- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Evet o konuda çalışma k haklısınız başlayacağız zaten yakın zamandaNasil yaparsiniz bilmiyorum erken de ama buyuk cocugunuza kucuk doğmadan tuvalet egitimi verin derim sizi zorlar bebekle hem maddi hem manevi
Ablamla bizde öyleyiz haklısınz yani en azından büyüyorlarArtı eksiyi napacaksınız hamile kalmayı düşünüp sorsanız neyse ,
Zaten 4 aylık hamileyim diyorsunuz doğuma kadar kafanızda kurup üzülmeyin iyice ...
Benimle kardeşimin arasında 16 ay var üstelik annem çalışıyormuş
Doğan büyüyor
Olsa da 9 ay olsa arasiben raziyim
Ama 1 yasla 2,5 yas cok baska. 1 yasindaki cocuk daha konusamaz cisini soyleyemez belki yuruyemez.. ama 2,5 yasindaki bunlarin hepsini yapabilir.. anneye daha kolaylik olur bi yandan.. ama dahada cok kiskanir tabii:))Artıları beraber büyüyecekler , eksilerini hiç saymayım okurken bile ağlarsınız
Benimkilerin de 1 yaş var aralarında.
Sepwsel benim küçük kızıma bir hâller oldu. Nereye koysam uyuyan bebiş 6. Aydan sonra uyumaz oldu. Uyutuyorum 5 dk sonra bakıyorum ki gözünü açmış gülüyor. Seninkiler de mi öyle?@Yabanelma nın cocuklarının aynısından bende de var,uykudan nefret ediyolar,ayrıca cookkk hafif uykuları.gece kolumdan çıt sesi cıksa ki genelde hep cıkar hemen gözlerini acar ufaklık
Bu arada benimkilerin yaş aralıgı altı yas,ona ragmen cok zorlanıyorum
Benimki dogdugundan beri böyleSepwsel benim küçük kızıma bir hâller oldu. Nereye koysam uyuyan bebiş 6. Aydan sonra uyumaz oldu. Uyutuyorum 5 dk sonra bakıyorum ki gözünü açmış gülüyor. Seninkiler de mi öyle?
Bakarım da hiç duymamıştım. Nasıl oluyor ki?Benimki dogdugundan beri böyle
Büyük kızımda aynısıydı,hep aglardı bide
Şu bebek çantaları oluyoya,içine koyuyosun,anakucagı sanırım adı.onun içine koyar sabaha kadar evin içinde gezerdim
Hatta bigün hocaya götürmüştük
Senin bebiş dişten dolayı böyle olmuş olabilir
Yada atak döneminde olabilir
Netten bebeklerin atak zamanlarına bi bak istersen,genelde orda yazan haftalarda baya huysuz oluyorlar
Valla yalan yok bende duymamıştımBakarım da hiç duymamıştım. Nasıl oluyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?