Herkese merhaba. Benim sıkıntım evliliğimde çok sıkılmam. Eşim kendi işi dolayısıyla eve geç geliyor akşamları. 21:30 22:00 bulur. O saate kadar bebeğimle yanlızız. 3,5 senelik evliyim ve bu hep böyle. Erken geldiği çok nadirdir. Oda 20:00 20:30 olur. Bununla birlikte haftada bir yada 15 günde bir arkadaşları ile görüşür dahada geç geliyor eve. Şimdide aradı geç gelecekmiş arkadaşları ile görüşecekmiş. Hafta içi şehir dışına arkadaşları ile beraber arkadaşının amcasının yanına balık yemeğe gittiler o günde geç geldi. Yine geç gideriz diyor. Yani eşim istediği zaman arkadaşları ile çıkar görüşür o konuda çok özgürdür. Bu beni çok rahatsız etmeye başladı evde zaten akşamları yalnızken birde böyle durumlar olması iyice bunalttı beni. Bu hep böyleydi en basından beri. Ama artık çok sıkılmaya başladım. Her akşam yalnız başına yemek yemek tek basına alişverişe gitmek tek basına ailemin yanına tatile gitmek istemiyorum. Anne baba çocuklar hep beraber evde olunan akşamlara gıpta ile bakıyorum. Geçen gün abimle görüştük görüntülü arama çocuklar eşi ile yemek hazırlıyor ve yiyeceklermiş hepsi mutlu cıvıl cıvıl. O kadar özendimki. Komşuma gitmiştim omlarda aynı öyle evde insan sesleri şakalaşmalar. Evlerinden ayrılırken buruldum soğuk kimsesiz tek basına evime geldim oturdum. Bebeğim ile beraber yasıyor gibiyiz. Çok yanlızım ve kendimi kötü hissediyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?