artik universiteliyim ama korkularım var

SexyToiletPaper

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
65
6
36
İstanbul
Merabalar

Ek yerlestirme ile yeni acilan cok guzel bir yeri kazandim. Cok da mutluyum fakat beni tedirgin eden bir sey var. Ben cok cekingenimdir yeni ortamlara girecegim zaman. Okul coktan basladi herkes okula alisti fakat ben okula yeni basliyorum ama allahtan bolumumuz yeni yani bolumdeki herkes yeni olacak. Yine de biraz korkmuyo degilim ya arkadas cevrem kotu olursa ya kafama gore birini bulamazsam da yanliz kalirsam diye. Sacma biliyorum ama bu durumu nasil yenebilirim? Gider gitmez herkesle icli disli olmak istemiyorum ama icime kapanik da gozukmek istemiyorum. Biraz cesaretsizim arkadas edinme konusunda

-Günaydın
-Günaydın
-Hoca daha gelmedimi
-Gelmedi
gülümsenir

Ders biter hoca 2 kitap önerdi hangisini alacakın ben şunu alacağım şurdan alacağım biirlikte gidelim falan filan derken kantin nerde muhabbeti olur öyle böyle tanışılır çaylar içilir sohbetler edilir sana uyanlar yanında kalır uymayanlarla uzaktan selamlaşırsın herşey olur merak etme çekinmene hiç gerek yok bende geçen sene ek yerleştirmeyle yeni açılan bir bölüme yerleştim bir ay sonrada hamile kaldım çok zor günler geçirdim aşırı miğde bulantım kusmalarım vardı o yeni tanıştığım arkadaşlarım var ya öyle bir baktılar ki bana öyle bir ilgilendiler ki şaşarsın ben lavoboya koşardım onlar peşimden koşar kapımı bekler yüzümü yıkarlardı çok güzeel dostluklar kuracaksın sen sevinmene bak:)

Korkacak bir sey yok sekerim, herkes yeni bir ortama gelmis olacak, herkes seninle ayni durumda olacak. Akisina birak, kendini cok kasma derim. Aksine bak ne guzel yeni insanlar taniyacaksin, zevkini cikar derim.

Benimde ek yerleştirmede bi alan çıktı ve yeni açılanda bi alan değil tüm sınıf uyum sağlamıştır birbirine ben gidince dışlanıcam diye bişey düşünmedim.
Cidden ya sorun bende mi benim niye aklıma gelmedi bu :26:

Ben ıkıncı senedeyım ve hala sınıfta kımseyle arkadaslıgım yok. Sırf bu yuzden okula gıtmek ıstemıyorum. Ek tercıhle gelmıstım ben gelene kadar herkes bırbırıne alısmıs o kadarda sıcak kanlı bır ınsanım ama yok yanı bır turlu arkadas olamadım. Oyle lise gıbı bır yer degıl lısede bı sınıfın ılk gunu olurdu herkes bıbırıne yabancı ama kısa surede alısılır ıcı sıcacık komedı espirilerle dolu bır yer olurdu. Unıversıte nıye boyle hala anlamıs değilim

öncelikle tebrik ederim bende de sosyal fobi vardı.çok büyük ölçüde yendim buradaki ablalarımın da tavsiyeleri etkili oldu tabi. Selamlaşmak benim için zulümdü ama artık daha rahatım herkese günaydın diyebiliyorum selamlaşabiliyorum.Genelde okulda kitap adı vesaire konu açılıyor.Öyle muhabbetle başladı aslında sonra bir baktım arkadaş grubum oluştu.Ben 2.sınıftayım ilk senem çok iğrenç geçti tek tavsiyem çekimser kalma.kimse aaa sen yalnızsın gel gezelim diye yanına gelmiyor.sen ugraşıyorsun.
Anladım bunu geç olsa da.
Bizim de sınıfta yatay geçişler ek yerleştirmeler var hiç de öyle dışlanma olmadı.Geçen yıl 1-2 muhabbetim vardı anca şimdi gezmelere başladık valla

Tesekkur ederim :) kitap iyi fikir gercekten, bir de kafama uygun birinin yanina oturursam sinifta daha kolay olur gibime geliyor. Sinifta erkekler ve kizlar hemen hemen ayni sayida, erkeklerle de cok rahat anlasabilen biri degilim

Bizim bolum tamamen yeni, herkes ayni anda baslayacak :)
Sanmam, sorun bizim gibi cekingenlerde
Korkacak bir sey yok sekerim, herkes yeni bir ortama gelmis olacak, herkes seninle ayni durumda olacak. Akisina birak, kendini cok kasma derim. Aksine bak ne guzel yeni insanlar taniyacaksin, zevkini cikar derim.
Tesekkurler :))

Üniversitelilerin Sohbet Mekanı'na gel. Uyum sağlama sürecinde sana yardımcı oluruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/656343-universitelilerin-sohbet-mekani.html
Cok tesekkurler, gelicem :)
akışın bırak............

Ders 8de basliyor, erken gelip de boyle bir konusma yakalayabilecegimi hic sanmiyorum, ilk drsimiz baska bolumlerle ortak ders olucak zaten

Sadece tek cumle kendin ol ve akisina birak.
Tesekkurler :)

Kusura bakmayin internet sorunum yuzunden yazamadim, hepinize tesekkur ediyorum :)
Umarim guzel arkadaslarim olur :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…