Artik yeter

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
123
32
Artik yeter! Ben mutlu olmayi haketmiyormuyum ? Cok sinirlerim bozuldu... kac gündür napicagimi sasirdim. Ben eskiden annemin istedigi biriyle sözlüydüm. Ama cocuk resmen ruh hastasiydi. Ondan ayrildim. Baskasiyla tanisdim. Simdi ciddi adim atmak istedik. Aileler tanisdi. Nisan olsun dügün olsun uzatmadan dedik. Benim aile kafayi yemis durumda. Dügün bizim tarafda olucakmis. Evlenmek istedigim kisiyle aramizdaki mesafe 3 bucuk saat. Insanlar tanismaya geldiginde bu konu hakkinda konusdular. Annem agirligini koydu olcaksa bizim tarafda olcak diye. Sevgilimin babasida böyle durumda geri vites atip. Bize 1 bucuk saat onlara 1 bucuk saat uzaklikta olsun dediler. Ama eve gidince sevgilimin babasi baslamis söylenmiye. Erkek tarafinda olur dügün diye. Ben tamam orda olsun dedim. Annem kalkmis üsteliyor. Nisan kina bizim burada olucak. Dügünde orada. Ama ne yapsam benim aile karsi. Bide ödemeler yari yariya yapilicak hersey. Sizce annem haklimi? Bizim tarafda aslinda dügün kizin orada olur ama sevgilimin tarafindada erkek taraginda oluyormus. Sizce ben ne yapayim ? Benim annem benim her iliskimde hep bisey buldu. O kisi böyle digeri böyle diye. Hep herkeze kulup takti. Artik bende evlenmek mutlu olmak istiyorum. Herseyden biktim. Akil verin bana lütfen

Eminmisiniz evlenmemekte yani bir omur bu kişiyle gecirebileceginize eminmisiniz bizde düğün erkek tarafında olur ama is sizde bitiyo bence annenizde herşeyi kendi istediği gibi olsun istiyo ama karşı tarafida düşünmek lazim

kusura bakmayin ama anneniz hakli nisan ve kina kiz tarafinda olur sizin akrabalariniz yokmuymus da hersey erkek tarafinda yapilcakmis ne sacma tavrinizi koyun bisey olacaksa eger herkes elini tasin altina koyacak

Eğer parayi aileler verecekse herkes kendi tarafında olacak etkinliğin parasini versin kına nisan sizin şehirde olursa aileniz onları karşılasin düğün de karşı tarafta olsun onlar da onun masrafı karsilasin eğer sevgilinizle beraber ikiniz masraflari ustlenirseniz siz Nerede istiyorsanız öyle yapın
çünkü büyükler parayi verdikleri her şeyde söz sahibi olmak istiyorlar

Ben üzülüyorum hastalaniyorum. Benim vucutum stresse hic dayanmiyor. Mide ülseri oldum. Benim ekzemam var o aziyor

ah bu büyükler niye illa kendi dedikleri olsun isterler düğün iki tarafta da olabilir iki taraf hemfikirse
benimde yaklaşık 7 saatlik bir mesafeydi iki tarafta da düğün oldu ama bizim orda olan hem düğün hem kına gibiydi,anneciğine güzel bir dille anlat orta yolu bulun,inatlaşarak olmaz bu işler hayırlısı olsun hakkında

Iste bende anlamiyorum artik. Kadin hersey burada olacak diyor. Kafayi yiyecem
anne saçmalama de nişan kına zaten burda ayıp olur evlendikten sonra başıma kakarlar sen karışma de senin erkek arkadaşının ailesi erkek arkadşına o tarz baskı yapsa emin ol hoşuna gitmez ve söylim annenin lafıyla hareket olursa ilerde çok başına kakarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…