Sanırım haklısınız bu arayış yersiz ama umarım bir gün gerçek dost diyebileceğim birileri çıkar karşıma.Bir gün gelecek onun için açtığınız bu konuya bile pişman olacaksınız.
Nefret ediyorum bu tiplerden,bırakın ne halleri varsa görsünler.Çekin kendinizi.
Bu arada dost arayışı içine girmeyin.Çünkü dost aranarak bulunmaz.Zamanla karşılıklı bir şeyleri paylaşarak olur bu iş.Üniversite ortamına girdiğinizde bu kaygınız kalmayacaktır.
Çıkar inanın çıkar.Sonra birini seversiniz ve her şeyiniz olur. Dostunuz,aşkınız,hüznünüz,mutluluğunuz..Sanırım haklısınız bu arayış yersiz ama umarım bir gün gerçek dost diyebileceğim birileri çıkar karşıma.
Teşekkür ederim.
Peki teşekkür ederimÇıkar inanın çıkar.Sonra birini seversiniz ve her şeyiniz olur. Dostunuz,aşkınız,hüznünüz,mutluluğunuz..
Diğerleri umrunuzda bile olmaz.Arkadaşlığı o yüzden sıkıntı etmeyin
18 yaşındayız ikimizde.Bu ne ya, bir sınav için ağlayan zırlayan erkek de yeni duydum, kaç yaşında bu 18 yıllık arkadaşınız?
Bir de sonuç kötü gelince şok olup deprasyonlara gireni asla anlamam. İnsan hiç mi kendini bilmez, ne yapabileceğini kestiremez?
Tabii ki dostluk diye bişey var, ama insanlara hayır demeyi de bilmelisin. Senin de bir hayatın var, arada önceliklerin olacak tabi.
Eveet18 yıllık arkadaş mı kız kaç yaşında tanıştınız bebeyken mi
Haklısınız bunları söyleyince bir de şunu fark ettim.Bende aynı senin gibi, o her çağırdığında yanına giderdim. Derdini dinlerdim. Çözüm bulmaya çalışırdım.. Her zaman yardımcı olmuşumdur. Beni bildiğin psikolog gözünde görmüş. Sanki ben dert babası mıyım. Sonradan geldi aklım başıma. Ders oldu bana. Hiç üzülme kardeşim. Bu yaşadıklarını, hayat tecrübesi olarak gör. Hiç üzülme. Bundan sonrada insanlarla arkadaş, dost olacağın zaman iki kere düşün. Kendinden ödün verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?