve bel fitigi var, yani pek ise gelemiyor ..
bu nedenle devamli sabir göstermeye calisiyorum, yillardir ben calistim ve bir
yasinda bebegim var tekrar ise basladim ....
Esim aslinda iyi biri yani onunla cok büyük sorunlarim yok aslinda, fakat beni
bunaltan onun devamli issiz olmasi ve bu nedenle de cok da gergin oluyor,
sinirlenince ne dedigini bilmiyor, bense ona destek olmaya calisirken o öyle
yapinca cok üzülüyorum ...
bellecim ayni arkadasinin dedigi gibi inan parasini istedigimden degil, alistim nasilsa az harcamaya
zamanla insan alisiyor ... insanoglu nelere alisiyormus meger
onun devamli evde olmasi beni yipratiyor ...
fakat talihsizben arkadasin dedigi gibi saglik sorunlari oldugu icin zaten gergin oluyor ...
bende talihsiz ya sen neden talihsiz?
canim tesellin icin tesekkürler, ayrica diger arkadaslara da tesekkür ederim
özürlü raporu icin burda bir kac yil calismis olman lazim ... malesef esimin calismis oldugu günler az geliyor ...
zamanla belki yillar sonra olabilir ....
canım öncelikle işin zor senin ama eşininde işi zor bilirsinki bir erkek için evde oturmak kadar kötü birşey yoktur eşinde kesin kendisini işe yaramaz olarak görüyor oyüzden sana karşı hırçın davranıyor olabilir....senide anlıyorum minik bebeğin var hem annelik hemde babalık yapıyorsun ve bu seni bunaltmış...eşinde kötü birisi değil anladığım kadarıyla yani zevkinden değilde hastalıktan çalışamıyor ne yapsın adamcağız....devlete başvursanız canım bu tarz rahatsızlığı olan kişilere aylık bağlıyorlar diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabiki....rabbim yardımcın olsun hem çalışmak hemde ev geçindirmek bir bayan için zor tek yapmak gereken kafana takmayıp stres yapmaman canım...
siz nerdesinizki??
Türkiye'de öyle bir şart yok
rica ederim canım..keşke elimizden gelen bişey olsa..
Allah yardımcınız olsun canım,eşinizin budurumda sinirli olması normal,siz ve çocuklarınızda ona yardımcı olmalısınız..Ayrıca devlet sektörü yada özel kurumlarda özürlü işçi çalıştırma zorunluluğu olduğunu biliyorum ama sayı olarak nekadar onu bilemiyeceğim,öncelikle özürlü raporu alsın,kpssyi deneyebilir ve araştırın bakalım özel kurumlarda özürlü ihtiyacı olan yerleri,yada bir tanıdığız aracılığı ile iş bulabilir ancak..tedavi imkanı varsa ihmal etmeyin,gerçi oda çalışırsa olacak sigortaözürlü istihdam edilirse,onların şartları çok zor değil diye biliyorum,gerçi özel sektörde buna uyarlarmı bilemiyorum..Keşke kendiniz küçük bir dükkan acabilseniz hem beraber çalışır hemde bu stresi yaşamamış olursun..
merhaba,fazla ayrinti vermemissiniz ama fikrimi soyliyeyim eger esiniz calismaya direnc gosteriyor,cesitli bahanelerle calismaya yanasmiyorsa isiniz cok zor,enerjinizi uzuntulerle harcamak yerine kendinize baska bir yol cizmelisiniz.
ancak; gercekten cabaliyor fakat is bulamiyorsa,buldugu isler sagligini zora sokuyorsa sabretmek onu oyle kabul etmek lazim.nasil ki erkekler eslerinin ev hanimi olmasini sorun etmiyorlar evin maddi sartlarini sagliyorlarsa siz de bu rolu gocunmadan ustlenmelisiniz.
bizim isyerinde bir temizlik personeli ablamiz vardi,kocasi 12 eylulde yanlislikla hapisedilmis 4 sene falan yatmis.adam cok iyi efendi biriydi ama sabikali diye is bulamiyordu,gecici islerde ssk siz calisiyordu,2 ay calissa 2 ay bostaydi,calistigi yerlerde parasini alamazdi falan ,2 de cocuk vardi,bu abla hic sikayet etmezdi,kocasini ezmezdi,biz bu ablayla 12 sene calistik,kocasinin pirimlerini her ay yatirirdi,sonucta adami emekli etti,kizi liseyi bitirdi bi sirkette ise girdi,oglu isletme okudu simdi bilinen bir markanin bolge muduru oldu,evlendi,iyi kotu bir evleri var,abla da emekli oldu valla gul gibi yasiyorlar,hatta adamin emekli maasi baglaninca ilk maasiyla kadina bilezik aldi.sonucta bizim abla hayati geldigi gibi kabul etti,yilmadi,sikayet etmedi,sonucta hem cocuklarini adam etti ,hem kocasini ve evliligini yipratmadi.
lafi nasil bagliycagimi bilemedim.iste boyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?