- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Bilmiyorum öyle konusmuslar ortaklasa diye. Sinirlerimi kaldiriyorlar. Iki tarafda Buldular bunuyorlarNişanı kız, düğünü erkek tarafı yapar. Sizinkiler niye ortaklaşa ödüyorlar?
Anneme kalsa onuda istiyor. Oradan ev almayin. Zaman gecince gelir burda alirsiniz dedi...Kına ve nikah sizin tarafta olsun. Erkek tarafında da düğün yapın.
Annene sor bakalım içgüveysi de almak istiyor mu damadı?
Inatlasmaya calisiyorlar. Annemgil dua etsin allahin emriyle gitmek istiyorum kocaya felan kacmiyorum. Sevgilimin aileside dua etsin. Oglu Almanlarla yatip kalkmiyor. Evlenmeden kimseyi hamile felan birakmadiah bu büyükler niye illa kendi dedikleri olsun isterlerdüğün iki tarafta da olabilir iki taraf hemfikirse
benimde yaklaşık 7 saatlik bir mesafeydi iki tarafta da düğün oldu ama bizim orda olan hem düğün hem kına gibiydi,anneciğine güzel bir dille anlat orta yolu bulun,inatlaşarak olmaz bu işlerhayırlısı olsun hakkında
Inatlasmaya calisiyorlar. Annemgil dua etsin allahin emriyle gitmek istiyorum kocaya felan kacmiyorum. Sevgilimin aileside dua etsin. Oglu Almanlarla yatip kalkmiyor. Evlenmeden kimseyi hamile felan birakmadi
kaç yaşındasın sen ? nasıl düşünceler bunlar böyleInatlasmaya calisiyorlar. Annemgil dua etsin allahin emriyle gitmek istiyorum kocaya felan kacmiyorum. Sevgilimin aileside dua etsin. Oglu Almanlarla yatip kalkmiyor. Evlenmeden kimseyi hamile felan birakmadi
Niye sacmaymis? Olan seyler bunlarBunları yapsanız aileniz birkaç gün üzülür, sonra sıkıntıyı "kocaya kaçan" ya da "Almanlarla yatıp hamile bırakan" çeker ömür boyu...
Siz ailelere de böyle saçma sapan konuşuyorsanız bir orta yol bulamazsınız tabi...
Yas degil ben almanyada yasadigim icin bu olaylar olan seylerkaç yaşındasın sen ? nasıl düşünceler bunlar böyle
Inatlasmaya calisiyorlar. Annemgil dua etsin allahin emriyle gitmek istiyorum kocaya felan kacmiyorum. Sevgilimin aileside dua etsin. Oglu Almanlarla yatip kalkmiyor. Evlenmeden kimseyi hamile felan birakmadi
sadeece almanyada olan seyler degil bunlar her yerde olan şeyler düşüncen çok garip olan şeyler diye sende yapmak zorunda degilsin ki ,ben yaşını merak ettim ?Yas degil ben almanyada yasadigim icin bu olaylar olan seyler
Hayatimda düğünün kiz tarafında olduğunu görmedim. Ancak arada çok mesafe varsa iki tarafta birden olabilir ama annen ağır saçmalamış. Sen de agirligini koy.Artik yeter! Ben mutlu olmayi haketmiyormuyum ? Cok sinirlerim bozuldu... kac gündür napicagimi sasirdim. Ben eskiden annemin istedigi biriyle sözlüydüm. Ama cocuk resmen ruh hastasiydi. Ondan ayrildim. Baskasiyla tanisdim. Simdi ciddi adim atmak istedik. Aileler tanisdi. Nisan olsun dügün olsun uzatmadan dedik. Benim aile kafayi yemis durumda. Dügün bizim tarafda olucakmis. Evlenmek istedigim kisiyle aramizdaki mesafe 3 bucuk saat. Insanlar tanismaya geldiginde bu konu hakkinda konusdular. Annem agirligini koydu olcaksa bizim tarafda olcak diye. Sevgilimin babasida böyle durumda geri vites atip. Bize 1 bucuk saat onlara 1 bucuk saat uzaklikta olsun dediler. Ama eve gidince sevgilimin babasi baslamis söylenmiye. Erkek tarafinda olur dügün diye. Ben tamam orda olsun dedim. Annem kalkmis üsteliyor. Nisan kina bizim burada olucak. Dügünde orada. Ama ne yapsam benim aile karsi. Bide ödemeler yari yariya yapilicak hersey. Sizce annem haklimi? Bizim tarafda aslinda dügün kizin orada olur ama sevgilimin tarafindada erkek taraginda oluyormus. Sizce ben ne yapayim ? Benim annem benim her iliskimde hep bisey buldu. O kisi böyle digeri böyle diye. Hep herkeze kulup takti. Artik bende evlenmek mutlu olmak istiyorum. Herseyden biktim. Akil verin bana lütfen
Ben 23 yasindayim. Ben onu örnek olarak söyledim. Yani beterin beteri var manasinda. Dügün icin bizi üzdüklerine degmedigini mana etmek istedimsadeece almanyada olan seyler degil bunlar her yerde olan şeyler düşüncen çok garip olan şeyler diye sende yapmak zorunda degilsin ki ,ben yaşını merak ettim ?
Bilmiyorum belkide masus yapiyordur. Nisan icin salon bakiyorum gelmis neresini istersen onu sec diyor. Hic ilgilenmiyor. Hacan ilgilenmicen yardim etmicen dügün icin ne sorun yaratiyorsun.Nişan ve kına kız tarafında, düğün erkek tarafında olur. Anneniz hiç mi yol yordam bilmiyor? Veya bilerek işi yokuşa sürüyor. İstediği adamdan ayrılmışsınız ya hani.
Anneme ne desem vazgectirebilirimHayatimda düğünün kiz tarafında olduğunu görmedim. Ancak arada çok mesafe varsa iki tarafta birden olabilir ama annen ağır saçmalamış. Sen de agirligini koy.
Ben batitrakyaliyimAnneniz haksız.düğün erkek tarafın da olur .nişan kına kız tarafın da olur nerelisiniz merak ettim ilk defa duyuyorum herşeyin kız tarafın da yapıldığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?