- 17 Mayıs 2025
- 12
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi meraldeniz
Evlenmek istiyorum yuva kurmak istiyorum ama çok utanıyorum görücüye çıkmaktan evlenmek istiyorum demekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailenin etkisi belki de ben de tam olarak bulamıyorum ama cesaret ve öz güven çok ama çok önemli gerçektenÇekiniyormusunuzinsan evlenmekten birini tanimaktan sevgili olmaktan cekinirmiyaaa guzel duygular bunlar bu cekingenlikle evlenemezsin zaten bi olaymi yasadiniz ne bilim bi travma gibi
Her ikisi de bence büyüdüğüm ortam psikolojik açıdan sağlıklı bir alan değildi maalesefKim sizi evlilikten böyle utandırdı aileniz mi çevreniz mi ?
Allah yardim etsin valla ilk kez boyle bisey duyuyorum eger birini taniyinca veya birinden hoslaninca boyle utangac olma cunku devami gelmez bi psikologdan destek almani oneririmAilenin etkisi belki de ben de tam olarak bulamıyorum ama cesaret ve öz güven çok ama çok önemli gerçekten
Son söylediğinizi anlayamadım ne demek istediniz
İnan ne yapacağım ben deAllah yardim etsin valla ilk kez boyle bisey duyuyorum eger birini taniyinca veya birinden hoslaninca boyle utangac olma cunku devami gelmez bi psikologdan destek almani oneririm
Düşündüm gitmeyi bu mesaja gülme emojisi atanları görünce üzüldüm halime doğrusu insanlara komik gelmiş olabilir ama ne yazık ki böyle saçma sapan bir sorunum varAllah yardim etsin valla ilk kez boyle bisey duyuyorum eger birini taniyinca veya birinden hoslaninca boyle utangac olma cunku devami gelmez bi psikologdan destek almani oneririm
Evlilik hakkında hadisler var, onları okursanız çekincelerinizden biraz kurtulur musunuz acaba? aileniz de sizin iyi bir yuva kurmanızı ister. O hadislerden falan yola çıkarak niyetinizi üstü kapalı söyleyin.Her ikisi de bence büyüdüğüm ortam psikolojik açıdan sağlıklı bir alan değildi maalesef
Asıl utanma sebebiniz nedir zihninizde evlenmek kelimesi hangi eylemle bağlı, evlilik diyince aklınızda canlanan nedir?Evlenmek istiyorum yuva kurmak istiyorum ama çok utanıyorum görücüye çıkmaktan evlenmek istiyorum demekten
yaa gulen arkadaslara bise diyememİnan ne yapacağım ben de
Düşündüm gitmeyi bu mesaja gülme emojisi atanları görünce üzüldüm halime doğrusu insanlara komik gelmiş olabilir ama ne yazık ki böyle saçma sapan bir sorunum var
Giden yıllarına olur. Utanç meselesi herşeyden geride tutuyor insanı, hep geç kalıyoruz bir şeylere ya da eksik. Okula başlarken, misafir geldiğinde, yeni bir ortama girdiğinde.. kaynağı ne bilmiyorum. Ama başkalarının bizim hakkımızda daha az düşündüğünü anlayamaıyoruz ve kendimize yönelemiyoruz. Bence evlenen çoğu kişi yüzde 90 aynı hissiyatta evlendi.Evlenmek istiyorum yuva kurmak istiyorum ama çok utanıyorum görücüye çıkmaktan evlenmek istiyorum demekten
saçmalama ayol girişken olman lazım hç evden çıkarmıyorlar mı sizi bişey olmazEvlenmek istiyorum görücü veya tanıdığım biri fark etmez ama ben çekiniyorum işte hoşlandığım olsa bile