• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed erken gebelik testi

lilithnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
15
2
1
28
Regle 2 gün var ve açık renk lekelenmem var, artımed erken testte çok hafif gölge çizgi çıktı gece 11 gibi yaptım testi, iki dk içinde göründü. Bir sürü olumsuz yorum var eşimle sevinemedik bile, hiç mi bu testle doğru sonuç gören olmadı 🥹 sabah days comfort ile yapıcam inşallah o doğru çıkar

Regle 2 gün var ve açık renk lekelenmem var, artımed erken testte çok hafif gölge çizgi çıktı gece 11 gibi yaptım testi, iki dk içinde göründü. Bir sürü olumsuz yorum var eşimle sevinemedik bile, hiç mi bu testle doğru sonuç gören olmadı 🥹 sabah days comfort ile yapıcam inşallah o doğru çıkar
Artimed bende kaset ve erken gebelikte pozitif çıkardı suan bende kan vermedim herkes yalancı pozıtıf veriyor Dıyor bende sevinemedim

IMG_2860.webp
Bu artimed normal hcg testim

Adet günüm gelmeden gitmek istemedim sonra da dayanamayıp yaptım gerçekten ev tipi testler insanı sinir hastası ediyor
Gebelik önce kanda sonra idrarda belli olur, o yüzden testten önce kan vermeniz daha net sonuç verir. Adet olmasanızda kan da çıkar.

Back
X