Artıkkk yeterrrrrrrrrrr!!

gulumsekaderine69

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
77
13
3
Çok sıkıldım bu şehirden okuldan okumaktan ders çalışmaktan sıkıldım. İllallah dedirtiyolar ya bu hocaların hiç insafı yok mu ya? Kalmış son 4 dersim bırakıyolar beni bırakmıyorlar ki dersleri geçiyim de kurtuliyim bu şehirden.. Bu şehirde çok kötü anılarım oldu çok üzüldüm hayatımın hiç bi deöneminde üzülmesiğim kadar ğzüldüm yıprandım 20 günde 10 kilo verdiğim de oldu 10 günde 20 kilo aldığımda oldu. Herşeyi geride bırakıp yeni insanlarla tanışıp güzel şeyler yaşamak istiyorum. Burda yaşadığım herşeyi ama herşeyi unutmak istiyorum.. Kandırıldığımı, üzüldüğümü sabahlara kadar ağladığımı gece yan odadakiler gülerken benimm uykumdan uyanıp hğngür hüngür ağladığımı unutmak istiyorum. Bu hayatta hiç bi zaman mutlu olmayı beceremedim bütün mutluluklarım elimden alındı sevdiğim herkes sırtımdan vurdu vurduuuu gitti daha genç yaşımda ben artık mutlu huzurlu sevgi dolu yaşamak istiyorum

Canim yapma nolursun kalmis 4 dersin... Sabret
Bolumunu mu sevmiyorsun acaba o yuzden mi boyle daraldin

Gencsin. Daha önünde uzun zamanlar var. İleride bu hallerin için keşke böyle depresyonlara girmeyip hayatımı yasasaydim diyeceksin.
Ve inan kimse kimseyi dersten bırakmaz. Benim ünideki arkadaşlarım da kalırlardi hoca bıraktı derlerdi, e beni niye birakmiyordu o zaman bu hoca?
Demekki daha çok calisman gerek. Boşver yaparsın. Zihnin genç neden yapmayasin Allahın izniyle

Keşke derdim okul okuyup derslerimden kalırmıyım korkum olsaydı. Uyku uyumadan çalışırdım valla...
Hayat o kadar zor ki asıl üni bitsin bi iş hayatına atıl asıl zorluk o Zaman başlayacak.
Çalışmak insanlarla uğraşmak ne kadar zor...
Kendine Çek'i düzen ver bence.

Bu yaslarda hayatin kendi ellerinde sekillendirilmeye hazir bir hamur misali. Bunun kiymetini bil. Hersey senin elinde. Hocalarinda gidip konusmaktsn cekinme. Yeni topluluklara katil. Girisken ol. Staj programlarina basvur. Ole evden cik derse git eve gel yaparak zerre ilerleyemezsin. Keske o caglarda olsaydım. Daha iyi degerlendirebilirdim.

Ben de hukuk okuyorum ve 5.yılım sanırım şu an seni o kadar iyi anladım ki. bu noktaya gelene hem okuldan, hem hayatımdan çok sıkıntı çektim. Final haftasındayım ve hiçbir şey hayal ettiğim planladığım gibi gitmedi.bu şehirden sıkılıyorum,26 yaşındayım hayatımı kurmak istiyorum.Kendime kızıyorum, hayata küsüyorum, bunalıyorum,sıkılıyorum,korkuyorum. ama emeksiz yemek olmuyor,şimdi sıkıntı çekmesek başka Zaman illa ki çekeceğiz,hayatın düzeni bu. Umutlu olmaya ve çaresine bakmaya devam edeceğiz :) herkes bi şekilde sıkıntı çekiyor unutmayın

Hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum :/ ama gerçekten benim yerimde olmak istemezdiniz annem babam etrafımdaki herkes benden bişeyler beklerken ben elimden geleni yapmayaçalışırken emeğimin karşılığını alamıyorum ayrıca çok zor bir dönemden geçiyorum iki yıllık sevgilim beni bıraktı başkasına gitti iki yıllık sevgimi iki gğnde hiç etti. o kadar bunaldım ki artık mesela mezardan biri çıksa gelse bana yer değiştirelim mi dese hiç düşünmeden Tamam derim

Yaz okulunda ders al butunlemeler yok mu ?3 dersini gec bir tanesini de tek derse bırak. Ondan sonra mezunsun işte
İşte söylemek kolay da o işler öyle olmuyo. Yazokulında kaldığım dersler açılmıyo öyle derslerden kaldım ki okulun denklik verdiği yerlerde bile dersler yok.

kızlar ben de hazırlık dahil 6.5 yılda bitirdim okulu içindeyken insan deliriyor tabi neden kaldım yine mi kaldım ne zaman biter okul vs vs ama bitiyor eninde sonunda
o yüzden sakinle biraz önce sonra devam

Biz sizi bırakmıyoruz arkadaşım, siz düşük not aldığınız için kalıyorsunuz, biraz daha gayret edin 4 ders az değil. Ha bu arada esas mesele mezuniyetten sonrasına katlanabilmek...

Ben vakıf üniversitesinde okudum, hazırlık Atladım ve 4 senede Zaman'ında bitirdim. Hazırlık harici minimum 6.5 senede bitiriyordu herkes ve ben 21 yasında mezunken 30 yasında 2. Sınıflar vardı. Herkes okulun zor olduğunu, para icin bıraktıklarını söylerdi ama hic de oyle değildi esasen. Kasıtlı not kırmazlardı ama bi puan fazla vermezlerdi. Vakıf üniversitesi olmasına rağmen yani. Devlet unilerinde de hocaların seni bırakmakla kara geçeceğini hic sanmıyorum

Dolayısıyla hocalara mana bulmadan önce, bütünleme ve yaz okuluna yoğunlaş. Cok calıs. Uzatırsan da dünyanın sonu degil. Rahat ol

Umut güzel kardeşim... Şu hayatın sırrı, tüm anlamı umutta gizli! Ne kadar karanlık olursa olsun can çıkmadıkça ne şu hayattan, ne kendinden umudunu keseceksin! Varsın şimdi her yer karanlık olsun. Hiç bir şey aynı kalamaz unutma, varoluşun kuralı bu, her şey değişir, için de, duyguların da değişir. Sen bile değişirsin. Sen iyiye inan, zamana güven, iyiyi bekle, çabala, gerisini umut et. Her şeyden vazgeçsen, umudundan geçmeyeceksin..
Ve en çok kendine kıymet vereceksin. Senden bir tane daha yok. Yıllar göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. Daha neler neler, kimler girecek hayatına... Neler, kimler bir bakacaksın gitmiş.. Bir sen sana kalacaksın, var olduğun sürece bir tek bunun garantisi var. Bu yüzden önce sen...
İki yıllık sevgili belki hayatında 40 yıl sana yoldaş olacak adama yer açmak için gitmiştir. Vardır her şeyde bir hayır.. Olanı kabullen bir an önce ve yoluna, kendi hayatına bak. Gencecik bir kadınsın sen. Kıymetlisin. Kendi varoluşundan, kendinden geliyor gücün, dirayetin bunu unutma. Kimse senin kıymetinden eksiltemez. Ne olursa olsun umudunu yitirerek kendine, ruhuna böyle eziyet etme.
Hadi bir silkelen kendine gel... Şimdi tüm enerjini topla ve bir an önce kalan tüm sınavları firesiz geçmenin, okulu bitirmenin yollarına bak.. Hepsi geçip gidecek bu günlerin, daha güçlü çıkacaksın aydınlığa.. Hepimiz insanız, düşeriz kalkarız, yoruluruz, yılarız, sonra yine devam ederiz. Ha gayret, hadi bakalım vazgeçmek yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…