Artık unutmak istiyorum çok acı çekiyorum

Zaten mukemmel bir iliskiniz yok mus.Bence daha kolay unutursunuz.
Kesin emin olmadan bir karar vermeyin.Bir daha yazmamasini istedikten sonra ust uste siz zorlamissiniz konusmaya.Bunlar karsi tarafta guvensizlik yaratmis olabilir.

Zaten mukemmel bir iliskiniz yok mus.Bence daha kolay unutursunuz.
Kesin emin olmadan bir karar vermeyin.Bir daha yazmamasini istedikten sonra ust uste siz zorlamissiniz konusmaya.Bunlar karsi tarafta guvensizlik yaratmis olabilir.
Daha öncede benzer durum yaşadığımızda adımlarıma karşılık vermişti. Bu sefer kesin bitirdi o da kafasında

Gelgitli bir ilişkimiz vardı. Ayrıyken bile arada gelip kendini hatırlatıyordu. En son 1 ay önce yüz yüze görüşmek istedim ve artık yazmamasını istedim çünkü yoruyordu bu durum beni. O da onayladı bu durumu. Bi kaç gün sonra evine yakın bir yerdeydim ve mesaj attım görebilir miyim diye mesaja biraz geç baktı ve işi olduğunu söyledi. Ben hiç bir şey yazmadım o da yazmadı sonra hiç konuşmadık. Sonra ben instagramdan ekledim bu arada hesabı herkese açık. 1 gün bekledim geri takip yapmadı. Ben de çıkarttım sonra. 1 aydan fazladır hiç bir şekilde iletişimimiz yok ama onu çok özlüyorum. Her gün ağlıyorum artık hayattan tat alamıyorum. Hayatımda ilk defa Özlem duygusunu bu kadar derinden yaşıyorum. Unutamıyorum kimseyle flört dahi edemiyorum. Dışarı bile çıkasım gelmiyor içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Ben ne yapacağım
Merve sakın gaza gelip yazma çünki kendin ayrılalım bana bida yazma demişsin o da yazmamış eğer yazarsan küçük duruma düşersin hayatına bak eğer sevseydi yazardı belli ki başka biri var ondan ayrılınca arada Bi boşta kalınca sana haturlstıyomuş kendini sal gitsin

Önce görmek istemişsin olmamış, sonra eklemişsin sana geri dönmemiş.
unutacaksın mecbur, bütün acılar geçiyor merak etme.

Merve sakın gaza gelip yazma çünki kendin ayrılalım bana bida yazma demişsin o da yazmamış eğer yazarsan küçük duruma düşersin hayatına bak eğer sevseydi yazardı belli ki başka biri var ondan ayrılınca arada Bi boşta kalınca sana haturlstıyomuş kendini sal gitsin
Yok yazmam zaten. Çabalayacak bir durum yok artık. Ben de başka biri olduğunu düşünüyorum . Benimle sadece vakit geçirdi

Back
X