Yardım almak istemiyorum.O tarz şeyler beni daha da boğuyor düşündükçe.Yine de teşekkür ederim.Mutlaka yardım alın..
Kendi kendinize çözemeyeceksiniz bu durumu..
Yardım almak istemiyorum.O tarz şeyler beni daha da boğuyor düşündükçe.Yine de teşekkür ederim.
Denemedim ama işte düşüncesi beni boğuyor.Aslında zayıflamaya başkayıp annemle aramdaki problemleri çözsem sorun ortadan kalkabilir belki ama sizlere de danışmak istedim son kez.Niye ki?
Hiç denediniz mi?
Baktım şimdi bende kilo kaybı yok aksine ayı gibi yemek yeme alışkanlığım oldu bu donemde.Ama bazı belirtiler de var doğru.16 yaşındayım görülebilir mi sizce?Bahsettiğiniz bazı belirtiler hipertiroidi belirtisi biliyorsunuz değil mi ?
siz hiç denediniz mi peki?İyi geliyor mu yani?psikolog yada psikiyatri
kendimi bu kadr salmadım hiçsiz hiç denediniz mi peki?İyi geliyor mu yani?
Evet çabalasam da yok çok haklısınız.Teşekkür ederim elimden geleni yapıp son durumu da paylaşacağım mutlaka.:)Bence biraz kendi kendinizi boğmuşsunuz. Eve kapandıkça insan daha çok kapanır. Dışarı çıkın bence. Arkadaşlarınızla buluşun, alışveriş yapın, oturun bir kahve için sohbet edin. Ayrıca zayıflama hedefiniz var ama bunun için yaptığınız bir şey yok. Böyle durumda kendi doktorunuz olun.
Her hipertiroidi hastası kilo kaybetmiyor, aksine hipotiriodi gibi kilo alanlarda var.Baktım şimdi bende kilo kaybı yok aksine ayı gibi yemek yeme alışkanlığım oldu bu donemde.Ama bazı belirtiler de var doğru.16 yaşındayım görülebilir mi sizce?
Hitap şekliniz çok yanlış farkındasınız değil mi?Bu kadar umursuzca cevap verecekseniz lütfen hiç vermeyin daha iyi.Teşekkür ederim.kendimi bu kadr salmadım hiç
Ben zamanında oldukça problem yaşadım. Gerçekten zor dönemlerdi. Ailemin isteği üzerine psikiyatriye gittik. Uzunca derdimi anlattım konuştu cevap verdi en son ilaç yazdı her ay gel görmek istiyorum seni dedi. İçmicektim ama annem istiyor diye bir süre içtim. Kısaca bende etki etmedi. Kendimi daha mükememl hissetmemiştimsiz hiç denediniz mi peki?İyi geliyor mu yani?
Bir de şu son dönemlerde gece nefes alamayıp uykumdan uyanıyorum.Daha önce böyle olmuyordu.Gerçi ben hep boğazına düşkün olan bi insandım ama kendimi tutardım daha önce de kilo vermişliğim var ama annemle bir konuşup doktora görüneyim.Saolun.Her hipertiroidi hastası kilo kaybetmiyor, aksine hipotiriodi gibi kilo alanlarda var.
Ve sık yeme isteği oluyor , doğru.
Evet olabilir. Bir dahiliye doktoruna görünün derim.
Beni de boğuyor düşüncesi.Faydası olacağını zannetmiyorum ama sizin onerilerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederimBen zamanında oldukça problem yaşadım. Gerçekten zor dönemlerdi. Ailemin isteği üzerine psikiyatriye gittik. Uzunca derdimi anlattım konuştu cevap verdi en son ilaç yazdı her ay gel görmek istiyorum seni dedi. İçmicektim ama annem istiyor diye bir süre içtim. Kısaca bende etki etmedi. Kendimi daha mükememl hissetmemiştim
Evet haklısınız.Bol bol yürüyüp denize gitmeyi düşünüyorum.spor salonuna yazılın, mümkünse havuzu da olsun,
insanı beden ve zihin olarak spor kadar yükselten bişey yok.
Çarpıntı hissediyor musunuz peki?Bir de şu son dönemlerde gece nefes alamayıp uykumdan uyanıyorum.Daha önce böyle olmuyordu.Gerçi ben hep boğazına düşkün olan bi insandım ama kendimi tutardım daha önce de kilo vermişliğim var ama annemle bir konuşup doktora görüneyim.Saolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?