• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artimed ama bakar mısınız

Petunyal1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
350
118
53
28
Kızlar çatlatma iğnesi oldum normalde 25/26 sı tahlil ver demişti doktorum vermedim bekledim pazartesi vereyim diye dayanamadım test yaptım hafta sonu olduğu için tek eczane vardı mecbur Artimed aldım çok yalancı pozitif verdiğini biliyorum ama
Yapar yapmaz çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Ara ara kaşık batmalarım ve bel ağrım var 🥹🌸 bi yorum yapın nolur

IMG_6153.webp

Eklentiler

• IMG20250607214106.webp
    IMG20250607214106.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 28
Bence var canım bende artı med ile öğrendim ama başka bir testlede dene istersen birde iğneyi vurulalı kaç gün oldu oda önemli çünkü iğne etkisi gidene kadar pozitif çıkartıyor bütün testler bak buda artı med şuan beş aylık hamileyim
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 iğne vurulalalı bugün tam 16 gün oldu iğne etkisi değildir bence
Sadece çok yalancı veriyor bu marka
Sabah başka marka ile denedim silik çıktı atarım şimdi
Sabah kan vermeye gideceğim hamilelerin duası kabul olur nolur Banada dua edin
Siz bu testi yaptıktan sonra verdiğiniz kan da beta değeri kaçtı

Bence var canım bende artı med ile öğrendim ama başka bir testlede dene istersen birde iğneyi vurulalı kaç gün oldu oda önemli çünkü iğne etkisi gidene kadar pozitif çıkartıyor bütün testler bak buda artı med şuan beş aylık hamileyim
Kalitesi düşüyor ama yinede bakar mısın canım

Eklentiler

• IMG_6171.webp
    IMG_6171.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_6170.webp
    IMG_6170.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 21
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 iğne vurulalalı bugün tam 16 gün oldu iğne etkisi değildir bence
Sadece çok yalancı veriyor bu marka
Sabah başka marka ile denedim silik çıktı atarım şimdi
Sabah kan vermeye gideceğim hamilelerin duası kabul olur nolur Banada dua edin
Siz bu testi yaptıktan sonra verdiğiniz kan da beta değeri kaçtı
İlk betam 53.2 küsürdü ikinciside 15045,00 çıktı ayrıca bende çatlatma iğnesi olduktan bir ay sonra gebe kaldım Rabb'im gönlünüze göre versin inşallah canım inşallah sizinde bi bebeğiniz olur hep diyorum zaten Rabb'im aratmasın kimseye ❤️💞

İlk betam 53.2 küsürdü ikinciside 15045,00 çıktı ayrıca bende çatlatma iğnesi olduktan bir ay sonra gebe kaldım Rabb'im gönlünüze göre versin inşallah canım inşallah sizinde bi bebeğiniz olur hep diyorum zaten Rabb'im aratmasın kimseye ❤️💞
Allah razı olsun canım inşallah benimde vardır inşallah benimledir 🥰🥹

Back
X