şiddet varsa boşanacaksın. bu kadar basitUzun suredir basima ne gelse acip burdan benzer seyleri yasayanlardan okuma geregi duyuyorum ve simdi bende kendi derdimi paylasicam daha cok gencim 19 umu yeni doldurdum ve evliyim cok severek isteyerek evlendim ne varki babam karsi cikti ben yinede zorla evlendim esim bana karsi o kadar iyiydiki anlatamam okulumu okutucagini beni hic uzmicegini soylerdi ki zaten babamda beni okuma sartiyla verdi normal hayatinda sosyal cevresi oldukca cok olan bi insandim evlendikten sonra esim bunu hic istemedi sayesinde okuyamiyorum benzin parasi gitmesin diye beni okula goturmuyo bu yuzden cok kavga ettik esimin annesi zaten surekli tepemde evliligini kurtarmak istiyosan ya okulu birak ya aciktan oku otur evinde temizligini yap cocuk yap ona bak o evlenir bosanirsanizda sen evde kalirsin diye gozumu korkutuyo daha bi sene dolmadan dayaklar basladi en ufacik biseyde bagirir oldu bende sinirli bi insanim cogu zaman karsi gelirim uctur dovdugu icin annemde kaldim kendisi tesrif etmedi herseferinde babasi beni zorla aldi kandirarak eve getirip hep ogullarini savundular eve tikilip kaldim pazar gunleri bile benimle hicbi vakit gecirmiyo ya telefon ya bilgisayar artik kafayi yemek uzereyim bana yol gosterin
çok üzüldüm canım ya bende 21 yaşında evlendim 1 seneyı geçti öyle sorunlar öyle kavgalar ettıkkı bende 1 aydan fazla aılemın yanında kaldım ne arayan oldu ne soran avulkata gıttım boşanmak ıcın aklı basına öyle geldı yalvardı. sonrada düzeldi zaten şimdi allaha şükür 6 7 aydır oturdu evliligimiz sende biraz sabret gizli gizli korun... aksine gençsin çocugun olmadan senı alıcak çok insan olur neden olmasın.. böyle şeyleri hiç duyma bile bırak konuşsun onlar... çocuk yapma sakın baktın düzelmiyo boşanırsın en azıdan çocugun olmaz açıktan okur 30 lu yaşlarına yakın evlenırsın... tabı ılerleyen zamanlrda düzelebilirde sabret ben sabrettim aylarca ne dışarı çıkarttı cam pencere açtırmıyodu tv bile izlemiyim diye kumandaları saklıyodu telefon yok internet yok neler nelerUzun suredir basima ne gelse acip burdan benzer seyleri yasayanlardan okuma geregi duyuyorum ve simdi bende kendi derdimi paylasicam daha cok gencim 19 umu yeni doldurdum ve evliyim cok severek isteyerek evlendim ne varki babam karsi cikti ben yinede zorla evlendim esim bana karsi o kadar iyiydiki anlatamam okulumu okutucagini beni hic uzmicegini soylerdi ki zaten babamda beni okuma sartiyla verdi normal hayatinda sosyal cevresi oldukca cok olan bi insandim evlendikten sonra esim bunu hic istemedi sayesinde okuyamiyorum benzin parasi gitmesin diye beni okula goturmuyo bu yuzden cok kavga ettik esimin annesi zaten surekli tepemde evliligini kurtarmak istiyosan ya okulu birak ya aciktan oku otur evinde temizligini yap cocuk yap ona bak o evlenir bosanirsanizda sen evde kalirsin diye gozumu korkutuyo daha bi sene dolmadan dayaklar basladi en ufacik biseyde bagirir oldu bende sinirli bi insanim cogu zaman karsi gelirim uctur dovdugu icin annemde kaldim kendisi tesrif etmedi herseferinde babasi beni zorla aldi kandirarak eve getirip hep ogullarini savundular eve tikilip kaldim pazar gunleri bile benimle hicbi vakit gecirmiyo ya telefon ya bilgisayar artik kafayi yemek uzereyim bana yol gosterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?