artık yeter diyenler...

çok çok ilgisiz olursa, beni hiç ama hiç umursamazsa, benı kaybetme korkusunu taşımazsa, artık hayatındaki önem sırasında ilk 10 a bile giremıyorsam...........

ilk on çok iyimser olmuş yaa,ikinciliği bile kabul etmeyeceksin sonra ailesini tercih eder kalırsın ortada,adam gibi seni sahiplenmiyosa,ilgilenmiyosa,çanta gibi seni yanında taşımasının bi anlamı yok:olmaz:.
ben de iki buçuk yılımı verdim birine ben onu hayatımın merkezine koydum eşim olacak dedim o beni ailesinin bi uyduruk sözüyle ortada bıraktı gitti,tüm hayallerimi umutlarımı da yıktı gittimafoldumbensonun böyle olmaz inşallah ama öyle olacağını düşünüyosan şimdiden sal gitsin adam mı yok dünyada:umursamaz:

bitti kızlar... üç senelik mavi düşümden uyandım... biliyorum çok garip ama üzerimde bahar yorgunluğuna benzer bi mahmurluk ve ununu eleyip eleğini asmış olmanın huzuru var...

inş hayırlı olur cnm senin için..siz ayda bir görüşerek ayrılma idmanını yapmışsınız zaten..fazla koymaz..

evlenmeden önce yeter dedirttirecek kadar yani bekarken böle biriyle asla evliliği düşünmezdim klasik bi cevap istersen yalanını yakaladığım an yeter artık derim

bekar kızlara tavssiyem ince eleyip sık dokuyun çıktığınız adamla evlendiğiniz adam bir olmuyor gözlrni dört açarlarsa hemen daha iyi tanırsınız duygusal düşünmeyin girilen yoldan kolay kolay çıkılmıyor

inş hayırlı olur cnm senin için..siz ayda bir görüşerek ayrılma idmanını yapmışsınız zaten..fazla koymaz..

sağol canım ama o okadar kolay değil işte bir ay boyunca görüşmeyip hayatında olduğunu bilmek başka bir gün görüşmeyip sonsuza dek hayatından gittiğini bilmek çok başka....

Cnm uzullme
hakkında hayırlısı olsun
daha cok ıyı gunler goreceksın
bak bende konu actım
evlısınız eskı sevgılınızı gorsenız ne yaparsınız dıye
hıc umurumda olmadı
konu bır derdım var bolumunde
bı bak ıstersen alt kısımda
dıyecegım okı hersey zamanla gecıyor

soguk ilgisiz davranırsa, saygısız davranırsa , ilişkiyi çıkar ilişkisine döndürmeye calısırsa ayrılırdım , ama flört döneminde bu yüzünü pek göstermiyor erkekler

Back
X