- 31 Ekim 2015
- 136
- 64
- 98
- 35
- Konu Sahibi Mor hayaller
-
Bende öyle düşünüyorum ve zaten hiç yanasmadim bu kişiye ama hep mi böyle olucam ben diye korkmaya başladımvay beee işyerine yeni başla hemen arayışa geç ne hız yahuu
Yaşım erken mi geç mi bilmiyorum 25 yaşındayım şans verme konusunda gerçekten kafam karışık.iki çözüm var:
yaşın gençse zamana bırakma yöntemini dene, zorlama kendini.
yaşın ileri ise bi şans ver bence ona, herzaman kısmet gelmez insana, çivi çiviyi sökebilir.
ama psikolojin normal değilse,yaşın kaç olursa olsun bulaşma kimseye düzelmeden, daha çok yara alırsın.
3 ay oldu başlayalı ama burda bizle çalışan birinin tanıdığı yani ona referans olan kişi iyi biri bir zararını görmediktanımaktan zarar gelmez. yeni ilişkilere açık olmak gerekir. birşey hissetmezsende olmaz. olursada belki güzel olur.. denemelisin derim. ama işede yeni başlamış aman dikkaatttt
Yaşım erken mi geç mi bilmiyorum 25 yaşındayım şans verme konusunda gerçekten kafam karışık.
Sanırım yaşımın geç olduğunu düşündünüzherkes iyi diyosa bence bi bak ay.
ben olsam meraktan çatlardım
Sanırım yaşımın geç olduğunu düşündünüzondan mi tanış diyorsunuz
Teşekkür ederim ben zaten şaka amaçlı yazdım burdan yorum alarak sohbet etmek hoşuma gidiyor hele de sizin gibi samimi ve doğal insanlar la konuşmak çok güzelay kıyamam bebişimm.
çıtırsın daa 25 neki
ben çocuun iyi olduğunu söylemişlerya ondan dedim.
belki güzel bi fırsattır.
bi tecrübe olur en kötü nolcakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?