artık yeter diyenler...

tubistanbul

neyim bilmem ki
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
10
0
86
37
İstanbul
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır ama kalıcı olmakta karalıyım yerimseniben şimdi size sorum şu uzun soluklu bi ilişkide karşı taraf size aldatmak dışında ne yaparsa artık yeter der ve bitirirsiniz??? umarın yazarsınız kızlar çünkü benim için gerçekten önemlimafoldumben

çok çok ilgisiz olursa, beni hiç ama hiç umursamazsa, benı kaybetme korkusunu taşımazsa, artık hayatındaki önem sırasında ilk 10 a bile giremıyorsam...........

çok çok ilgisiz olursa, beni hiç ama hiç umursamazsa, benı kaybetme korkusunu taşımazsa, artık hayatındaki önem sırasında ilk 10 a bile giremıyorsam...........

bence de katılıyorum... ne beni dinliyor ne ilgileniyor.. hiç umrunda değilsem... biter zaten sende onda bitmiş olursun seni umursamıyorsa bence.....CADIARZU

4 senelik birliktelikten snra evlendik. 4. ayımız. o melek adam gitti şeytana dönüştü, ailesine döndü, çirkinleşti, kabalaştı, 3 kere boşanmaya kalkıştık. olmadı. şimdi yine yeter diyorum........................ flört döneminde bunların çok çok azı olsa bir daha beni görme şansını bile vermezken şimdi bunca şeye rağmen evlilik olduğu için bitemiyoor, dayanamıyorum.

4 senelik birliktelikten snra evlendik. 4. ayımız. o melek adam gitti şeytana dönüştü, ailesine döndü, çirkinleşti, kabalaştı, 3 kere boşanmaya kalkıştık. olmadı. şimdi yine yeter diyorum........................ flört döneminde bunların çok çok azı olsa bir daha beni görme şansını bile vermezken şimdi bunca şeye rağmen evlilik olduğu için bitemiyoor, dayanamıyorum.

seni cok iyi anliyorum canim..
ben de 7 aylik evliyim.millet kaynanasindan sikayet eder,ben de esimden kaynanama sikayet ediyorum.off...ailesine cok dondu.onlar ol dese olcek,kal dese kalcak...

göstermiş olduğunuz alakaya teşekkür edrim bende çıkmazdayım 3 yıldır birlikteyiz iyi kötü geldik bu güne ama son zamanlarda ne olduysa oldu yanaşamaz olduk birbirimize bi tuhaflık var hem bende hem onda aynı semtte olmamıza rağmen zaman oluyo 1 ay görüşmediğimiz oluyo hiç nedensiz bi soğukluktur aldı başını gidiyo sonamı geldik dersiniz...kafamçokkarıştı

göstermiş olduğunuz alakaya teşekkür edrim bende çıkmazdayım 3 yıldır birlikteyiz iyi kötü geldik bu güne ama son zamanlarda ne olduysa oldu yanaşamaz olduk birbirimize bi tuhaflık var hem bende hem onda aynı semtte olmamıza rağmen zaman oluyo 1 ay görüşmediğimiz oluyo hiç nedensiz bi soğukluktur aldı başını gidiyo sonamı geldik dersiniz...kafamçokkarıştı

görüşmeme sebepleriniz neler?

artık konuşamayacak raddeye gelip herşeyden tartışmamız ve saygısızlığı bana yeter artık dedirtir sabırda bi yere kadar

görüşememe nedenleriniz çok öenmli çok yoğun mu çalışıyo niçin birbirinize 1 ay boyunca görüşemicek kadar vakit ayıramıyosunuz?bu soğukluğun sebebini sordun mu ona ?

görüşememe nedenleriniz çok öenmli çok yoğun mu çalışıyo niçin birbirinize 1 ay boyunca görüşemicek kadar vakit ayıramıyosunuz?bu soğukluğun sebebini sordun mu ona ?

evet yoğun çalıştığı doğru fakat her zaman yoğun çalışıyodu artı o dönem bende çalışıyodum buna rağmen nerdeyse haftada 4 kere görüşüyodum şimdiyse bi türlü görüşmek için neden yaratamıyoruz ikimizde çok fazla tartışır olduk olur olmaz zaman zaman kabalaşıyoruz birbirimize sanırım böyle yürütemiycez çok zor bi ilişkiydi bizimkisi bi o kadarda yorucu ve ben artık gerçekten kan keybettiğimi hissediyorum bu ilişkidemafoldumben

Tatlim , kendi hikayemi gordum sende.. Maalesef ayrilik sirenleri calio..
Bnde 3 sene birlikte oldum ve oyle buyuk bi ask yasadikki oylesine seviliodumki.. Ama gun gectikte tartismalar cogaldi saygiszlik girdi araya artik konusamaz hale gelmistik.. Ve bitti
Eger bu iliskiye inancin kalmamissa artik, dha fazla yipratma derim kendini...

bence ideal bi görüşme süresi, bir ay :)))) sıkılmazsınız işte ne güzel. şaka bi yana sana bi açıklaması yok mu bu çocuğun? byle oluyor çünkü... diye başlayan.

ben ne zaman bırakırdım aldatma dışında? yapay davranışlarla ilişki yürütmeye kalkıyorsa, samimi değilse. a.s

Canim ben de cok sevdim,sevildigimi de biliyorum ama ne yazik
ki kendi aile hayatima ait yasadigim cok agir sorunlar doneminde beni hep "sikayetci, pessimist "olmakla sucladi, benden biktigini ,artik gorusmek istemedigini belirten bir maille kalbimi cok kirdi....sanirim burada asil konu bana inancinin kalmamasiydi..aslinda ben de hep zoru sevmisimdir ama bu sefer tek onerim "Issiz Adam" yasantisi olan bir erkegi cok seviyorsaniz, hem cok sanslisiniz, hem de cok zoru secmisinizdir,ben basaramadim ama siz cok sabirli,sakin olun derim..
:hulya:

Yanlis anlasilmalar, anlayissizlik,sabirsizlik,sinirlilik,olaylari cift tarafli dusunememek ,iletisim sorunu...yeter mi? -tatlicadiarzu-

Back
X