canım ben goremedım cızgı sararmıs beklemekten gıbı ne zaman cektın kı fotoyu=? 2 3 damladan fazla damlatmadan yarın bı daha dene. testlere guvenmıycek bısey yok :) test negatıf kan pozıtıf mı cıktı_?Gunaydin hanımlar,dun gece bir test yaptım.Regl tarihim değişti.Bugun yarin bekliyorum.Yaptiktan hemen sonra silik çizgi belirdi.Testlere artık güvenmiyorum.Sizce doğru olabilir mi?Fotodan seçilebilir mi bilmiyorum ama yine de ekledim.
Comfort marka kullanıyorum hiç yanıltmadı.Artimed testine güvenmiyorum artık.Gecen ay hemen silik çizgi çıkmıştı.Sonuc hüsran.Bu ay da iki saat sonra çizgi.Evet, ilk 10 dakikaya dikkate almalı.Bir test sonradan bile bu kadar belli ikinci çizgi çıkarmamali bence
Ben bu marka ile öğrendim, hiç kuruma çizgisi çıkarmadıArtimed testine güvenmiyorum artık.Gecen ay hemen silik çizgi çıkmıştı.Sonuc hüsran.Bu ay da iki saat sonra çizgi.Evet, ilk 10 dakikaya dikkate almalı.Bir test sonradan bile bu kadar belli ikinci çizgi çıkarmamali bence
Hayirlisi bakalım regle daha var,netlesince yazarım mutlakaBen bu marka ile öğrendim, hiç kuruma çizgisi çıkarmadı
Maalesef başka test yaptım,negatif ciktiBir beta hcg artışı kesinlikle mevcut... Bir gebelik var.. umarım istediğiniz haberdir..
Sanırım hamilesiniz dimiMaalesef başka test yaptım,negatif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?