- Konu Sahibi kelebekim35
-
Bu torpil işinden nefret ediyorum,insanların hakkını yiyolar cünkü.
Üzülme lütfen,bi yerde elbet kısmetin vardır..
Arkadaşım benimde iş konusunda hiç şansım yok ama yapcakta bir şey yok öyle atcam etcem konuşma bile bi yerde nasip kısmet vardır elbet Allah can sağlığı versin önce sen elinden geleni yapıosan başvuru vs olmuosa senden kaynaklı değil ki yok torpil yok vss bende diorm insanın şansı hiç mi olmaz iş knsnda millet girdiği yerde senelerce çalışr eder bizi bi başlatmıolar falan diye ama elden de bir şey gelmiyo maalesef adaletsizlik işte...kpss ye çalışıyorum etrafmda torpille girenleri duyuorum bide yüzüme söylüolar içimden küfür ediorm sadece bu dünyada torpil yoksa iş yok sınav yok yok oğlu yok ...
Tecrube is yasaminda genel olarak bir avantaj, isverene cazip olsa da bu demek degildir ki tecrubesiz adayin hic sansi yok, ve o is kafadan tecrubelinin... Olabiliyor yani. Tecrubesiz de olsa baska ozellikleriyle tecrubeliye tercih edilebiliyor insanlar. Hemen torpil diye etiket yapistirmak da iftira ve yanlis bana gore.
Arkadasinin sana yaptigi bir yanlis yok, kendi isine bakmis, is bulmus. Isler yolunda gitmediginde sagi solu suclayacaginiza sorunu kendinizde arayin. Nasil daha cazip gorunebilirim, nerde yanlis yapiyorum diye dusunmek varken, "torpil, haksizlik" diye sovmek daha kolay tabii.
sanırım siz de topille girdiniz kusura bakmayın .. TORPİLİ İNKAR ETMEYİN .. banka işleri , devlet işleri , adalet bakanlığı bile yapıyorsa en iyiler eleniyorsa cazip olmak için sebepler üretmeme gerek yok
boşuna iki üç yıl deneyin aramıyorlar ilanlarda
eğitim sektörü tecrübe isteyen bir iştir ... hele milletin parayla eğitim aldığı bir yer ise acemilik kabul etmez en iyisini isterler diğer sektörleri bilemem
ben sadece şansızlıklarımdan bahsettim
kimseyi suçlamadım ...
insan kötü günlerinde hemen ararlar .. ama iyi olunca ortadan yok olurlar ondan bahsettim zaten
son dakikaya kadar patronları gözdesi olup tercih edilip son anda eleman değişmesinden daha ne olabilir
kendimi son derece geliştirip gayet cazip oldun müdürlerden takdir gördüm yüzyüze mülakat geçerdiğim müdürlerden
evde ham gibi oturan bir elemanın nasıl cazip yönü olduğundan hiç bahsetmeyeceğim bile ...BENİM BAHSETTİM EĞİTİM SEKTÖRÜ
He he, evet, torpille girdim, o yuzden laf soyletmiyorum.
Senin zihniyetine gore sen de tecrubesizken girdigin ise torpille girmissin demek ki. Yani tecrubesizler ölsün, tecrubeli varken onlar da kim oluyormus?Ne kadar sig bir bakis acisi.
Illa ki senin girdigin ise de vaktinde tecrubeli basvurmustur. Seni secerek "haksizlik" yapmislar, sen de milletin hakkini yiyerek girmissin yeni mezunken. Eee, o zaman etme bulma dunyasi diyeceksin. Bugun baskasina, yarin sana. Bu mu yani? Olayi cozduk.
Bence bazi komplekslerini as. Torpil takintisi iyi degildir. Yoksa daha cok ise girenin arkasindan aglarsin.
Canim uzme kendini keske her egitimci gercekten egitimci olabilse keske her laf soyleyen acaba nededim diye dusunse karsimizdakiyle empati yapmayi ne zaman unuttuk ne zaman cok uzgun bir insani dahada uzubilen insanlar olduk....(sana degil lafim) senin canindan degerli degil hic uzme kendini daha iyi isler bekliyor seni inan bana. Uzme ama kendini , oyle kotu seyleri de dusunme. Keske sektorunuzu tanisam akil verebilsem ama :) sadece ruhuna belki iyi gelir diye paylasmak istedim
Koltuğun üzerine çık ve kendini yere at bir sarsıl kendine gel.
Hooop de kendine ne yapıyorum ben . Şanssızsınız diye kendi canınızdan olmak olurmu hiçç.
Belki kısmetinizde daha güzel daha büyük ve daha güzel bir iş kısmeti vardır. Nereden bileceksiniz ?
Bekleyin ve görün. Sonrada gelin beni bulun bana yazın.
Tecrube is yasaminda genel olarak bir avantaj, isverene cazip olsa da bu demek degildir ki tecrubesiz adayin hic sansi yok, ve o is kafadan tecrubelinin... Olabiliyor yani. Tecrubesiz de olsa baska ozellikleriyle tecrubeliye tercih edilebiliyor insanlar. Hemen torpil diye etiket yapistirmak da iftira ve yanlis bana gore.
Arkadasinin sana yaptigi bir yanlis yok, kendi isine bakmis, is bulmus. Isler yolunda gitmediginde sagi solu suclayacaginiza sorunu kendinizde arayin. Nasil daha cazip gorunebilirim, nerde yanlis yapiyorum diye dusunmek varken, "torpil, haksizlik" diye sovmek daha kolay tabii.
TORPİLİ İNKAR ETMEYİN .. banka işleri , devlet işleri , adalet bakanlığı bile yapıyorsa en iyiler eleniyorsa cazip olmak için sebepler üretmeme gerek yok
boşuna iki üç yıl deneyin aramıyorlar ilanlarda
eğitim sektörü tecrübe isteyen bir iştir ... hele milletin parayla eğitim aldığı bir yer ise acemilik kabul etmez en iyisini isterler diğer sektörleri bilemem
ben sadece şansızlıklarımdan bahsettim
kimseyi suçlamadım ...
insan kötü günlerinde hemen ararlar .. ama iyi olunca ortadan yok olurlar ondan bahsettim zaten
son dakikaya kadar patronları gözdesi olup tercih edilip son anda eleman değişmesinden daha ne olabilir
kendimi son derece geliştirip gayet cazip oldun müdürlerden takdir gördüm yüzyüze mülakat geçerdiğim müdürlerden
evde ham gibi oturan bir elemanın nasıl cazip yönü olduğundan hiç bahsetmeyeceğim bile ...BENİM BAHSETTİM EĞİTİM SEKTÖRÜ
Kimse torpil yok dememis ki zaten. Elbette biliyoruz torpil maalesef gercek ama ben arkadasinizin hatasini anlamadim. Napicakti? Canim beni ise aldilar ama ben seni dusundum, bence sen daha cok hakediyosun gel yarin basla falan mi dicekti?
Tercih edilen O olmussa demekki kuruma guven vermis. Sizi gorusmeye davet etmisler de arkadasiniz haber vermemis sanki:S bi de kurmussunuz yok telefonlari kapatti fln diyeyapmayin bole seyler, olumlu dusunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?