Artıları ve eksileri( anneler)

Benim yegenimle oglumun arasi 2 yas.
Bir arada olunca yegenimle oglum oyuna daliyor. Karni tok alti temizse cok rahat oluyor biz keyif yapiyoruz.

Ilk baslarda biraz zorlar ama kucuk olan az bi ele avuca gelince oynarlar beraber rahatarsiniz

Artı eksiyi napacaksınız hamile kalmayı düşünüp sorsanız neyse ,
Zaten 4 aylık hamileyim diyorsunuz doğuma kadar kafanızda kurup üzülmeyin iyice ...
Benimle kardeşimin arasında 16 ay var üstelik annem çalışıyormuş
Doğan büyüyor

Ablamla bizde öyleyiz haklısınz yani en azından büyüyorlar

Gözünüzü korkutmak istemiyorum kardeşimin çocukları arasında 4 yaş olmasına rağmen çok çok zorlanıyor ama veren rabbim sabrını veriyor bir şekilde. Artısını büyüdüklerinde göreceksiniz. O zamana kadar biraz sabır sadece..

Artısı eksisi çocuktan çocuğa değişir. Hele bir sağlıkla gelsin de gerisi hallolur takmayin şimdiden.

2nciyi dusunup de fikir soruyo olsaniz neyse de artik hamilesiniz ve geri donus yok
Eksileri elbet olacak zorluklari zaten tahmin ediyorsunuzdur.
Bunlari dusunup hamileliginizi kotu gecirmeyin.

Oğlum bu ay 3 yaşını dolduruyor ve yeni sürpriz şekilde hamileyim. Ben de çok merak ediyorum nasıl olacak diye. Gece oğlum hâlâ uyumuyor bol bol dua edin yemek yesin uyusun diye.

Benimde ablamın arasında 2yaş fark var. Annem tabiki zorlanmıştır ama bizim için dünyanın en güzel şeyiydi bu. Küçükken hiçbirzaman bir oyun arkadaşı aramıyorsun. Büyüdüğündede en iyi dostun oluyor. Bizim ilişkimiz böyleydi çok şükür. Hiç kimseyi aramadık herşeyimizi beraber yaptık. Benden,, 10 sene sonrada bir kızkardeşimiz daha oldu. Oda bizim herşeyimiz oldu. Küçük kardeşimiz arkadaşımız... Inşallah kızınızda böyle mutlu olur

Artıları beraber büyüyecekler , eksilerini hiç saymayım okurken bile ağlarsınız
Benimkilerin de 1 yaş var aralarında.
Ama 1 yasla 2,5 yas cok baska. 1 yasindaki cocuk daha konusamaz cisini soyleyemez belki yuruyemez.. ama 2,5 yasindaki bunlarin hepsini yapabilir.. anneye daha kolaylik olur bi yandan.. ama dahada cok kiskanir tabii:))

ilk birkaç zaman doğum ve alışma süresi yorucu zor pek meşakkatli.
benim evlatlarımın arası 2 yaş 9 ay.
ilk 2 yıl sorunsuzdu, ne zamanki küçük artık nede durdayım demeye başladı işte o zaman işler değişti. şimdi kızım 2 yaş 9 aylık abisi.5 yaş 9 aylık evde huzurlu anım sayılı..sürekli kavga bağırış halindeler. ben krizi çözme derdinde. ilk 2 yıl çok iyiydiler ne kardeş kıskançlığı ne zorluk. inşaallah sizin hep kolay olur. hem başı hem sonu.

Bendede yaş farkı benzer. Ilk zaman uykusuzluk var ve dengeyi kurmaya çalışıyorsunuz ama zaman o kadar çabuk geçiyor ki insan alışıyor hemen. Mecburi bir durum yoksa kendim bakıyorum hep. Buyuk olan küçüğü yürümeye başladıktan sonra daha çok oyun arkadaşı olarak kabul etti. Rabbim evlatlarımizi bağışlasın. Pişman degilim :)

Sepwsel benim küçük kızıma bir hâller oldu. Nereye koysam uyuyan bebiş 6. Aydan sonra uyumaz oldu. Uyutuyorum 5 dk sonra bakıyorum ki gözünü açmış gülüyor. Seninkiler de mi öyle?

Sepwsel benim küçük kızıma bir hâller oldu. Nereye koysam uyuyan bebiş 6. Aydan sonra uyumaz oldu. Uyutuyorum 5 dk sonra bakıyorum ki gözünü açmış gülüyor. Seninkiler de mi öyle?
Benimki dogdugundan beri böyle
Büyük kızımda aynısıydı,hep aglardı bide
Şu bebek çantaları oluyoya,içine koyuyosun,anakucagı sanırım adı.onun içine koyar sabaha kadar evin içinde gezerdim
Hatta bigün hocaya götürmüştük
Senin bebiş dişten dolayı böyle olmuş olabilir
Yada atak döneminde olabilir
Netten bebeklerin atak zamanlarına bi bak istersen,genelde orda yazan haftalarda baya huysuz oluyorlar

Bakarım da hiç duymamıştım. Nasıl oluyor ki?
Bu arada Allah yardımcınız olsun. Ben uykusuzluktan tükenmek uzereyim. Akıl melekelerim gitti yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…