- 11 Şubat 2015
- 410
- 358
- 38
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
-
Renk uyumları harika olmuş eşyalar tam tadında öyle ne klas ne de modern olayım diye ecüş bücüş şekillerde değil
İç açıyor valla hayırlı olsun çok beğendim :) mutluluklar dilerim darısı ilerde başıma
Harika maşşallahhhh çok beğendim.
Once_upon_a_time canim ev 90 mt kareymis. Salonum o kadar büyük olmaz sanirim. Bursa IKEA yok güle güle kullan
Amin. Cok teşekkür ederim:))Çok sade çok tarz sahibi bir ev olmuş, herşey çok güzel, güle güle oturun evinizde :)
Canim burada yazacaktim :)Bursada IKEA var canım.
Uuww !Son zamanlarda gördüğüm en stil sahibi ev olmuşMobilya mağazası gibi evlerde nasıl yaşıyorlar hala anlamıyorum, sizin eviniz yaşanası bir ev olmuş, hele koridordaki çerçevelere bayıldım Umarım ileride benimde resimlerle dolu bir koridorum olur:)) güle güle aşkla yaşayın maşallah nazar değmesin diyor ve susuyorum
Teşekkür ederim:) sade mobilya bulmak çok zor gerçekten.Bayıldım çok modern bir ev çok sıkıldım bütün mobilyacılarda avangard modeller görmekten. Çok sade şık ve zevkli. Huzurla oturun inş.
Aa gule gule oturun. Cok guzel evinizAllah huzurunuzu eksik etmesin hanenizden
Çok sevindim:)) sağol zevktasim:)Zevklerimiz çook benziyor hayran oldum evinize :)
İlk etapta turkuaz koltuk aklımın ucundan bile gecmezdi:)) bi anda oldu:) cok teşekkür ederim güzel yorumun ve dileklerin icin canım :))Koltuklarının rengine bayıldım canım gerçekten çok zevklisin.Benim şuanki koltuklarım da turkuaz yeşili en sevdiğim tondur.Oturma grubumu yenileyecektim senin koltuklar bana ilham oldu :)Modern tarzda ev dekorasyonuna bayılıyorum.Arkadaşların da dediği gibi fazlalık göze batan hiç bir şey yok.Son derece düzenli, renkler uyumlu, ferah, enerjik bir ev olmuş.Allah ağız tadıyla mutlu mutlu oturmayı nasip etsin:)
Çok güzel olmuş. Güle güle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?