Artıkkk yeterrrrrrrrrrr!!

Biz sizi bırakmıyoruz arkadaşım, siz düşük not aldığınız için kalıyorsunuz, biraz daha gayret edin 4 ders az değil. Ha bu arada esas mesele mezuniyetten sonrasına katlanabilmek...
valla sizi bilmiyorumda burda çok karaktersiz insanlar var gelmişler başımıza hoca olmuşlar.. Bence bilip bilmeden genelleme yapmayın hocam. Çğnkğ gerçekten hiç akademisyenliği hiç haketmeyen insanlar var. Kimine hakkı olmayan 20 30 puanı veirrler kimşne de hakkı oln 5 puanı bile vermeye layık görmezler..

Ne diyeeceğimi bilemeidm .. Ama yazdığınız şu yazının ekran fotoğrafını aldım darakdıkça okumak için. Öyle huzurlu bir yazı :)

Valla diplomayla olmuyo bu işler :) "diploma insanın cehaletini alsa da hamurunda varsa eşekklik baki kalır " sözüm meclisten dışarı olsun hadi de diploma sadece bi kağıt parçası
haklısın açtığın konudan belli kimin ne olduğu canım. millet doğruları söyleyince hakaretten başka birşey bilmiyorsun

haklısın açtığın konudan belli kimin ne olduğu canım. millet doğruları söyleyince hakaretten başka birşey bilmiyorsun
Estağfrullah amacım hakaret etmek değildi olsa zaten direkt ederim de öyle şeylere gerek yok :). Şimdi ben sana ne desem anlamayackasın o yüzden susuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…