- 22 Haziran 2019
- 12
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi usanmis870
-
Mesafeli olup enerjinizi minik yavrunuza verin..2 buçuk senelik evliyim 5 aylık bir kızım var. 7 yıl görüştükten sonra evlendik .sozl3ndikten sonra herşey o kadar kötü gitti ki evlenesiye hep ağladım eşimin ailesi yüzünden bize hiç bir yardımları olmadı evlenirken o kadar zor koşullarda evlendik ki seviyorum diye herşeye razı geldim bıkkınlık dercesine getirdiler çünkü .kayinvalidemle bir türlü anlaşamıyoruz ve bu sorunlar da haklı ben de olsam ailesine karşı gelemiyor her gittiğimizde bir tartışmayla dönüyoruZ ben de susan bı insan değilim bir haksızlık varsa Cat diye söylerim ne varsa büyük küçük dinlemem . Kayinvalideyle sürekli laf sokuyoruz birbirimize .bu böyle sürdü epey çocuk olunca ben dedim susayim herşeye naparlarsq karismayim öyle de yaptım hep gönüllerini hoş tuttum ama yine olmadı baştan kötü başlayınca hep bir yerden patlak veriyor.artik eşimle de tadimiz yok ben çok yoruldum ne yapicam nasıl edicem bilmiyorum aklı salim bir fikir verin bana rica ediyorum
Sana şunu soyleym ne kdr çatısırsan çatıs ne kdr ugrasırsan ugras olan sadece sana ve pskolojine olur oda bebişe yansır sacların dokulur cildin kırışır o yuzden sen kulakları b guzel tıka git baskalarına anlat laf sokdunmu dertleş birileriyle ama eşinede bsey deme artık cunku eşler b sure sonra lanet olsuna getiriyor meseleyii sevgi saygı kalmıyor sen ne yapaacaksın alttan alma kotu bsey deyince susma soyle ama eşine yansıtma kendinide yorma sana olur olan2 buçuk senelik evliyim 5 aylık bir kızım var. 7 yıl görüştükten sonra evlendik .sozl3ndikten sonra herşey o kadar kötü gitti ki evlenesiye hep ağladım eşimin ailesi yüzünden bize hiç bir yardımları olmadı evlenirken o kadar zor koşullarda evlendik ki seviyorum diye herşeye razı geldim bıkkınlık dercesine getirdiler çünkü .kayinvalidemle bir türlü anlaşamıyoruz ve bu sorunlar da haklı ben de olsam ailesine karşı gelemiyor her gittiğimizde bir tartışmayla dönüyoruZ ben de susan bı insan değilim bir haksızlık varsa Cat diye söylerim ne varsa büyük küçük dinlemem . Kayinvalideyle sürekli laf sokuyoruz birbirimize .bu böyle sürdü epey çocuk olunca ben dedim susayim herşeye naparlarsq karismayim öyle de yaptım hep gönüllerini hoş tuttum ama yine olmadı baştan kötü başlayınca hep bir yerden patlak veriyor.artik eşimle de tadimiz yok ben çok yoruldum ne yapicam nasıl edicem bilmiyorum aklı salim bir fikir verin bana rica ediyorum
Onuda denedim ama huzursuzluk oluyor öylede yani ben artık kendimi kötü olarak görmeye başladım çok yiprandim .en son bayramda gittik eşimin yanında kızımı kucağına alamazmis beli agriyormus bunu dedi ve eşim hiç birşey demedi o laf aklımdan çıkmıyor bu nasıl bir zihniyet ben anlayamadımSana şunu soyleym ne kdr çatısırsan çatıs ne kdr ugrasırsan ugras olan sadece sana ve pskolojine olur oda bebişe yansır sacların dokulur cildin kırışır o yuzden sen kulakları b guzel tıka git baskalarına anlat laf sokdunmu dertleş birileriyle ama eşinede bsey deme artık cunku eşler b sure sonra lanet olsuna getiriyor meseleyii sevgi saygı kalmıyor sen ne yapaacaksın alttan alma kotu bsey deyince susma soyle ama eşine yansıtma kendinide yorma sana olur olan
Zaten şehirler ayrı ama işte telefon da konuşuluyor falan ben konuşmuyorjm artık kayınvalidem le ama bu da problem olucak eşime yansicak sonra yine huzursuzlukMesafeli olup enerjinizi minik yavrunuza verin..
Bunlari düşünerek hayatinizi olumsuz etkiliyorsunuz, kendi hayatiniza odaklanin..Onuda denedim ama huzursuzluk oluyor öylede yani ben artık kendimi kötü olarak görmeye başladım çok yiprandim .en son bayramda gittik eşimin yanında kızımı kucağına alamazmis beli agriyormus bunu dedi ve eşim hiç birşey demedi o laf aklımdan çıkmıyor bu nasıl bir zihniyet ben anlayamadım
DeneyeceğimBunlari düşünerek hayatinizi olumsuz etkiliyorsunuz, kendi hayatiniza odaklanin..
Ne tuhaf bir yaklasiminiz varOnuda denedim ama huzursuzluk oluyor öylede yani ben artık kendimi kötü olarak görmeye başladım çok yiprandim .en son bayramda gittik eşimin yanında kızımı kucağına alamazmis beli agriyormus bunu dedi ve eşim hiç birşey demedi o laf aklımdan çıkmıyor bu nasıl bir zihniyet ben anlayamadım
Bunda ne var ki eşiniz bir şey desin, kucagina almazsa almasın. Kendinize dert aramayın.baska şeyleri bilemem ama bunda hicbir şey yokOnuda denedim ama huzursuzluk oluyor öylede yani ben artık kendimi kötü olarak görmeye başladım çok yiprandim .en son bayramda gittik eşimin yanında kızımı kucağına alamazmis beli agriyormus bunu dedi ve eşim hiç birşey demedi o laf aklımdan çıkmıyor bu nasıl bir zihniyet ben anlayamadım
Ben sadece bir tanesini yazdım .benim büyüme tarzima göre tuhaf size göre normal olabilir teşekkürler.Ne tuhaf bir yaklasiminiz var
Almazsa almasin , ay yemin ediyorum yakinda burada kaynana sever olucam bu konulari okudukca
Ne kadar buyuk bir dert gercektrn kaynana bebegi kucagina almamis , siz iyi misiniz yahu??
Bunun buyume tarziyla alakasi yok hanimefendi , kimse sizin bebeginizi kucagina apmak zorunda degil , boyle dusunerek hayati zehir edersiniz kendinize de esinize de cocugunuza daBen sadece bir tanesini yazdım .benim büyüme tarzima göre tuhaf size göre normal olabilir teşekkürler.
Ne tuhaf bir yaklasiminiz var
Almazsa almasin , ay yemin ediyorum yakinda burada kaynana sever olucam bu konulari okudukca
Ne kadar buyuk bir dert gercektrn kaynana bebegi kucagina almamis , siz iyi misiniz yahu??
Bu lafta akıldan çıkmayacak ne var ben de onu anlamadım. Kayınvalidenize sinir olduğunuz için her lafı sözü takıyor olabilir misinizOnuda denedim ama huzursuzluk oluyor öylede yani ben artık kendimi kötü olarak görmeye başladım çok yiprandim .en son bayramda gittik eşimin yanında kızımı kucağına alamazmis beli agriyormus bunu dedi ve eşim hiç birşey demedi o laf aklımdan çıkmıyor bu nasıl bir zihniyet ben anlayamadım
Ben sadece bir tanesini yazdım .benim büyüme tarzima göre tuhaf size göre normal olabilir teşekkürler.
Yazılanları okuyunca ben de kendi içimde abartmisim bu normal bir meseleymis .Derdimi anlatamamak değil de herşeyi buraya yazamadım diyelim.Bazen kendimizi, fikirlerimizi, alışkanlıklarımızı esnetmemiz gerekir.
Benim büyüme tarzım böyle deyip kestirip atmak sadece size zarar verir. “Olabilir demek onlarda böyleymiş” demeyi başarabilirseniz siz mutlu olursunuz.
İnsanlardan bir şey beklemeyin.
Bir de kendinizi ifade edebilmek için bol bol kitap okuyun. Bakın derdinizi bile anlatamıyorsunuz. Verdiğiniz tek örnek kucağa almak istememesi ki onda da sağlık sorununu öne sürmüş. Bunu okuyan herkese göre siz haksızsınız. Başka olaylar olmuyor mu aranızda? Sizi bu kadar öfkelendiren, mutsuz eden neler oldu? Sadece 1 örnek vererek derdinize çare bulamazsınız burada.
Ne var bunda anlamadım almak zorunda mi ?Onuda denedim ama huzursuzluk oluyor öylede yani ben artık kendimi kötü olarak görmeye başladım çok yiprandim .en son bayramda gittik eşimin yanında kızımı kucağına alamazmis beli agriyormus bunu dedi ve eşim hiç birşey demedi o laf aklımdan çıkmıyor bu nasıl bir zihniyet ben anlayamadım
Bunda ne var ki eşiniz ne diyecek? Şu cümlenizden sonra ben şüpheye düştüm niyetinizden.Onuda denedim ama huzursuzluk oluyor öylede yani ben artık kendimi kötü olarak görmeye başladım çok yiprandim .en son bayramda gittik eşimin yanında kızımı kucağına alamazmis beli agriyormus bunu dedi ve eşim hiç birşey demedi o laf aklımdan çıkmıyor bu nasıl bir zihniyet ben anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?