Artık yeter diyorum... Bana fikirlerinizi iletiirmisiniz?

Size çok güzel fikirler verilmişama hepsine bir bahane sunmuşsunuz farkında mısınız 🙄 bebeği bırak denmiş olmaz güvenemem, yanına git denmiş olmaz bebek var, arkadaş edin denmiş olmaz pek sosyal değilim, e kabullenin o zaman denmiş evet ama nasıl 🙄 yani sorunu da çözümü de biliyorsunuz aslında ama yapmak istemiyorsunuz sanıyorum
Bahsettikleriniz bahane değil. Bu dediklerinizi yapabilseydim zaten böyle bir sıkıntının içine düşmezdim. Anormal şeyler yazmadım.. Yapmam etmem diyede diklenmem. Her görüşe açığım çünkü yardım istedim

Bir iki saat çocuğu bırakırsanız yavaş yavaş alışır. Evdeyken de çocuğun işlerini yapması lazım. Allah korusun sizin kolunuz bacağınız kırılsa 1 ay yatsanız çocuğa kimse bakmayacak mı? Yavaş yavaş gözünüzün önündeyken sorumluluk verin çocuğun rutin işlerini yapabilmesi lazım dünyanın binbir türlü hali var
Söyledim bir çok kez. Öyle bir durum olursa annem bakar o seve seve bakar diyor. Dediğim gibi rahatına düşkün bir insan. Ne desem boş. Böyle yqzıncada insanlar bana kızıyor. Anneside böyle rahattır. Çocuk balkona çıkar peşine düşmez balkondan sarkıtırlar bir şey olmaz derler. Şimdi ben bu aileye nasıl Bebek emanet edeyim. Baksa güvensem vermem mi! Giderim bende kafamı boşaltırım gezerim bir nefes alırım.

Size çok güzel fikirler verilmişama hepsine bir bahane sunmuşsunuz farkında mısınız 🙄 bebeği bırak denmiş olmaz güvenemem, yanına git denmiş olmaz bebek var, arkadaş edin denmiş olmaz pek sosyal değilim, e kabullenin o zaman denmiş evet ama nasıl 🙄 yani sorunu da çözümü de biliyorsunuz aslında ama yapmak istemiyorsunuz sanıyorum
Ayrıca benim en büyük sıkıntım eşimin işi dolayısıyla eve geç gelmesi. Akşam saatlerinde bunalıyorum sıkılıyorum. Gündüz zaten geziyoruz Bebeğim ile. Böyle yargılımak için yazmayın ben olur ?

Benim eşimde öyle kendi işi zaten geç geliyordu en erken 22de şimdi başka yer açtı artık gece 2de 3te anca gelir. Benimde daha 18 aylık oğlum var bizde öyle hep onunlayız. Allahtan ailem yakın oturuyo yürüyerek gidiyorum 10 dakikada. Ama kendi işiyse arada sırada siz yanına gidin. Biz öyle yapıyoruz ki bizimki restaurant ortamı ona rağmen gidiyoruz çokta keyifli oluyo bizim için.Arkadaşlarıyla buluşması saçma ama vakti varken size vakit ayırmalı onun için mutlaka konuşun derdinizi anlatın. Bulduğu her fırsatta karısı ve çocuğuyla vakit geçirmek istemeli bi insan orda işler tuhaflaşıyor

Çocuğunuz çok küçük değilse 2 3 saatlik oyun evleri var sosyalleşmesi için öyle bi yere bırakın hem yeni şeyler keşfeder,bebeğinize katkısı olur hemde siz eşinizin yanına gidersiniz size değişiklik olur. Ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum.

Çocuğunuz çok küçük değilse 2 3 saatlik oyun evleri var sosyalleşmesi için öyle bi yere bırakın hem yeni şeyler keşfeder,bebeğinize katkısı olur hemde siz eşinizin yanına gidersiniz size değişiklik olur. Ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum.
15 aylık Bebeğim uygun mu oraları bilmiyorumki? Bana daha çok akşamları bir meşgale bulunsa çok mutlu olurun. Siz nasıl vakit geçiriyorsunuz akşamları eşiniz gelene kadar?

Yazdıklarınız çok doğru. Maalesef kadınlar böyle. Böyleyiz.. bakış açımı değiştirmem lazım okuyarak araştırarak kendimi daha iyi hissedebilirim. Yazdıklarınızdan sonra ‘Kendine ait Oda’ adlı kitap geldi aklıma Virginia Volf’un.

Hep okumak istedim ama henüz sıra gelmedi :)Artık bu mesajdan sonra onu da listeye almak lazım :) Ve kesinlikle okumak insanı çok değiştiriyor.Farklı fikirler,bakış açıları olmazsa beynimiz de ruhumuz da çürümeye başlıyor.Kitaplar candır.(Tabii doğru kitaplar)

Hep okumak istedim ama henüz sıra gelmedi :)Artık bu mesajdan sonra onu da listeye almak lazım :) Ve kesinlikle okumak insanı çok değiştiriyor.Farklı fikirler,bakış açıları olmazsa beynimiz de ruhumuz da çürümeye başlıyor.Kitaplar candır.(Tabii doğru kitaplar)
Özellikle kişisel gelişim kitapları böyle dönemlerde çok iyi geliyor. En son David Finch’in ‘İyi Hissetmek’ adlı kitabı okudum bakış açımıda çok değiştirdi. Başucu kitabım oldu diyebilirim. Yeniden okumanın faydası olacağını düşünüyorum. Tavsiye ederim

Zor gerçekten. Eşim 5 de çıkıyor işten. Bazen nöbeti oluyor öğrenci pansiyonunda geç geliyor o gün çok bunalıyorum bebekle. Allah yardım etsin.
Mutlaka konuşun.
Arkadaşları ile görüşeceği vakitlerde sizinle vakit geçirsin.

S
15 aylık Bebeğim uygun mu oraları bilmiyorumki? Bana daha çok akşamları bir meşgale bulunsa çok mutlu olurun. Siz nasıl vakit geçiriyorsunuz akşamları eşiniz gelene kadar?
ailemleyim ben akşamları öyle olmadığı zamanlarda da valla kendime vakit ayırıyorum çok severim zaten kendi başıma vakit geçirmeyi. Hafta sonları da çocuğu anneme bırakıp arkadaşlarımla buluşuyorum.

Özellikle kişisel gelişim kitapları böyle dönemlerde çok iyi geliyor. En son David Finch’in ‘İyi Hissetmek’ adlı kitabı okudum bakış açımıda çok değiştirdi. Başucu kitabım oldu diyebilirim. Yeniden okumanın faydası olacağını düşünüyorum. Tavsiye ederim

David Burns ' idi galiba.Onu okudum,evet.Çok faydalı bir kitap.Ama soyadı Finch ise okumadım. Ben de "Az Seçilen Yol/M.Scott Peck tavsiye edebilirim.

Zor gerçekten. Eşim 5 de çıkıyor işten. Bazen nöbeti oluyor öğrenci pansiyonunda geç geliyor o gün çok bunalıyorum bebekle. Allah yardım etsin.
Mutlaka konuşun.
Arkadaşları ile görüşeceği vakitlerde sizinle vakit geçirsin.
Beni en iyi siz anlarsınız. Bende öyle olmasını istiyorum derdim o aslında. Zaten tüm gün bebekle yanlızım o kadar yoruluyorum ki. Vaktinde gelse biraz çocukla ilgilense

Tamam işi çok yoğun anladım, ama haftada 1 15 günde bir arkadaşlarıyla şehir dışına bilmem nereye gideceğine karısını çocuğunu alıp birlikte gezemiyor mu? Bekar gibi yaşayıp evde bekleyen karısına çamaşırını yıkatmak, ütüyü yaptırıp yemek hazırlatmak için mi evlenmiş?

İş konusunda sitem etmem eşime, çalışmak zorundaysa çalışır ama kalan vaktini bana değil de şehir dışında bilmem nereye balık yemeye gitmeyi tercih ediyorsa arkadaşlarıyla orada bir sorun vardır bence.

Net bir şekilde rahatsızlığınızı dile getirin derim.

Tamam işi çok yoğun anladım, ama haftada 1 15 günde bir arkadaşlarıyla şehir dışına bilmem nereye gideceğine karısını çocuğunu alıp birlikte gezemiyor mu? Bekar gibi yaşayıp evde bekleyen karısına çamaşırını yıkatmak, ütüyü yaptırıp yemek hazırlatmak için mi evlenmiş?

İş konusunda sitem etmem eşime, çalışmak zorundaysa çalışır ama kalan vaktini bana değil de şehir dışında bilmem nereye balık yemeye gitmeyi tercih ediyorsa arkadaşlarıyla orada bir sorun vardır bence.

Net bir şekilde rahatsızlığınızı dile getirin derim.
Bizide her hafta birnyerlere götürür deniz havuz dağa yemeğe. Ben bizi hiç bir yere götürmüyor diye bir cümle kullanmadım. Öyle dersem günaha girerim yalan olur. Derdim işi geç bitmesi ve bazı günlerde arkadaşları ile görüşmesi.

Bizide her hafta birnyerlere götürür deniz havuz dağa yemeğe. Ben bizi hiç bir yere götürmüyor diye bir cümle kullanmadım. Öyle dersem günaha girerim yalan olur. Derdim işi geç bitmesi ve bazı günlerde arkadaşları ile görüşmesi.

Yanlış anlamayın da eski konularınıza baktım arkadaşlar söyleyince, gezmek istemeyen avm ye gidelim diyince beni sürükleme diyen, sinemaya gidince yanınızda yürümeyen elinizi tutmayan eşiniz bu kadar değişip bir anda her hafta bir yerlere götürüyorsa tebrik ediyorum kendisini de sizi de. O kadar çalışmak da olsun yani, tek dert o olsun canınızı sıkmayın

Yanlış anlamayın da eski konularınıza baktım arkadaşlar söyleyince, gezmek istemeyen avm ye gidelim diyince beni sürükleme diyen, sinemaya gidince yanınızda yürümeyen elinizi tutmayan eşiniz bu kadar değişip bir anda her hafta bir yerlere götürüyorsa tebrik ediyorum kendisini de sizi de. O kadar çalışmak da olsun yani, tek dert o olsun canınızı sıkmayın
Neden yanlış anlayayım tabiiki bakabilirsiniz eski konularıma. Ama Benim şu zamanki sorunum avm ya da elimden tutmaması değil.

Isyerinde sizin bbkle vakit gecirebilceginiz bir oda ayarlayin. 1 kanepe 1 tv bbk oyuncaklari. Kahvaltiyi beraber yapin.

Back
X