- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Evlenmeyin. Annen herkese kulp buluyorsa zengin damat istiyordurSizce annem haklimi? Bizim tarafda aslinda dügün kizin orada olur ama sevgilimin tarafindada erkek taraginda oluyormus. Sizce ben ne yapayim ?
Artik yeter! Ben mutlu olmayi haketmiyormuyum ? Cok sinirlerim bozuldu... kac gündür napicagimi sasirdim. Ben eskiden annemin istedigi biriyle sözlüydüm. Ama cocuk resmen ruh hastasiydi. Ondan ayrildim. Baskasiyla tanisdim. Simdi ciddi adim atmak istedik. Aileler tanisdi. Nisan olsun dügün olsun uzatmadan dedik. Benim aile kafayi yemis durumda. Dügün bizim tarafda olucakmis. Evlenmek istedigim kisiyle aramizdaki mesafe 3 bucuk saat. Insanlar tanismaya geldiginde bu konu hakkinda konusdular. Annem agirligini koydu olcaksa bizim tarafda olcak diye. Sevgilimin babasida böyle durumda geri vites atip. Bize 1 bucuk saat onlara 1 bucuk saat uzaklikta olsun dediler. Ama eve gidince sevgilimin babasi baslamis söylenmiye. Erkek tarafinda olur dügün diye. Ben tamam orda olsun dedim. Annem kalkmis üsteliyor. Nisan kina bizim burada olucak. Dügünde orada. Ama ne yapsam benim aile karsi. Bide ödemeler yari yariya yapilicak hersey. Sizce annem haklimi? Bizim tarafda aslinda dügün kizin orada olur ama sevgilimin tarafindada erkek taraginda oluyormus. Sizce ben ne yapayim ? Benim annem benim her iliskimde hep bisey buldu. O kisi böyle digeri böyle diye. Hep herkeze kulup takti. Artik bende evlenmek mutlu olmak istiyorum. Herseyden biktim. Akil verin bana lütfen
kusura bakmayin ama anneniz hakli nisan ve kina kiz tarafinda olur sizin akrabalariniz yokmuymus da hersey erkek tarafinda yapilcakmis ne sacma tavrinizi koyun bisey olacaksa eger herkes elini tasin altina koyacakArtik yeter! Ben mutlu olmayi haketmiyormuyum ? Cok sinirlerim bozuldu... kac gündür napicagimi sasirdim. Ben eskiden annemin istedigi biriyle sözlüydüm. Ama cocuk resmen ruh hastasiydi. Ondan ayrildim. Baskasiyla tanisdim. Simdi ciddi adim atmak istedik. Aileler tanisdi. Nisan olsun dügün olsun uzatmadan dedik. Benim aile kafayi yemis durumda. Dügün bizim tarafda olucakmis. Evlenmek istedigim kisiyle aramizdaki mesafe 3 bucuk saat. Insanlar tanismaya geldiginde bu konu hakkinda konusdular. Annem agirligini koydu olcaksa bizim tarafda olcak diye. Sevgilimin babasida böyle durumda geri vites atip. Bize 1 bucuk saat onlara 1 bucuk saat uzaklikta olsun dediler. Ama eve gidince sevgilimin babasi baslamis söylenmiye. Erkek tarafinda olur dügün diye. Ben tamam orda olsun dedim. Annem kalkmis üsteliyor. Nisan kina bizim burada olucak. Dügünde orada. Ama ne yapsam benim aile karsi. Bide ödemeler yari yariya yapilicak hersey. Sizce annem haklimi? Bizim tarafda aslinda dügün kizin orada olur ama sevgilimin tarafindada erkek taraginda oluyormus. Sizce ben ne yapayim ? Benim annem benim her iliskimde hep bisey buldu. O kisi böyle digeri böyle diye. Hep herkeze kulup takti. Artik bende evlenmek mutlu olmak istiyorum. Herseyden biktim. Akil verin bana lütfen
Para ödicegi icin karisiyorannen şaşırmış kına nişan sizin tarafta olsunda düğün erkek tarafının onların istediği yer olur saçmalamasın annende sende sert çık tepkini belli et
tamamda karşı taraf hiç ödemiycek mi sanki saçmalamaPara ödicegi icin karisiyor
Yok kina nisan zaten bizim taraffa olucak ama annem dügünde burada olsun istiyorkusura bakmayin ama anneniz hakli nisan ve kina kiz tarafinda olur sizin akrabalariniz yokmuymus da hersey erkek tarafinda yapilcakmis ne sacma tavrinizi koyun bisey olacaksa eger herkes elini tasin altina koyacak
Ben üzülüyorum hastalaniyorum. Benim vucutum stresse hic dayanmiyor. Mide ülseri oldum. Benim ekzemam var o aziyorkardeşim 5 saat uzağa gelin gitti iki tarftada düğün oldu.siz budaki düğünü yapın onlar ordaki.takma bukadar annenide ezdirme o tarafa.kız anası naz yapıyor kolaymı de nişanlına biraz sabır etsinler canım ne var bunda.
Iste bende anlamiyorum artik. Kadin hersey burada olacak diyor. Kafayi yiyecemtamamda karşı taraf hiç ödemiycek mi sanki saçmalama
anne saçmalama de nişan kına zaten burda ayıp olur evlendikten sonra başıma kakarlar sen karışma de senin erkek arkadaşının ailesi erkek arkadşına o tarz baskı yapsa emin ol hoşuna gitmez ve söylim annenin lafıyla hareket olursa ilerde çok başına kakarlarIste bende anlamiyorum artik. Kadin hersey burada olacak diyor. Kafayi yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?