Uzun suredir basima ne gelse acip burdan benzer seyleri yasayanlardan okuma geregi duyuyorum ve simdi bende kendi derdimi paylasicam daha cok gencim 19 umu yeni doldurdum ve evliyim cok severek isteyerek evlendim ne varki babam karsi cikti ben yinede zorla evlendim esim bana karsi o kadar iyiydiki anlatamam okulumu okutucagini beni hic uzmicegini soylerdi ki zaten babamda beni okuma sartiyla verdi normal hayatinda sosyal cevresi oldukca cok olan bi insandim evlendikten sonra esim bunu hic istemedi sayesinde okuyamiyorum benzin parasi gitmesin diye beni okula goturmuyo bu yuzden cok kavga ettik esimin annesi zaten surekli tepemde evliligini kurtarmak istiyosan ya okulu birak ya aciktan oku otur evinde temizligini yap cocuk yap ona bak o evlenir bosanirsanizda sen evde kalirsin diye gozumu korkutuyo daha bi sene dolmadan dayaklar basladi en ufacik biseyde bagirir oldu bende sinirli bi insanim cog çocukku zaman karsi gelirim uctur dovdugu icin annemde kaldim kendisi tesrif etmedi herseferinde babasi beni zorla aldi kandirarak eve getirip hep ogullarini savundular eve tikilip kaldim pazar gunleri bile benimle hicbi vakit gecirmiyo ya telefon ya bilgisayar artik kafayi yemek uzereyim bana yol gosterin
şimdi okudum yazdığını benim sorumun cevabını verdin ALLAH yardımcın olsunHepinize tesekkur ederim aslinda ailemden cok birazda baskalarinin destegine ihtiyacim vardi ailem hep arkamda babam sonuncusunda babasini arayip kizimin sacina zarar gelirse dunyayi yakarim haberiniz olsun bu son dedi onlar geri donmemi hic istemedi ama bendeki aptallik evlenirken nasil gozum gormediyse donerkende gormedi gencligin verdigi bi aptallik sanirim bu bi yillik evliyim soranlar icin tek sorun tabiki bunlar degil bunlar sadece evlendigim insandan gorduklerim annesi bi yandan surekli benim istedigim olsun diyen bi kadin en basitinden anlatiyim disari cikiyoduk cok hastayip usuyorum arabanin on koltugunda koltuk isitma var usudugum icin oraya oturucam tabi hastayim diye dusunmuyorum normalde hic oyle bi derdim olmaz kayinvalidem sagolsun ben tam kapiyi acarken gelin kisminin yeri arkadir diye oturdu hemen oraya sonra ogluna bi cabalar hastami oldun oglum ustunu iyi giyin tamammi hastalik bulasmasin sanada bana oglumu benden calamazsin sen diyo esim gidince nereye gitsem ondan izin alicakmisim yoksa kusuyo esimle aramizi bozuyo her seferinde sikayet bi doldurma bi gun migrenim tuttu bide orucluyum diye evine temizlige yardima gitmedim ustelik uc tanede kadin geliyo temizlemeye kiyameti kopardi sen beni aptalmi sandin diye sanirim artik inceldigi yerden kopucak
canım sen delimisin ya bunları çekiyosun 3 günlük dünya ne zaman ölcegimiz ne belli en fazla snden 2 3 yaş büyügüm ama bende daha çocugum sayılır.. benımde farketmeden yaptıgım şeyler var bi insanında bu kadar üstüne gelinmezki yazık günah alsın oglunu başına çalsın.. kendılerıne gelın degıl hizmetçimi almışlar günah keçisimi almışlar çözemedim bi yerden eşin sahip çıkmıyo bi yerden dayak bi yerden kaynana cadısı bunları çekmek zorunda degilsin.. daha gençsin çocugunda yokken babanlarda sana sahip çıkıyoken etraf ne der demeyi bırak kaç kurtul.... parayla yatanlar var trevestı olanlar var eşlerini aldatanlar var hırsızlık yapıp etrafta gezenler var bunlar tü kaka degilde senin gelinliginle duvagınla gelin gidip eziyet görerek geri dönmenmi ayıp!!! dik dur kendıne iyilik yap kaç kurtul bunlar düzelmezzHepinize tesekkur ederim aslinda ailemden cok birazda baskalarinin destegine ihtiyacim vardi ailem hep arkamda babam sonuncusunda babasini arayip kizimin sacina zarar gelirse dunyayi yakarim haberiniz olsun bu son dedi onlar geri donmemi hic istemedi ama bendeki aptallik evlenirken nasil gozum gormediyse donerkende gormedi gencligin verdigi bi aptallik sanirim bu bi yillik evliyim soranlar icin tek sorun tabiki bunlar degil bunlar sadece evlendigim insandan gorduklerim annesi bi yandan surekli benim istedigim olsun diyen bi kadin en basitinden anlatiyim disari cikiyoduk cok hastayip usuyorum arabanin on koltugunda koltuk isitma var usudugum icin oraya oturucam tabi hastayim diye dusunmuyorum normalde hic oyle bi derdim olmaz kayinvalidem sagolsun ben tam kapiyi acarken gelin kisminin yeri arkadir diye oturdu hemen oraya sonra ogluna bi cabalar hastami oldun oglum ustunu iyi giyin tamammi hastalik bulasmasin sanada bana oglumu benden calamazsin sen diyo esim gidince nereye gitsem ondan izin alicakmisim yoksa kusuyo esimle aramizi bozuyo her seferinde sikayet bi doldurma bi gun migrenim tuttu bide orucluyum diye evine temizlige yardima gitmedim ustelik uc tanede kadin geliyo temizlemeye kiyameti kopardi sen beni aptalmi sandin diye sanirim artik inceldigi yerden kopucak
Galiba haklisin yasitlarim hayatina yon vermek icin biseyler yaparken ben baskalarinin hayatimi mahvetmemesi icin ugrasiyorum simdiki aklim olsa asla evlenmezdimcanım sen delimisin ya bunları çekiyosun 3 günlük dünya ne zaman ölcegimiz ne belli en fazla snden 2 3 yaş büyügüm ama bende daha çocugum sayılır.. benımde farketmeden yaptıgım şeyler var bi insanında bu kadar üstüne gelinmezki yazık günah alsın oglunu başına çalsın.. kendılerıne gelın degıl hizmetçimi almışlar günah keçisimi almışlar çözemedim bi yerden eşin sahip çıkmıyo bi yerden dayak bi yerden kaynana cadısı bunları çekmek zorunda degilsin.. daha gençsin çocugunda yokken babanlarda sana sahip çıkıyoken etraf ne der demeyi bırak kaç kurtul.... parayla yatanlar var trevestı olanlar var eşlerini aldatanlar var hırsızlık yapıp etrafta gezenler var bunlar tü kaka degilde senin gelinliginle duvagınla gelin gidip eziyet görerek geri dönmenmi ayıp!!! dik dur kendıne iyilik yap kaç kurtul bunlar düzelmezz
Uzun suredir basima ne gelse acip burdan benzer seyleri yasayanlardan okuma geregi duyuyorum ve simdi bende kendi derdimi paylasicam daha cok gencim 19 umu yeni doldurdum ve evliyim cok severek isteyerek evlendim ne varki babam karsi cikti ben yinede zorla evlendim esim bana karsi o kadar iyiydiki anlatamam okulumu okutucagini beni hic uzmicegini soylerdi ki zaten babamda beni okuma sartiyla verdi normal hayatinda sosyal cevresi oldukca cok olan bi insandim evlendikten sonra esim bunu hic istemedi sayesinde okuyamiyorum benzin parasi gitmesin diye beni okula goturmuyo bu yuzden cok kavga ettik esimin annesi zaten surekli tepemde evliligini kurtarmak istiyosan ya okulu birak ya aciktan oku otur evinde temizligini yap cocuk yap ona bak o evlenir bosanirsanizda sen evde kalirsin diye gozumu korkutuyo daha bi sene dolmadan dayaklar basladi en ufacik biseyde bagirir oldu bende sinirli bi insanim cogu zaman karsi gelirim uctur dovdugu icin annemde kaldim kendisi tesrif etmedi herseferinde babasi beni zorla aldi kandirarak eve getirip hep ogullarini savundular eve tikilip kaldim pazar gunleri bile benimle hicbi vakit gecirmiyo ya telefon ya bilgisayar artik kafayi yemek uzereyim bana yol gosterin
bende 21 yaşımda evlendım bi ton sorunlar çektim 9 ay boyunca... arkadaşlarım gezip tozuyodu ben naptım diye dert yanıp duruyodum ayrılmayı kafama koymuştum ama sonra düzeldi nasıl olduysa allah yardım etti herlde.. ama benım senın gıbı kaynana kayınpeder derdım yoktu hiç tek sorunum eşimin huylarıydı onlarda düzelince bişey kalmadı geriye.. ama senınkinde dayakta var hakarette var kaynana kayınpeder derdi var sana çocuk yaptırıp köle misali kullancaklar.. bence çocugun olmadan kölelikten kurtul hiç bişey için geç degil eşim düzelmeseydi bende boşancaktım bizene elden dimiGaliba haklisin yasitlarim hayatina yon vermek icin biseyler yaparken ben baskalarinin hayatimi mahvetmemesi icin ugrasiyorum simdiki aklim olsa asla evlenmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?