ARTIK YORULDUM?

İyide sürekli damat eve girse çıksa bu sefer de neden bu kadar sık gelıyo olur.. Cekıngen olabılır yanı normal kos koca adamı da sız yönlendirmeyin..
Zaten sürekli girip çıksın istemiyorum.Mesafe her zaman daha iyidir.Ama bu kadar da uzak kalmak pek normal gelmiyor.Bende onu yönlendirmek istemiyorum kendi bilsin yapsın istiyorum ama malesef olmuyor

Zaten sürekli girip çıksın istemiyorum.Mesafe her zaman daha iyidir.Ama bu kadar da uzak kalmak pek normal gelmiyor.Bende onu yönlendirmek istemiyorum kendi bilsin yapsın istiyorum ama malesef olmuyor
Oldugu gıbı kabul edıceksın tatlım o zaman.. Kı daha dugun bıle olmadan kendını bu kadar cok doldurma derım ben..

Vallahi hiç kusura bakmasın. Siz onun ailesine nasıl kıymet veriyorsanız oda verecek saygıda kusur etmeyecek. Ameliyat olmuş babanızın dibinden ayrılmasın demiyoruz sonuçta. İki kelam edip gönlünü hoş tutmak zor olmasa gerek. Annesine yaptığınız ilk yanlışta göreceksiniz gerçek yüzünü. Sizin ailenize çok gördüğü her şeyi kendi ailesine yapmanızı isteyecek.

Vallahi hiç kusura bakmasın. Siz onun ailesine nasıl kıymet veriyorsanız oda verecek saygıda kusur etmeyecek. Ameliyat olmuş babanızın dibinden ayrılmasın demiyoruz sonuçta. İki kelam edip gönlünü hoş tutmak zor olmasa gerek. Annesine yaptığınız ilk yanlışta göreceksiniz gerçek yüzünü. Sizin ailenize çok gördüğü her şeyi kendi ailesine yapmanızı isteyecek.
Bende gitmeyeceğim.Ama annesine neden gelmediğimı söyleyeceğim ki kadının gönlü kırilmasin.Yapı olarak kimseyi bile bile kırmak istemeyen biriyim.Ama en yakınındakiler malesef böyle böyle kırıyor iste...

Malesef böyle de değil.Annesini hiç aramasam ara demez.Yani böyle şeyleri bilmiyor mu anlamıyor mu bilmiorum.Sadece bana kötü niyetli olmadığını çekindiğini söyledi.Ama işi gereği de toplum içinde etkileşimli olan bir insan.Bana sana gitmicem demiyorum gideceğim zamanı biliyorum zorlama vb diyör. Ama eminim.ben demesem kendiliğinden de demez

Kızlar eşimle nikahımiz kiyildi bir ay önce.İki aya da düğün olacak.Ailemle yaşıyorum düğüne kadar da böyle olacak.Tayin meselesi yüzünden nikahı erken kıydık.Sorunum eşimin saçma sapan huyları.Konuyu soyle anlatayım .
Eşim babamın yanına yani bize gelmek istemiyor.Arada kesinlikle bir problem de yok.Böyle seyleri beceremedigini söylüyor.Konuşmayı oturmayi kalkmayi beceremeyen asosyol biri olsa anlayacagim. Öyle de değil.
Babam on gün hastanede kaldı.Bir kere hastaneye geldi.Bir kere mesaj attı. Onlarıda ben istedim.Hastaneden çıktigi için eve de gelmesini istedim.Sonucta o da bu ailenin bir çocuğu değil mi artık.Ama kapıştık.Ben geleceğim zamanı biliyorum diyor.Geçistiriyor.Artik yoruldum gercekten.Ben bizim evden çıkmasın demiyorum ama arada sırada babamı aramalı halimi hatırıni sormalı ziyaret etmeli diye düşünüyorum.Sen de onun ailesine gitme arama diyenler olacaktır ama bunu yapamam arkadaşlar.Annesi çok iyi bir insan.Beni arar sorar halimi hatirimi sorar.Yaşlı da bir kadın.Eşime kızdıgim için annesini kırmak da istemiyorum.Onun ne suçu var ki.Ama bu konu beni çok üzüyor artık.Kaç yaşında adam ona sürekli babamı ara bize gel vb demekten bıktım.Ablamla sırf bu yüzden bir haftadir küsüz.Sürekli niye gelmiyor o damat.Böyle olmaz deyip duruyor.Bende sürekli arada kalıyorum ve bir tartışma yaşadık..Artık gerçekten yoruldum
Benim eşimde böyleydi başlarda sonra sonra düzeldi ama direkt babamı ara ya da bize gel vs demeden yani direkt talimat almak eşiniz için de hoş olmamış o yüzden birbirinizi kiriyorsunuz . Biz de bir ay önce nikah kıydık babam sürekli niye aramiyo vs diye soruyordu benim eşimin işi o açıdan o konuda bana yardımcı oluyordu ama eşime de alttan alttan aramasını vs yonlendirdim o da bir iki defa aradı . Şuan bir buçuk yıllık evliyiz ailelerle o da ben de hiç sorun yaşamadık benim babam hala eşimden onu aramasını sormasını istiyo öyle kendini iyi hissediyo ama eşim pek o kadar aramaz .

Benim eşimde böyleydi başlarda sonra sonra düzeldi ama direkt babamı ara ya da bize gel vs demeden yani direkt talimat almak eşiniz için de hoş olmamış o yüzden birbirinizi kiriyorsunuz . Biz de bir ay önce nikah kıydık babam sürekli niye aramiyo vs diye soruyordu benim eşimin işi o açıdan o konuda bana yardımcı oluyordu ama eşime de alttan alttan aramasını vs yonlendirdim o da bir iki defa aradı . Şuan bir buçuk yıllık evliyiz ailelerle o da ben de hiç sorun yaşamadık benim babam hala eşimden onu aramasını sormasını istiyo öyle kendini iyi hissediyo ama eşim pek o kadar aramaz .
Aynen bizde de öyle.Bir iki kez...Babam bişey demiyor ama hissediyorum ki istiyor.Koskoca adama talimat vermek hiç mi hiç isyemiyorum ama beni anlamıyor kendiliğinden düşünüp aramiyor

Aynen bizde de öyle.Bir iki kez...Babam bişey demiyor ama hissediyorum ki istiyor.Koskoca adama talimat vermek hiç mi hiç isyemiyorum ama beni anlamıyor kendiliğinden düşünüp aramiyor
Benim eşim o aşamada çekiniyordu çok belli etmiyodur ama o da cekiniyodur belki

Bu yaptığı saygısızlık ama. Ailelerin gönlü yapılmalı kesinlikle. Ve taraflar o noktadan sonra fazlasınıda istememeli.

Eşinizin yaptığı gerçekten çok ayıp

Normal zamanda olsa hadi neyse ama arada hastalık varken nasıl gelmez, ben sizin yerinize çok çok sinir oldum. Yakın zamanda babam hastanede kaldı, kırk kat el bile 4-5 kez ziyarete geldi, eve çıkınca ayrı geldiler, insanın damadı nasıl gelmez ziyarete anlamak mümkün değil. Ben arkadaşımın babası bile olsa sırf arkadaşıma destek olmak için 4-5 kez giderim.

Normal karşılayanlara da ayrı şaşırdım bu insanlar ağaç kovuğundan çıkmıyor, aileleri o kadar emek veriyorlar ki bugüne geliyor, kızı ile evleniyorsan ailesini sevmiyorsan bil saygı duyacaksın. Sana ne yapıyorlarsa aynısını yap ki empati yapabilsin.

Normal zamanda olsa hadi neyse ama arada hastalık varken nasıl gelmez, ben sizin yerinize çok çok sinir oldum. Yakın zamanda babam hastanede kaldı, kırk kat el bile 4-5 kez ziyarete geldi, eve çıkınca ayrı geldiler, insanın damadı nasıl gelmez ziyarete anlamak mümkün değil. Ben arkadaşımın babası bile olsa sırf arkadaşıma destek olmak için 4-5 kez giderim.

Normal karşılayanlara da ayrı şaşırdım bu insanlar ağaç kovuğundan çıkmıyor, aileleri o kadar emek veriyorlar ki bugüne geliyor, kızı ile evleniyorsan ailesini sevmiyorsan bil saygı duyacaksın. Sana ne yapıyorlarsa aynısını yap ki empati yapabilsin.
Aynen hastaneye geldim ya diyor.Yabancı bile geliyor.Ben kaç yaşında adama talimat vermek istemiyorum tabi ki ama kendi bilmesi lazım.Ben gelecegim zamanı biliyorum diyor.Bu ne demek Allah aşkına böyle cevap ni olur

Eşiniz de biraz haklı geldi bana. Yani daha düğün olmamış ve hala farklı yerlerde yaşıyorsunuz. Ne kadar karı koca da olsanız bizim adetlerimize göre düğün olmasi şart. Kendini yabancı hissetmesi ve gelip gitmek istememesi doğal. Ama babanız hastayken eve geldiğinde el bile olsa gelmeliydi. Bu konu da da siz haklısınız. Sanırım biraz çekiniyor. Düğünden sonra rayına oturur belki. Oturmazsa da köklü bir konuşma yapmanız gerek.

Aynen hastaneye geldim ya diyor.Yabancı bile geliyor.Ben kaç yaşında adama talimat vermek istemiyorum tabi ki ama kendi bilmesi lazım.Ben gelecegim zamanı biliyorum diyor.Bu ne demek Allah aşkına böyle cevap ni olur

Yakın zamanda babam hastanede olduğu için sizi çok iyi anladım o yüzden sanırım nişanlınıza aşırı aşırı sinir oldum, bencil adam. İnsan bu dönemde arkadaşından bile destek bekliyor, ki sevdiğinden beklemesin. Hastaneye sık sık gelmesi sadece babanız için değil, size de iyi gelirdi, ne demek bir kere geldim demek, onu yabancı da yapıyor, e senin farkın ne o zaman.

Bu durum bana pek normal gelmedi ama, aileniz ile nişnalınız arasında bir sorun var sanırım, muhatap olmak istemiyor pek.

Siz haklısınız ama çok fazla uzatmayın isterseniz, nikah olmuş çünkü, o da biraz bunun rahatlığı ile davranıyor zaten. Siz de onun ailesine öyle davranın. Annesi iyi demişsiniz, ben yapamam demişsiniz, sizin babanız aileniz kötü mü? Eğer nişanlınıza gerçekten kötü davranıyorlarsa o zaman hak vericem bu sözünüze.

Yakın zamanda babam hastanede olduğu için sizi çok iyi anladım o yüzden sanırım nişanlınıza aşırı aşırı sinir oldum, bencil adam. İnsan bu dönemde arkadaşından bile destek bekliyor, ki sevdiğinden beklemesin. Hastaneye sık sık gelmesi sadece babanız için değil, size de iyi gelirdi, ne demek bir kere geldim demek, onu yabancı da yapıyor, e senin farkın ne o zaman.

Bu durum bana pek normal gelmedi ama, aileniz ile nişnalınız arasında bir sorun var sanırım, muhatap olmak istemiyor pek.

Siz haklısınız ama çok fazla uzatmayın isterseniz, nikah olmuş çünkü, o da biraz bunun rahatlığı ile davranıyor zaten. Siz de onun ailesine öyle davranın. Annesi iyi demişsiniz, ben yapamam demişsiniz, sizin babanız aileniz kötü mü? Eğer nişanlınıza gerçekten kötü davranıyorlarsa o zaman hak vericem bu sözünüze.
Hayir aileler arası kesinlikle bir problem yok.Sürekli çekindiğini vb söylüyor.Erteliyor.

Bu herifler de kızı alana kadar el pençe divan ondan sonra tanıma beni oluyor. Normal zamanda hadi neyse de hastalık bu ya.

Araması sorması lazım. Bi kere gitmeyle olmaz ki. Sevdiği kadının babası. Elin adamı değil. Acaba kendi annesi hasta olsaydı siz böyle davransaydınız ne olurdu veya kvalide anlattığınız kadar anlayışlı olmasaydı o sizden neleriniz tahammül göstermenizi beklerdi. Bencillik yapmasın.

Hayir aileler arası kesinlikle bir problem yok.Sürekli çekindiğini vb söylüyor.Erteliyor.

Çekinse daha aile ile görüşülmek zorunda ama hadi normal zamanda bu kabul edilebilir bir durum olsun diyelim, hastalıkta ne çekinmesi pardon.

Aile benim dokunulmazlık alanım, en kıymetlim onlar, ne elin kızına ezdiririm, ne elin oğluna, o yüzden bana göre abes tavırları, haklı olan sizsiniz. Ama belki aile değerlerine çok önem vermeyen biri için çok da önemli bir şey değildir, çokta problem değildir bilemiyorum.

Sizin sözünüzü dinlemediğine göre şu durumda yapabilecek bir şeyiniz yok, olduğu gibi kabullenmeye çalışın.

Çekinse daha aile ile görüşülmek zorunda ama hadi normal zamanda bu kabul edilebilir bir durum olsun diyelim, hastalıkta ne çekinmesi pardon.

Aile benim dokunulmazlık alanım, en kıymetlim onlar, ne elin kızına ezdiririm, ne elin oğluna, o yüzden bana göre abes tavırları, haklı olan sizsiniz. Ama belki aile değerlerine çok önem vermeyen biri için çok da önemli bir şey değildir, çokta problem değildir bilemiyorum.

Sizin sözünüzü dinlemediğine göre şu durumda yapabilecek bir şeyiniz yok, olduğu gibi kabullenmeye çalışın.
Malesef kabullenemiyorum da.Suan içim icimi yiyor. Cevaba bakar mısınız gelecek zamani biliyorum...

Malesef kabullenemiyorum da.Suan içim icimi yiyor. Cevaba bakar mısınız gelecek zamani biliyorum...

Ama siz beni de dolduruyorsunuz ben sizi sakinleştirmeye çalışırken, siz böyle yazmaya devam ederek :)

Açacam ağzımı yumucam gözümü saydırıcam bencil nişanlınıza sizinde sinir katsayınız 10 katına çıkacak :)

Artık nikahta olmuş, ayrılacamayacağınız belli o da bunu biliyor ondan yapıyor, henüz nikah olmasa yapamazdı. Şu an ne yapabilirsiniz bu durumu düzeltmek için? Hiç bir şey. En iyisi gel git demeyin, böyle laflar duyup daha da fazla üzülmeyin. Siz de ona gitmeyin ki nasıl kötü bir şey olduğunu anlasın ailesine değer verilmemesinin. Yapılabilecek başka bir şey var mı bilemedim gerçekten.

Back
X