- 23 Haziran 2019
- 754
- 2.258
- 43
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor durumlar gerçekten yaşayan bilir. Bende öyle gibiyim. Yanlız yenen akşam yemekleri tek basına çıkılan alışverişler şu saat oldu yanlızım. Hep beklemekle geçiyor günler. Belki çocuğumuz büyüse onunla konuşur şakalaşır zaman geçiririz. Büyüse daha iyi olacak sanki evde bir birey daha ne bileyim karmaşık düşüncelerOkurken kendimi gördüm.benşmde 15 aylık bebeğim var. 11 ay önce işten çıkarıldı piyasanın durumu da belli eşim iş bulamayınca işsizlik maaşı da yetmeyince minibüs şoförülüğü yapıyor. Sabah 5 gece 1. İnanın öyle sıkıldım ki anlatamam. Sizinki gene erken geliyormuş. Yeni evliyken 3 gün çalışır 1 gün evdeydi çalıştığı günlerde de en geç 8 de gelirdi öyle söylenirdim ki anlatamam şimdi diyorum ki keşke öyle olsa. Sonra sabah 8 akşam 4 iş buldu heh tam aile olduk pazar günü tatili bile var diye sevinirken şuan eve gelmek üzere ve çocuk uyudu. Çocugumun hayatında baba faktörü yok ben desen sanki boşanmışta ailemle ayrı evde oturuyor gibiyim. Ailecek buluştuğumuz da hepsi eşleriyle ben çocuğumla :/
Belli olmuyor. İşini geceden ayarlıyor gündüz daha geç gidiyor 10/11/12 bazen 2/3 değişiyor bazen çok iş oluyor çok fazla mal bırakması gerekiyor sipariş geliyor erkenden gidiyoresin isine kacta gidiyor?
Erken uyumaya başlasa çok güzel diziler listeledim. Omları izleyeceğim. Neyseki geçte olsa uyuyor izliyorum bir kaç diziTek sorununuz aksam evde sıkılmanız. Eşiniz işini değştiremeyeceğine göre, siz aksamlari oyalanacak bir sey bulacaksiniz. Evde yapilacak bir sey tabi bebeginiz oldugu icin. Puzzle alin yapin yada netflixten dizi bulun onu izleyin ama tabi cocugunuz o saate kadar uyuyorsa
Ben akşamları artık yemek bile yapmıyorum. Bebeğime kadar yapıp geçiyorum. O kadar sıkılıyorum ki yalnızlıktan zaten içe kapanık sosyal olmayan biriydim şimdi hepten insan sevmiyorum.Zor durumlar gerçekten yaşayan bilir. Bende öyle gibiyim. Yanlız yenen akşam yemekleri tek basına çıkılan alışverişler şu saat oldu yanlızım. Hep beklemekle geçiyor günler. Belki çocuğumuz büyüse onunla konuşur şakalaşır zaman geçiririz. Büyüse daha iyi olacak sanki evde bir birey daha ne bileyim karmaşık düşünceler
BİZ senle dertleşmeliyiz :) hava güzel olduğu zamanlar çıkarmısın dışarı gezmeye falan? Neden sevmiyorsun insan? Aslında insanlar ile görüşmek sohpet etmek iyi geliyor insanaBen akşamları artık yemek bile yapmıyorum. Bebeğime kadar yapıp geçiyorum. O kadar sıkılıyorum ki yalnızlıktan zaten içe kapanık sosyal olmayan biriydim şimdi hepten insan sevmiyorum.
Eskiden çıkardım. Yazlık bir yerde oturuyorum. Ama çocuk olduktan sonra resmen eve tıkıldım. Her ay 2 şişe antibiyotik kullandı. Böyle olunca mecbur biraz da eve mahkum oldum. İnsan görmeye görmeye insan sevmez oldum gerçekten. Gördüğüm insanlar kv kp karşı komşum annem.BİZ senle dertleşmeliyiz :) hava güzel olduğu zamanlar çıkarmısın dışarı gezmeye falan? Neden sevmiyorsun insan? Aslında insanlar ile görüşmek sohpet etmek iyi geliyor insana
Deniz varsa bulunduğun yerde bolca dışarı çıkabilirsin deniz havası inanılma iyi geliyor insana. Bende eve tıkılıp kalmıştım bu geçtiğimiz kış. Neyseki Bebeğim büyüdü baharda başladım gezmelere. Bolca gezdik halada gezeriz sürekli çarşı Pazar gezeri inanki iyi geliyor. Evde dur dur sıkılıyorsun. Aslında biraz insanlardan uzaklaşmakla hata ediyoruz. Geçen bir komşuma gittim oturduk lafladık güldük eğlendik nasıl iyi geldi. Bana bebeğime bile iyi geldi. Sanırım biz birazda asosyaliz orada da hata yapabiliyoruzEskiden çıkardım. Yazlık bir yerde oturuyorum. Ama çocuk olduktan sonra resmen eve tıkıldım. Her ay 2 şişe antibiyotik kullandı. Böyle olunca mecbur biraz da eve mahkum oldum. İnsan görmeye görmeye insan sevmez oldum gerçekten. Gördüğüm insanlar kv kp karşı komşum annem.![]()
Asosyalliğin dibini yaşıyorum. Seneye daha da rahatlarız büyük ihtimal. Eşleri sallamayız bile.Deniz varsa bulunduğun yerde bolca dışarı çıkabilirsin deniz havası inanılma iyi geliyor insana. Bende eve tıkılıp kalmıştım bu geçtiğimiz kış. Neyseki Bebeğim büyüdü baharda başladım gezmelere. Bolca gezdik halada gezeriz sürekli çarşı Pazar gezeri inanki iyi geliyor. Evde dur dur sıkılıyorsun. Aslında biraz insanlardan uzaklaşmakla hata ediyoruz. Geçen bir komşuma gittim oturduk lafladık güldük eğlendik nasıl iyi geldi. Bana bebeğime bile iyi geldi. Sanırım biz birazda asosyaliz orada da hata yapabiliyoruz
Anladigim kadariyla o kendine vakit ayirirken sizin boyle bir luksunuz yok. Hafta sonu o evde iken bebegi 1-2 saatligine ona birakip siz de kendinize yasam alani olusturun. Sanirim boyle boyle sizi anlayacaktir.
Eşime çocuk bırakıp gitmeyi kastediyorsanız ancak markete yada kasaba giderken bırakabilirim. Telefona dalar çocuğun basına bir hal gelebilir Allah korusun. Çok rahat bir erkekYapamam demeyin.bu öneriyi deneyin,ama diklenmeden.çok faydasını görürsünüz.
Umarım :)))))) evlatlar büyüsün daha bir rahatlarız bence. Şimdi ayaklanma zamanı onların yerlerinde durmuyorlar o da çok yoruyor insanı birazda bunaltıyorAsosyalliğin dibini yaşıyorum. Seneye daha da rahatlarız büyük ihtimal. Eşleri sallamayız bile.![]()
Eşime çocuk bırakıp gitmeyi kastediyorsanız ancak markete yada kasaba giderken bırakabilirim. Telefona dalar çocuğun basına bir hal gelebilir Allah korusun. Çok rahat bir erkek
Benim için hiç sorun yok ta ya bebeğimin basına bir şey gelirse. Birde Bebeğim çok meraklı kedi gibi her yeri karıştırır. Ben evde yokken eşim tuvaletin kapısını açık bırakabilir o da klozete gider eller açar içine bakar falan. Yatağa çıkar ordan düşebilir. Eşim rahat o konularda. Birşey olmaz kafalarında hep. O yüzden bırakamıyorum yoksa giderim ooo gelmem bile dermişim :)Abladım.yok olmaz birley askında ama pireyi deve yaparak anlatabilir erkek cinsiyeti.yekrarı ılmasın diye göz dsğı gibi düşünün işte.
Ozaman markete gidin ilk zamanlar ama mesela 10 dk ise arası hemen dönmeyin eve, bişeyi bahane edip arayın aa evde şuda eksikti dimi canım şundan mı alayımşundanmı falan diyin laf olsun diye, bu arada iyisiniz demi sana güveniyorum iyi bakıyorsundur gerçi sen ama falan diye gaz verip hemde bi yoklayın durumu.sorun yoksa yarım saat daha dılarda kalıp öyle dönün eve.
Böyle böyle alışacaktır.eşiniz isyediğiniz kıvama gelse bile bırakmayın bunu.zamanla süreyi ve mesafeyi artırarak yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
Aynen öyle. Bekarken sosyal bir çevrem vardı gezer tozardım. Daha aktif mutluydum sanki. Şimdide sevip seviliyorum ama yalnız neye yarar. Akşamları tek basına oturup tv seyretmek kitap okumak.bu mu evlilik niye evlendimki diyorum. Sadece sevgi yetmiyor sanırım. Paylaşım çok önemliymiş onu anladım bende.
Sizce gerçekten ilgisiz mi? Öyle mi düşündünüz