- 20 Şubat 2010
- 33.079
- 6.361
- 773
Bende öyle o kadar çok görüştüğüm çıktıgım oldu ki artık ilk görüşte bu adamla olurum ya da olmam diye ahkem kesebilme potansiyeline sahibim. Burda tecrübe konuşuyor dedikleri cinsten. Sonuc olarak sevdiğim aşık oldugumda oldu, beni seveni sevemediğimde ama şuan da karsıma insanlar cıksa da hadi evlenelim modunda olmuyorlar nedense yani olacak gözüyle baktıkların bile olmayabiliyor bu sebeple muzdaribim. Birde evde babanızın faktörü baskısı varsa en çokta bunlar size kendinizi kötü hissettiriyor yanımda olup hayırlısı nasip kısmet zamanı vardır demektense aman evlensinde kim olursa olsun modunda bu kadar gözlerini karartmıslar. Şimdi en yakının ailen bile sana böyle yaparsa nasıl güçlü durabilirsin ki onların karşısında? Beni annem anlar bi tek gerisi hikaye zaten. Sırf bu sebeple artık bende evlenip gitmek istiyorum evden çünkü çok bilmiş, herseyi en cok kendi bilen huysuz bi baba varsa başta sudan bi sebeple bile sürtüşmek her seferinde size daha kötü hissettiriyo kendinizi o zaman lanet ediyorum hep evlenip gidemedim diye yoksa bekarlığımdan memnunum insallah tez zamanda evlenir gideriz. Çok garanti bir işim yok belki buda bi etken erkeklerde güçlü ve kendi parasını kazanan kadınlar arıyo doğal olarak şuan babama karşı çok doluyum bende yazdıkca yazdım kusura bakmayın.
ben ailemden ayrı yaşıyorum. şimdi onlarlayım ama işim başka şehirde. ama ayrı yaşasam bile baskı kuruyorlar. evlenmemi çok istiyorlar.
benim maddi gücüm ve özgürlüğüm olmasına karşın böyle. ama kim olursa olsun demek çok yanlış.
benim karşıma evlilik niyetiyle geliniyor. eş olabilecek miyiz diye konuşuluyor, görüşülüyor. gayet hoş ilişkiler yaşıyorum ama ben ısınmıyorum ve bitiriyorum.
aileye de belirtmek lazım ısrarla. evlenmek için evlenilmez. öyle olsa zaten evlenmiştik şimdiye kadar. bir de ruh sağlığını olumsuz etkiler bu tarz baskılar. depresyona mı gireyim sizin yüzünüzden, çok kötü etkileniyorum, elimde olmayan şeyler için bana baskı kurmayın falan deyin.
neyse ki bizim çevremizde çok kötü evlilikler var. o yüzden arada ailem sitem de etse hayırlısı olsun diye düşünüyorlar.