Artık yeter diyorum... Bana fikirlerinizi iletiirmisiniz?

Eşim 6 yıl şehir dışında çalıştı. 2 yaşından 8 yaşına kadar, tek bir akrabamın olmadığı büyük şehirde hem çalışıp (Cumartesi dahil) hem kızıma baktım. 1 yıldır eşim benimle aynı şehirde. Biraz tehditle oldu; ya gelirsin ya biter dedim. Şimdi diyorum ki keşke en baştan çekseymişim resti. Delilikmiş resmen. Tamam, babasız büyüyen bir sürü çocuk var ama öyle olsa sen de ona göre yol çizersin, ya anana babana sığınırsın ya hayatına başkası girer. Bir şekilde bir sosyal çevre edinirsin kendine. Böyle varken yok olması seni yapayalnız bir hayata sürüklüyor. Evli arkadaşların evli çiftlerle takılıyor, sen çocuğunla onlara kuyruk olmak istemiyorsun. Bekarlarla da aynı kafada olamıyorsun, olsan da her defasında çocuğunu götürsen olmuyor, bıraksan olmuyor. Ev, iş, çocuk derken zaten pilin bitiyor. Ve kimse de kalkıp “Allah razı olsun” bile demiyor, biliyor musun? Çok uzattım; velhasıl benzer yoldan geçmiş biri olarak diyorum ki restini çek. İlla ki Arkadaşlarıyla görüşecekse, birlikte karar verdiğiniz sıklıkta görüşsün. Yoğun çalışıyorsa kendine yardımcı alsın ya da daha az çalışmanın yolunu bulsun; bu onun sorunu. Hayat geçip gidiyor, sonra “keşke” demek hiç bir işe yaramıyor. Sevgiler.
Aynen öyle. Bekarken sosyal bir çevrem vardı gezer tozardım. Daha aktif mutluydum sanki. Şimdide sevip seviliyorum ama yalnız neye yarar. Akşamları tek basına oturup tv seyretmek kitap okumak.bu mu evlilik niye evlendimki diyorum. Sadece sevgi yetmiyor sanırım. Paylaşım çok önemliymiş onu anladım bende.

Aynen öyle. Bekarken sosyal bir çevrem vardı gezer tozardım. Daha aktif mutluydum sanki. Şimdide sevip seviliyorum ama yalnız neye yarar. Akşamları tek basına oturup tv seyretmek kitap okumak.bu mu evlilik niye evlendimki diyorum. Sadece sevgi yetmiyor sanırım. Paylaşım çok önemliymiş onu anladım bende.

Ben sizi haklı buldum .Boşanma sebebi bile olabilecek cinsten bir sorun bence.Yani illa aldatma şiddet hakaret vs olmasına gerek yok.İnsallah bir orta yol bulursunuz .

Bu arada ne işle meşgul kendisi ?

Nedir bu iş

Yani Nasıl bir ortam

Gerçekten geç saatte gelinmesi gereken birşeyse sizin işe gitme imkanınız yok mu arada

Ne bileyim erkek berberine gidilmez de ofis vs ise cafe restoran ise gidilir
Kendi işi deposu var yiyecek temin ediyor restoranlara. İstediğim zaman giderim o sorun değil ama Bebeğim var yanına gittiğimde Bebeğim rahat durmuyor dağıtıyor sağı solu. Mahvoluyorum bende.

Sadece bu yüzden boşanmak istemem. Çok daha ağır kötü şeyler yaşanması lazım diye düşünüyorum. İşte bende nasıl kabullenicem onu merak ediyorum yardım istiyorum sizlerden
Çocuğunla mutlu olmayı dene. Örgü ör. Kitap oku. Seni mutlu eden şeyleri ben bilemem ki? Mutluluğunuzu bir insana bağlamayın bence. Annem de tıpkı siz gibi belki sevgiden kaynaklı bilmiyorum ama sizin için ölüp biten bir insan fırsat bulduğu ilk an yanınızda olmayı seçerdi diye düşünüyorum. Şartları eşitleyin. Sevgiler.

Diğer konulariniza bir göz gezdirdim de bu adam hep böyleymiş zaten .Hatta üstüne kata kata yoluna devam edecek gibi .🤔🤔

Çocuğunla mutlu olmayı dene. Örgü ör. Kitap oku. Seni mutlu eden şeyleri ben bilemem ki? Mutluluğunuzu bir insana bağlamayın bence. Annem de tıpkı siz gibi belki sevgiden kaynaklı bilmiyorum ama sizin için ölüp biten bir insan fırsat bulduğu ilk an yanınızda olmayı seçerdi diye düşünüyorum. Şartları eşitleyin. Sevgiler.
Anlıyorum... aslında ölüp bitmiyorum bende. Sadece evde yanlız olmak mutsuz etti beni. Bir ses nefes olsun istiyorum akşamları en azından. Ama kendi basımada mutlu olmayı öğreneceğim. Başka yolu yok gibi

Mayıs Ayında bir konu acmışsınız mutsuzlugunuzun tek sebebi eşinizin eve geç gelmesi değil gibi duruyor.

Eve geç gelmesi kısmı da bilinçli olarak eve geliş saatini geciktirmiyorsa yapılacak birşeyde yok adamın işi bu nihayetinde, evlenirken de bildiğiniz bir durumdu bu muhtemelen.

Arkadaşlarıyla gezme kısmına gelince, benim eşimde haftada 15 gunde bir arkadaşlarıyla dışarı çıkar. Şehir dışına da çıkar, ama normal zamanda da benimle ve çocuklara yeterli vakit geçirdiği için ben sorun etmiyorum gidişlerini.

Evde az vakit gecirmek icin mi isi bahane edip gec geliuor acaba? Cunku erken geldiginde de atkadaslariyla bulusuyormus.
Bunu sordum kendisine. Asla böyle bir durum yok diyor. Ben evime gelip ayaklarımı uzatıp oturmak istemem mi diyor. Böyle yaklaşınca bende kalakalıyorum.

Depply eski konularina baktim da esinle birlikte birsey yaptiginizda da ornegin avm de onden yuruyormus hep. Ilgi gostermiyormus. Evde de dursa pek bir varligi yokmus ki kulakligini takip oyun oynuyormus. Bence eve gelmek istemiyor. Neden kaciyor konusman lazim ama guzellikle. Eger bu evliligi istemiyorsa bunu dolayli yollardan anlatmasin. Iletisiminiz kopmus. Konusmaniz gerekiyor.

Onu yapar. Yapıyorda gündüzleri gezeriz hep beraber .dağa çıkarız denize gideriz pikniğe gideriz. Benim sıkıntım eve geç gelmesi. Akşam yemeklerinde beraber olabilmek. Çocugu hayatta birakmam çok beceriksiz. Eşimi bebeğime emanet etsem daha iyi o derece. Çok sakar unutkan. Bir can emanet edemem. Kayınvalidemde bırak bana diyor gez toz dolaş diyor ama o da oğlu gibi rahattır. Balkona çıkar hiç merak etmezler oğlumda yeni yürümeye başladı kıpır kıpır habire düşüyor. Suçlayıcı konuşmam zaten çünkü direk ben suçlu olurum

Evladina bakamayan baba nasil olur? Iq'sumu az? Böyle bir insan ile niye çoçuk yapiyorsunuz o zaman? Ne kadar kötü bir düsünce, cocugu kendi babasina emanet edememek.

Cocugu tabiki babasina birakacaksin. Adam nede olsa sen göz kulaksin diye tam bakmiyor. Kendisi 1-2 saat baksa hem çoçugu ile daha iyi bir bagi olur, hem seni dahi iyi anlar.

Mayıs Ayında bir konu acmışsınız mutsuzlugunuzun tek sebebi eşinizin eve geç gelmesi değil gibi duruyor.

Eve geç gelmesi kısmı da bilinçli olarak eve geliş saatini geciktirmiyorsa yapılacak birşeyde yok adamın işi bu nihayetinde, evlenirken de bildiğiniz bir durumdu bu muhtemelen.

Arkadaşlarıyla gezme kısmına gelince, benim eşimde haftada 15 gunde bir arkadaşlarıyla dışarı çıkar. Şehir dışına da çıkar, ama normal zamanda da benimle ve çocuklara yeterli vakit geçirdiği için ben sorun etmiyorum gidişlerini.
Akşamları kaçta gelir işten normalde

Depply eski konularina baktim da esinle birlikte birsey yaptiginizda da ornegin avm de onden yuruyormus hep. Ilgi gostermiyormus. Evde de dursa pek bir varligi yokmus ki kulakligini takip oyun oynuyormus. Bence eve gelmek istemiyor. Neden kaciyor konusman lazim ama guzellikle. Eger bu evliligi istemiyorsa bunu dolayli yollardan anlatmasin. Iletisiminiz kopmus. Konusmaniz gerekiyor.
Konuşmam mı konuştum elbette ben susan bir kadın hiç olmadım inanki. Dile getirdim bu söylediklerini. Çok sevdiğini asla benden koyamayacağını söylüyor. Yani onun kafasında ayrılmak falan yok. O seviyor ve bu hayatından mutluki. Zaten böyle tipler asla eşlerinden ayrılmazlar hem severler hemde hayatlarını istedikleri gibi yaşarlar. Ona göre hiç sorun yok.

Evladina bakamayan baba nasil olur? Iq'sumu az? Böyle bir insan ile niye çoçuk yapiyorsunuz o zaman? Ne kadar kötü bir düsünce, cocugu kendi babasina emanet edememek.

Cocugu tabiki babasina birakacaksin. Adam nede olsa sen göz kulaksin diye tam bakmiyor. Kendisi 1-2 saat baksa hem çoçugu ile daha iyi bir bagi olur, hem seni dahi iyi anlar.
Yok bırakmam canım. Kayınvalide kendi annem ve eşim dahil kimseye bırakmam. Bu konuda biraz ketumum ve takıntıliyım. Bir keresinde eşimin babası bebeğimi 1.kattan eşime uzattı verdi. Mesafe çok fazlaydı. Böyle rahat kafada bir aile

Back
X