30 yaşındayım 3,5 evliyim çok problemli bir ailede büyüdüm evlendim evliliğimi oturtmam 2 senemi aldı ki çocuk düşüncesinden de uzaktım eşimde öyle geçen sene haşimato tiroid hastalığımı öğrendim ilaç kullanıyorum şuan normal seviyeye geldi ama bu hastalık beni halsiz bitkin bırakıyor ki 50 kg biriyim hiç enerjim yok.. Son 1 yıldır uğraşıyoruz şükür onun dışında başka hormon sıkıntım yok ama yok olmuyor gitmedğim doktor yaptırmadığım test kalmadı kimseye de olmuyor diyemiyorum annem 30 oldun ne zaman yapacaksın diye başımın etini yiyor insanlar sürekli soruyor ben dağıldım sürekli ağlıyorum internet bağımlısı oldum sürekli hastalığımı araştırıyorum ve neden hamile kalamıyorum araştırıyorum bıraksanız 24 saat video vs izlerim
Ben ki hiç çocuk düşünmeyen kadın fırlattım
İstanbul da iyi bir endokrin uzmanı buldum iyi bir muayene ücreti de ödüyordum kendisine çok güveniyordum ama senin değerlerin gayet normal merak etme dedi bende antikor yüksek peki o engel mi dediğim de hayır tabi ki değil dedi 3 gün sonra kendi açtığı internet yayınında eve bu engeldir dedi ben şok oldum artık ne yapacağımı şaşırdım kime güveneyim bilmiyorum
Tedavi olayım mı bilmiyorum bana bu süreçlerden geçen kişilerden en azından bişeyler duymaya ihtiyacım var

Tedavi olayım mı bilmiyorum bana bu süreçlerden geçen kişilerden en azından bişeyler duymaya ihtiyacım var