Artımed gebelik testi silik çizgi

Mutleml

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2021
711
620
23
39
Gunaydin hanımlar,dun gece bir test yaptım.Regl tarihim değişti.Bugun yarin bekliyorum.Yaptiktan hemen sonra silik çizgi belirdi.Testlere artık güvenmiyorum.Sizce doğru olabilir mi?Fotodan seçilebilir mi bilmiyorum ama yine de ekledim.

Eklentiler

• 20220926_071256.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 6.142
canım ben goremedım cızgı sararmıs beklemekten gıbı ne zaman cektın kı fotoyu=? 2 3 damladan fazla damlatmadan yarın bı daha dene. testlere guvenmıycek bısey yok :) test negatıf kan pozıtıf mı cıktı_?

Gece silik çizgi çıktı hemen ben fotoyu uyanınca cektimFotoda belli olmuyor maalesef

Kan testi yaptırmış olsa neden gebelik testi yorumu isteyim kiO çizgi koyulasmadan kan testi vermem artık

Canim erken gebelik testi al sabah ilk idrarla yap ben goremedim beklemekten dolayi sararma olmuş gibi

Yine silik çizgi gördüm ama yarın sabaha netleşirse gebelik değilse hayali çizgi diycem

Eklentiler

• 20220926_183746.webp
    105,4 KB · Görüntüleme: 3.822
Artimed testine güvenmiyorum artık.Gecen ay hemen silik çizgi çıkmıştı.Sonuc hüsran.Bu ay da iki saat sonra çizgi.Evet, ilk 10 dakikaya dikkate almalı.Bir test sonradan bile bu kadar belli ikinci çizgi çıkarmamali bence

Eklentiler

• 20221016_073512.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 3.620
Comfort marka kullanıyorum hiç yanıltmadı.

Ben bu marka ile öğrendim, hiç kuruma çizgisi çıkarmadı

Bir beta hcg artışı kesinlikle mevcut... Bir gebelik var.. umarım istediğiniz haberdir..

Üzülmeyin.... Sizide boş yere umutlandirdim.. eltimin iki kez öyle olmuştu gebelik vardı.. sizide öyle düşündüm... Rabbim niyetinizi duanizi biliyor... Tez vakitte saglikla en doğru zamanda rabbim bir evlat nasip etsin

Benimde artimed test 10 dkkada cikti hatali midir acaba cok hafif silik cikti ama dün hic cikmamiati bugun yaptim cikti

Eklentiler

• 20221129_095345.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 2.961
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…