E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
Slm öncelikle herkese a.s.
Bilen arkadaşlar bilir beni üniversite ikinci sınıftayım iki senelik işletme okuyorum
Çevremden iki senelik diye küçümseyen çok kişi oldu
Ama inanın meslek okulları çok daha zor
Çünkü fakültede işletme okuyan arkadaşların 4senede gördüğü derslerin daha fazlasını 2senede görüyoruz....
Özellikle bizim çevremizdeki ilçede okuyan arkadaşlarla konuştum ve hocalarda aynı şeyi söylüyor ilçelerde daha basit olduğunu hatta konuları daha farklı gördüklerini söyledi arkadaşlarım...
Bende aslında işletmeyi seviyorum bankacı olmak istiyorum
Fakat alttan kalan derslerim var ve hepsi muhasebe ben bu muhasebelerden kaldığım için bu dönemde 3dersi alamadım yaz okulunda alıcam ayrıca seneye bir dönem daha uzadı muhasebeler var alttan
Bu dönemde birini geçemezsem okul bir sene uzayacak ki belki bir seneyide geçecek
Şimdi ben bu muhasebeye çok çalışıyorum nefret etsemde çalışırken midem bulansada çalışıyorum fakat hesapları falan aklımda tutamadığım için olmuyor geçemiyorum
Artık geçmem de mucize olur herhalde
Yani bazen diyorumki bu okul bitmeyecek bırak ve evlen diyorum kendime
Bazende ne kadar saçma düşünüyorum diye kızıyorum
ama bu aralar vizeler var ve çalıştığım halde olmuyor öyle ümitsizimki artık
Erkek arkadaşımda evleniriz ama herşey iyi olsun diye para biriktireyim biraz beklesek iyi olur diyor
Herşeyimiz tam olsun istiyo
çünkü ailesi yok annesi öldü babası ile tartıştı başka evde tek başına kalıyor işi var çalışıyo askerliğinide liseden sonra yapmış 24 şuan tek engel para biriktirmesi
Ama ben okuluda bitirmek işe girmek istiyorum
Kafam çok karışık sanki bu dersleri hiç geçemicem ve okul bitmicek gibi geliyor senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?