- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Teşekkür ederim umarımHenüz bir artısını göremedim :) 2 buçuk yaş var aralarında kızımla oğlumun.
Bolca yorgunluk, uykusuzluk , ikiye bölünmüşlük diye sıralayacağım zorlukları var, pek iyi şeyler yazamayacagım maalesef, benim çocuklarım uykuyu sevmiyor ben ekstra yoruldum bu süreçte.
Uykuyu seven bir bebeğiniz olur umarım.
Kızım uykuyu seviyor gece uyanmıyor ama bakalım yeni doğan nasıl olacakYabanelma nın cocuklarının aynısından bende de var,uykudan nefret ediyolar,ayrıca cookkk hafif uykuları.gece kolumdan çıt sesi cıksa ki genelde hep cıkar hemen gözlerini acar ufaklık
Bu arada benimkilerin yaş aralıgı altı yas,ona ragmen cok zorlanıyorum
Rabbim tez zamnda versin inşallahOlsa da 9 ay olsa arasiben raziyim
Çok haklısınız ama sanırım güzel şeyler duymaya ihtiyacım varBoş verin artıyı eksiyi
İkinci geliyor artık
Eksileri fazla desek ne olacak
Siz gelecek güzel günlere odaklanın
Hemen dalayim konuna22 aylık bir kızım var 4 aylık da gebeyim aynı zamanda şimdi sorum gayet açık kızlar çocuklarımın yaş aralığı 2 2 buçuk yaş falan oluyor
Yaş aralığının az olmasının artıları ve eksileri nedir?
Allah kolaylık versin size de.Yabanelma nın cocuklarının aynısından bende de var,uykudan nefret ediyolar,ayrıca cookkk hafif uykuları.gece kolumdan çıt sesi cıksa ki genelde hep cıkar hemen gözlerini acar ufaklık
Bu arada benimkilerin yaş aralıgı altı yas,ona ragmen cok zorlanıyorum
0-2-4, 3 bebe.Çok haklısınız ama sanırım güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Senin çocukların bu kadar küçük müydü :) sen birde bu çocuklarla evde lahmacun mu yapıyorsun, Allah'ım ben mi çok beceriksizim :)Hemen dalayim konunabenim cocuklarimin arasi asagi yukari 2.5 yas.. 2 oglan kucuk olan kiz.. 6,5-4-1,5 yasindalar.
Birlikte oynuyolar parkta sen kafani dinliyosun:) haricinde bu bez belek mama biberon isleri arka arkaya ara vermeden oluyor. Bi gun ahtim var ama.. biberonu birakinca ufak olanda hepsini cope atacam
Amin cnm çok teşekkür ederimAnnelik zaten ömür boyu sürüyor şimdi uykuları gazları hastalıkları dişleri çişleri sonrada okulları kazandılar kazanamadilar sonra evlendiler uzar gider sizinkiler ikiz gibi olucak ne güzel zor olucak ama yanlız olmuycak lar ileride rabbim hayırlı evlat versin inşallah sağlıkla kucağınıza alın :)
Evet kucukler olsun beraber yapiyoruz cogu seyiSenin çocukların bu kadar küçük müydü :) sen birde bu çocuklarla evde lahmacun mu yapıyorsun, Allah'ım ben mi çok beceriksizim :)
Maşallah diyeyim tontrikocum
Kuzularsız olmaz zaten, bak kaç zaman geçti üzerinden o lahmacun hala aklımda, inşallah birgünEvet kucukler olsun beraber yapiyoruz cogu seyikiz gel bi gun sanada yapayim kuzu , kuzularinida getir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?