• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık yükseğe çıkıp kendimi atasım var yaa....

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Bu kadar olmaz yahu yuh yuhh

Daha öncede bir iş başvurum olmuştu bir özel okula orda da yeni mezun tecrübesiz birini almışlar kaholmuştum

Yine ikinci vakaaaa ....

Bugün çağırdılar bir yerden .. .... görüşmem oldu cevap bekleyeceğim ama şok bir gerçek ile karşılaştım

okudan yakın olduğumu zanettiğim bir arkadaşım vardı .. telefonu sürekli kapalıydı son zamanlar .. aradığınız kişiye ulaşılamıyor ???
okula bende temmuz gibi başvurmuştum.
hanfendi o okula girmiş bile taa eylülden itibaren .... yaa okul ilçe de zaten .. evim okula gayet yakındı ...evi okula oldukça uzak ve ne eğitim , dershane tecrübesi var bir yerde çalışmamış ... e tabi torpil ...
yolun üstünde evim olduğu için haberde vermiyor tabi .. e insanoğlu işte napcan

anlamıyorum artık mezun olduğumdan beri eğitim sektöründe çalıştım evim oldukça yakın , gayet elim yüzüm düzgün ,yolda gören öğretmen sanır zaten ...

o kişi ilk tercih edilen .. gene çağırıldım ama öğrenince şok oldum .. umarım alınırım ... yoksa bir daha ki sefere ya hastaneden cevap yazacağım ya da hiç yazamacağım ... çünkü gerçekten atacağım çatıya çıkıp kendimi .

tüm işlerim böyle ya her işim ...

şansızlığıma mı üzeleyim yoksa arkadışımın yaptığına mı delireceğim ..

Son düzenleme:
Bu torpil işinden nefret ediyorum,insanların hakkını yiyolar cünkü.
Üzülme lütfen,bi yerde elbet kısmetin vardır..

Bu torpil işinden nefret ediyorum,insanların hakkını yiyolar cünkü.
Üzülme lütfen,bi yerde elbet kısmetin vardır..

boşuna mı emek verdim
çömez haldeyken iki üç şey öğrencem diye ezildim de ,her işi yaptım

ama gayet rahat hiç emek harcamamış kişiler hopp giriyorlar

emek harcamadan bir şey olmaz diyorlar ama

ARTIK GERÇEKTEN EMEKSİZ OLUYOR OLANLAR

UMARIM ARTIK OLUR CANIM TEŞEKKÜR EDERİM DİLEKLERİN İÇİN

Arkadaşım benimde iş konusunda hiç şansım yok ama yapcakta bir şey yok öyle atcam etcem konuşma bile bi yerde nasip kısmet vardır elbet Allah can sağlığı versin önce sen elinden geleni yapıosan başvuru vs olmuosa senden kaynaklı değil ki yok torpil yok bir çok insan başvuruo işsiz çok vss bende diorm insanın şansı hiç mi olmaz iş knsnda millet girdiği yerde senelerce çalışr eder bizi bi başlatmıolar falan diye ama elden de bir şey gelmiyo maalesef adaletsizlik işte...kpss ye çalışıyorum etrafmda torpille girenleri duyuorum bide yüzüme söylüolar içimden küfür ediorm sadece bu dünyada torpil yoksa iş yok sınav yok yok oğlu yok ...:14::14::14::14: Tecrübesizlere iş imkanı vermek biraz karşıdakinin elinde Allah iyilerle karşılaştrsn

Son düzenleme:
Tecrube is yasaminda genel olarak bir avantaj, isverene cazip olsa da bu demek degildir ki tecrubesiz adayin hic sansi yok, ve o is kafadan tecrubelinin... Olabiliyor yani. Tecrubesiz de olsa baska ozellikleriyle tecrubeliye tercih edilebiliyor insanlar. Hemen torpil diye etiket yapistirmak da iftira ve yanlis bana gore.
Arkadasinin sana yaptigi bir yanlis yok, kendi isine bakmis, is bulmus. Isler yolunda gitmediginde sagi solu suclayacaginiza sorunu kendinizde arayin. Nasil daha cazip gorunebilirim, nerde yanlis yapiyorum diye dusunmek varken, "torpil, haksizlik" diye sovmek daha kolay tabii.

Arkadaşım benimde iş konusunda hiç şansım yok ama yapcakta bir şey yok öyle atcam etcem konuşma bile bi yerde nasip kısmet vardır elbet Allah can sağlığı versin önce sen elinden geleni yapıosan başvuru vs olmuosa senden kaynaklı değil ki yok torpil yok vss bende diorm insanın şansı hiç mi olmaz iş knsnda millet girdiği yerde senelerce çalışr eder bizi bi başlatmıolar falan diye ama elden de bir şey gelmiyo maalesef adaletsizlik işte...kpss ye çalışıyorum etrafmda torpille girenleri duyuorum bide yüzüme söylüolar içimden küfür ediorm sadece bu dünyada torpil yoksa iş yok sınav yok yok oğlu yok ...:14::14::14::14:

malesef canım .. birde samimi sandığım arkadaşım .. telefonlarını kapatıp .. saman altından su yürütmesi aman aman artık yahu

Millet nsl torpilen giriosa sende torpile girmeye calis ozmn.. insanlarin haklarni almayi iyi bilir bizim millet. Kendimi aticam edicem deme sacmaliosun bak.
Bi sekilde bulursun isini..

Tecrube is yasaminda genel olarak bir avantaj, isverene cazip olsa da bu demek degildir ki tecrubesiz adayin hic sansi yok, ve o is kafadan tecrubelinin... Olabiliyor yani. Tecrubesiz de olsa baska ozellikleriyle tecrubeliye tercih edilebiliyor insanlar. Hemen torpil diye etiket yapistirmak da iftira ve yanlis bana gore.
Arkadasinin sana yaptigi bir yanlis yok, kendi isine bakmis, is bulmus. Isler yolunda gitmediginde sagi solu suclayacaginiza sorunu kendinizde arayin. Nasil daha cazip gorunebilirim, nerde yanlis yapiyorum diye dusunmek varken, "torpil, haksizlik" diye sovmek daha kolay tabii.

TORPİLİ İNKAR ETMEYİN .. banka işleri , devlet işleri , adalet bakanlığı bile yapıyorsa en iyiler eleniyorsa cazip olmak için sebepler üretmeme gerek yok

boşuna iki üç yıl deneyin aramıyorlar ilanlarda

eğitim sektörü tecrübe isteyen bir iştir ... hele milletin parayla eğitim aldığı bir yer ise acemilik kabul etmez en iyisini isterler diğer sektörleri bilemem

ben sadece şansızlıklarımdan bahsettim

kimseyi suçlamadım ...

insan kötü günlerinde hemen ararlar .. ama iyi olunca ortadan yok olurlar ondan bahsettim zaten

son dakikaya kadar patronları gözdesi olup tercih edilip son anda eleman değişmesinden daha ne olabilir

kendimi son derece geliştirip gayet cazip oldun müdürlerden takdir gördüm yüzyüze mülakat geçerdiğim müdürlerden
evde ham gibi oturan bir elemanın nasıl cazip yönü olduğundan hiç bahsetmeyeceğim bile ...BENİM BAHSETTİM EĞİTİM SEKTÖRÜ

Son düzenleme:
sanırım siz de topille girdiniz kusura bakmayın .. TORPİLİ İNKAR ETMEYİN .. banka işleri , devlet işleri , adalet bakanlığı bile yapıyorsa en iyiler eleniyorsa cazip olmak için sebepler üretmeme gerek yok

eğitim sektörü tecrübe isteyen bir iştir ... hele milletin parayla eğitim aldığı bir yer ise acemilik kabul etmez en iyisini isterler diğer sektörleri bilemem

kimseyi suçlamadım ...

insan kötü günlerinde hemen ararlar .. ama iyi olunca ortadan yok olurlar ondan bahsettim zaten

son dakikaya kadar patronları gözdesi olup tercih edilip son anda eleman değişmesinden daha ne olabilir

kendimi son derece geliştirip gayet cazip oldun müdürlerden takdir gördüm yüzyüze mülakat geçerdiğim müdürlerden
evde ham gibi oturan bir elemanın nasıl cazip yönü olduğundan hiç bahsetmeyeceğim bile ...BENİM BAHSETTİM EĞİTİM SEKTÖRÜ

He he, evet, torpille girdim, o yuzden laf soyletmiyorum. :ssz:
Senin zihniyetine gore sen de tecrubesizken girdigin ise torpille girmissin demek ki. Yani tecrubesizler ölsün, tecrubeli varken onlar da kim oluyormus? :ssz: Ne kadar sig bir bakis acisi.
Illa ki senin girdigin ise de vaktinde tecrubeli basvurmustur. Seni secerek "haksizlik" yapmislar, sen de milletin hakkini yiyerek girmissin yeni mezunken. Eee, o zaman etme bulma dunyasi diyeceksin. Bugun baskasina, yarin sana. Bu mu yani? Olayi cozduk.
Bence bazi komplekslerini as. Torpil takintisi iyi degildir. Yoksa daha cok ise girenin arkasindan aglarsin. :ssz:

He he, evet, torpille girdim, o yuzden laf soyletmiyorum. :ssz:
Senin zihniyetine gore sen de tecrubesizken girdigin ise torpille girmissin demek ki. Yani tecrubesizler ölsün, tecrubeli varken onlar da kim oluyormus? :ssz: Ne kadar sig bir bakis acisi.
Illa ki senin girdigin ise de vaktinde tecrubeli basvurmustur. Seni secerek "haksizlik" yapmislar, sen de milletin hakkini yiyerek girmissin yeni mezunken. Eee, o zaman etme bulma dunyasi diyeceksin. Bugun baskasina, yarin sana. Bu mu yani? Olayi cozduk.
Bence bazi komplekslerini as. Torpil takintisi iyi degildir. Yoksa daha cok ise girenin arkasindan aglarsin. :ssz:

ama ben en dipten başladım . öyle aman aman hayat kazancak bir iş değildi ki ... asgari ücretin yarısına çalıştım haftanın altı günü sadece kendini geliştirmek için olan bir işti .. istese herkesin alanında girebileceği bir yerdi ... orası temel oldu .. diğer yerlere girebilmem için çokta matah yerler geleceği olmayan yerlerdi ki .. sizce şimdi iyisini hayatını sürdürebileceğim bir işi istemem ve bu yollardan geçmeyip anında o işe girenlerde sitem etmem gayet normal galiba

torpil olmayan adaletle davranan yerlerde var ..

komplekslerim yok ki . zaten bu kompleks değil ki .. kendimden emin olduğum için kızıyorum üzülüyorum sadece bunu paylaşmak istemiştim sadece

Canim uzme kendini keske her egitimci gercekten egitimci olabilse keske her laf soyleyen acaba nededim diye dusunse karsimizdakiyle empati yapmayi ne zaman unuttuk ne zaman cok uzgun bir insani dahada uzubilen insanlar olduk....(sana degil lafim) senin canindan degerli degil hic uzme kendini daha iyi isler bekliyor seni inan bana. Uzme ama kendini , oyle kotu seyleri de dusunme. Keske sektorunuzu tanisam akil verebilsem ama :) sadece ruhuna belki iyi gelir diye paylasmak istedim

Canim uzme kendini keske her egitimci gercekten egitimci olabilse keske her laf soyleyen acaba nededim diye dusunse karsimizdakiyle empati yapmayi ne zaman unuttuk ne zaman cok uzgun bir insani dahada uzubilen insanlar olduk....(sana degil lafim) senin canindan degerli degil hic uzme kendini daha iyi isler bekliyor seni inan bana. Uzme ama kendini , oyle kotu seyleri de dusunme. Keske sektorunuzu tanisam akil verebilsem ama :) sadece ruhuna belki iyi gelir diye paylasmak istedim

teşekkür ederim snsn .. sağolasın .. düşünmen yeter ... anladım ben seni .. Allah gönlüne göre versin seninde işallah ;)

Koltuğun üzerine çık ve kendini yere at bir sarsıl kendine gel.

Hooop de kendine ne yapıyorum ben . Şanssızsınız diye kendi canınızdan olmak olurmu hiçç.
Belki kısmetinizde daha güzel daha büyük ve daha güzel bir iş kısmeti vardır. Nereden bileceksiniz ?
Bekleyin ve görün. Sonrada gelin beni bulun bana yazın. :31:

Koltuğun üzerine çık ve kendini yere at bir sarsıl kendine gel.

Hooop de kendine ne yapıyorum ben . Şanssızsınız diye kendi canınızdan olmak olurmu hiçç.
Belki kısmetinizde daha güzel daha büyük ve daha güzel bir iş kısmeti vardır. Nereden bileceksiniz ?
Bekleyin ve görün. Sonrada gelin beni bulun bana yazın. :31:

Tamam Suff işallah . yazacağım söz ;)

TORPİLİ İNKAR ETMEYİN .. banka işleri , devlet işleri , adalet bakanlığı bile yapıyorsa en iyiler eleniyorsa cazip olmak için sebepler üretmeme gerek yok

kimseyi suçlamadım ...

Kimse torpil yok dememis ki zaten. Elbette biliyoruz torpil maalesef gercek ama ben arkadasinizin hatasini anlamadim. Napicakti? Canim beni ise aldilar ama ben seni dusundum, bence sen daha cok hakediyosun gel yarin basla falan mi dicekti?
Tercih edilen O olmussa demekki kuruma guven vermis. Sizi gorusmeye davet etmisler de arkadasiniz haber vermemis sanki:S bi de kurmussunuz yok telefonlari kapatti fln diye:D yapmayin bole seyler, olumlu dusunun

Kimse torpil yok dememis ki zaten. Elbette biliyoruz torpil maalesef gercek ama ben arkadasinizin hatasini anlamadim. Napicakti? Canim beni ise aldilar ama ben seni dusundum, bence sen daha cok hakediyosun gel yarin basla falan mi dicekti?
Tercih edilen O olmussa demekki kuruma guven vermis. Sizi gorusmeye davet etmisler de arkadasiniz haber vermemis sanki:S bi de kurmussunuz yok telefonlari kapatti fln diye:D yapmayin bole seyler, olumlu dusunun

canım benim öyle bir şey beklemedim elbette ... birlikte hep iş konusunda dertleşirdik .. işe girince tüm irtibatı kesmesi beni üzen .. zor zamanlarında hep teselli ettim .. ugur eşyaları aldım .. hepsi karşılıksız tabi ama .. sonradan beni bir kenarı itmesi üzen .. yoksa bir beklentim yok kimseden zaten ..

zaten çok önceden alınmış o kişi ki beni daha görmediler .. cv gönderiyorsun neye göre çağrılıyor .. o ilgimi çeken .. ark. cv biliyorum zaten ona göre konuştum .. ne yapıp yaptığını ona göer yorumladım cv üzerinden değerlendirdim . sonuçta cv göre çağrılıyorlar başta o neye göre oluyor merak ettiğim konu

Son düzenleme:
sinirinin bozulması normal.

iş aramak zorlu bir süreç.

Allah iş arayan herkese yardım etsin.

yeni mezun olsun tecrübeli olsun her zaman işi hakkeden almıyor maalesef.

torpil şans çok önemli.

sabretmek zor ama sabretmek lazım.

arkadaşının yaptığı da ayıp olmuş işe girince irtibatı kesmek falan hiç hoş değil.

Back
X