Artik yeter

Inatlasmaya calisiyorlar. Annemgil dua etsin allahin emriyle gitmek istiyorum kocaya felan kacmiyorum. Sevgilimin aileside dua etsin. Oglu Almanlarla yatip kalkmiyor. Evlenmeden kimseyi hamile felan birakmadi

Bizim fazla mesafe yoktu arada. İstanbul İzmit arası 1-1,5 saat. Ben yine de komşular vs gelemez diye aynı gün öğlen İstanbul'da nikah, akşam İzmit'te düğün yaptım... Yine İstanbul'dakilerin (akrabalar dışında) düğüne gelemeyeceğini bildiğim için de kınayı yemekli yaptık... Hatta pasta dışında düğün ile aynı menü oldu.

Inatlasmaya calisiyorlar. Annemgil dua etsin allahin emriyle gitmek istiyorum kocaya felan kacmiyorum. Sevgilimin aileside dua etsin. Oglu Almanlarla yatip kalkmiyor. Evlenmeden kimseyi hamile felan birakmadi

Bunları yapsanız aileniz birkaç gün üzülür, sonra sıkıntıyı "kocaya kaçan" ya da "Almanlarla yatıp hamile bırakan" çeker ömür boyu...

Siz ailelere de böyle saçma sapan konuşuyorsanız bir orta yol bulamazsınız tabi...

annen bole despot davranmaya devam ederse evlendikten sona esinin hem ailesiyle hem esinle sorun yasarsin
nerde gorulmus dugunun kiz tarafinda yapildigi bide farkli sehirler annen citayi baya yukseltmis

Oncelikle dugun erkek tarafinda olur.maddi durumunuz uygunsa iki tarafta da yapan cok insan var.biz ise kinayi kiz tarafinda yaptik ve kinada once gelinlik giyip nikah kiydk sonra kinalik gydim hem kina hem dugun yapms olduk.erkek tarafindada tek dugun yaptk.orta yolu bulun

Hayatimda düğünün kiz tarafında olduğunu görmedim. Ancak arada çok mesafe varsa iki tarafta birden olabilir ama annen ağır saçmalamış. Sen de agirligini koy.

Nişan ve kına kız tarafında, düğün erkek tarafında olur. Anneniz hiç mi yol yordam bilmiyor? Veya bilerek işi yokuşa sürüyor. İstediği adamdan ayrılmışsınız ya hani.

sadeece almanyada olan seyler degil bunlar her yerde olan şeyler düşüncen çok garip olan şeyler diye sende yapmak zorunda degilsin ki ,ben yaşını merak ettim ?
Ben 23 yasindayim. Ben onu örnek olarak söyledim. Yani beterin beteri var manasinda. Dügün icin bizi üzdüklerine degmedigini mana etmek istedim

Nişan ve kına kız tarafında, düğün erkek tarafında olur. Anneniz hiç mi yol yordam bilmiyor? Veya bilerek işi yokuşa sürüyor. İstediği adamdan ayrılmışsınız ya hani.
Bilmiyorum belkide masus yapiyordur. Nisan icin salon bakiyorum gelmis neresini istersen onu sec diyor. Hic ilgilenmiyor. Hacan ilgilenmicen yardim etmicen dügün icin ne sorun yaratiyorsun.

Köstek bir aile daha...
Ve anneniz tamamen haksız.
Nişan kına sizin, düğün erkek tarafınındır.
Kanun böyle, kanun hükmünde yani

Kınanızı düğün gibi yapar, gelinlik giyersiniz. Bir de öte tarafta düğün olur, tamam işte.
Anneniz sorun çıkarmaya bahane arıyorsa biraz daha yaratıcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…