çok haklısın kırılmakta canım,tepkileri bebişine değilde sana bence ,sen kırıl diye yapıyolar ztn...
ne kadar tanıdık bi konu geldi bana teyzemin kızı geldi gözümün önüne onunda babanesi dedesi zamanında o yokmuş gibi davranırdı onlarda çok üzülürdü bazı insanlar böyle işte ama ilerde kafaları dank ediyo iş işten geçtikten sonra hiç kafa yormaya değmez takmayın sizde onlar yokmş gibi nasıl bi duygu olduğunu anlayabiliyorm anca kendi üzüldüğüyle kalıyo insan
Valla ben de olsam cok üzülürdüm angel. Dıdımın dıdısının resmi... Neden bişey söylemedin? Tam yeriymiş aslında. Sen de kızının fotosunu çerçevele bunu da buraya koy bari, elin kızının bile resmi var de. N ediycek bakalım?
zaten seni kırmak üzmek için özellikle yapılmış birşey.hani görmediysen bile bak ece ne kadar tatlı demesinin sebebi de bu.bence hiç üzülme onlara istediğini verme.sana olan sinirini yada kıskançlığını torunundan hiçbir suçu günahı olmayan bir çocuk üzerinden çıkarıyor ne kadar ayıp yaa.ben senin yerinde olsam elimden geldiğince az görüşürdüm ve görüşmek zorunda kaldığımda da çok soğuk davranırdım surat asardım hiç konuşmazdım.
pis cadılar ne gıcık insanlar bunlar yaa seni kızınlamı sınıyolar
Bilseler işlediklerini günahın bedeli acaba bu şekilde davranırlar mıydı
vicdan denen birşey kalmamış,ben senin yerinde olsam
onlara sadece acırım,hiç üzülüp sinirlenmem
Allah onların içine ne sevgi koymuş ne merhamet
acınacak durumda olan onlar
Kırılmakda çok haklısın;
Ama onların ayıbı.....
İnsan inanamıyor ya kendi torunun dururken bir başkasının çcuğunun resmini koy sen;
Sanki kasti bir hareket gibi ya olmaz böyle şey...
esin ne diyor bu ise
bende uzulur kirilir hatta kinlenirdim
ve duramaz soylerdim
Eşim ben artık alıştım bana bile kardeşlerimden farklı davranan bir anneden kızımı sevmesini beklemiyordum zaten boşver kendini üzme değmez dedi.
Ama yine de bende çok kırıldım hatta çok üzüldüm ama onlara söyleyip bizi üzdüler diye mutlu olmalarını istemediğim için sustum dedi zaten bende aynı sebepten sessi kaldım bile bile yaptıkları ortada sırf bizi mutsuz etmek için....
e gitmeyin neden gidiyorsunuz? ya da her hafta gitmeyin... 1-2 haftada ayda 1 gidin... cok özledik derlerse, bu hafta cok yogunuz resimlerine bakin diyin....
Gitmediğimiz zaman sürekli telefonları bitmiyor ille gelin diye.
Yada onlar geliyor yani görüşmeme imkanımız yok.
Geçen hafta kızım hastaydı mesela çıkamadık dışarı onlar toplaşıp gelmişler.
Yarın için de yemeğe gelin dedi müsait değiliz bayram alışverişi yapıcaz dedim iyi o zaman biz size yemeğe geliyoruz hazırlığını yap ona göre diyor.
Evde olamıycaz maalesef kusura bakmayın başka zaman beklerim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?