Tekrarlayacağım sadece ilk an çıkması beni biraz heyecanlandırdıTekrarlayın, ümitlendirmek istemiyorum
Bugün cumartesi tek yakın olan eczanede Artimed vardı hiç almak istemedim ama mecburen aldım damlatır damlatmaz da çıktıGüvenilir bir test yapın
Ümitlendirmek istemem ama yapar yapmaz bu şekilde çıktıysa olma ihtimali yüksek bende de iki kere yalancı pozitif verdi çok ince şekilde çıkarmıştı
Ayyy dua edin nolurÜmitlendirmek istemem ama yapar yapmaz bu şekilde çıktıysa olma ihtimali yüksek bende de iki kere yalancı pozitif verdi çok ince şekilde çıkarmıştı
Sağlıklı bi şekilde bebeğin seninledir inşallah canımAyyy dua edin nolur
İnşallah canım inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin kolaylıkla güzellikleSağlıklı bi şekilde bebeğin seninledir inşallah canım
Ben var derdim, ama doktorlar bu netliğe rağmen yok diyebiliyor ... sonucu bildirir misinizTekrarlayacağım sadece ilk an çıkması beni biraz heyecanlandırdı
Yarın kan vereceğim haber veririm canımBen var derdim, ama doktorlar bu netliğe rağmen yok diyebiliyor ... sonucu bildirir misiniz
Bence var canım bende artı med ile öğrendim ama başka bir testlede dene istersen birde iğneyi vurulalı kaç gün oldu oda önemli çünkü iğne etkisi gidene kadar pozitif çıkartıyor bütün testler bak buda artı med şuan beş aylık hamileyim
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBence var canım bende artı med ile öğrendim ama başka bir testlede dene istersen birde iğneyi vurulalı kaç gün oldu oda önemli çünkü iğne etkisi gidene kadar pozitif çıkartıyor bütün testler bak buda artı med şuan beş aylık hamileyim
Kalitesi düşüyor ama yinede bakar mısın canımBence var canım bende artı med ile öğrendim ama başka bir testlede dene istersen birde iğneyi vurulalı kaç gün oldu oda önemli çünkü iğne etkisi gidene kadar pozitif çıkartıyor bütün testler bak buda artı med şuan beş aylık hamileyim
İlk betam 53.2 küsürdü ikinciside 15045,00 çıktı ayrıca bende çatlatma iğnesi olduktan bir ay sonra gebe kaldım Rabb'im gönlünüze göre versin inşallah canım inşallah sizinde bi bebeğiniz olur hep diyorum zaten Rabb'im aratmasın kimseyeAllah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahiğne vurulalalı bugün tam 16 gün oldu iğne etkisi değildir bence
Sadece çok yalancı veriyor bu marka
Sabah başka marka ile denedim silik çıktı atarım şimdi
Sabah kan vermeye gideceğim hamilelerin duası kabul olur nolur Banada dua edin
Siz bu testi yaptıktan sonra verdiğiniz kan da beta değeri kaçtı
Bu hangi marka öteki kadar net değilKalitesi düşüyor ama yinede bakar mısın canım
Allah razı olsun canım inşallah benimde vardır inşallah benimledirİlk betam 53.2 küsürdü ikinciside 15045,00 çıktı ayrıca bende çatlatma iğnesi olduktan bir ay sonra gebe kaldım Rabb'im gönlünüze göre versin inşallah canım inşallah sizinde bi bebeğiniz olur hep diyorum zaten Rabb'im aratmasın kimseye
İnşallah canımAllah razı olsun canım inşallah benimde vardır inşallah benimledir
Evet fotoğrafta çıkmamış ama gözle daha rahat görünüyorBu hangi marka öteki kadar net değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?